37

живейте

преди 1 година

Изхвърлете цялата турска помия от телевизията и не само...Измислените 'звезди' обират парите на всички и се правят на специални по телевизията, а останалите не могат да си позволят да излязат и да се насладят на живота си...Принуждавта ни да седим без пари и да ги гледаме...

36

отегчен

преди 3 години

Ако не ви харесват турските сериали,гледайте "От местопрестъплението Маями","От местопрестъплението Лос Анжелис","Киберпрестъпления"гледайте десетки пъти "Хавай 5-0 -като свърши на един канал-веднага го подновяват на друг...до втръсване.И защо разговорът за турските сериали преминава в антируска пропаганда?Пропуснали сте и индийските сериали,вероятно никой няма търпение да ги изгледа от страх,че ще остарее преди да завършат.Харесвани са турските сериали-неоспорим факт и толкова!

35

до 45

преди 3 години

Не е вярно това за арабите че не харесват турците - арабите се възхищават на 2 мюсулмански нации - Турция и Иран но в Иран не искат да емигрират защото иранците не са араби.

34

Анонимен

преди 3 години

Турските сапунки на конвейр се мъчат да изкарат турците цивилизовани по европейски маниер,но не могат да прикрият по никакъв начин ориентащината в най-пошлия смисъл.Историческите им филми са 10% истина и 90% фантасмагория.Колкото до арабите-те не харесват турците също колкото и балканците,въпреки че са от една и съща религия.Това важи за всяка държава била под турски ятаган,и има защо.

33

ДДРОнег

преди 3 години

Без коментар:"Такива са голи човешки тела, любовни актове, целувки с език. В същото време сраженията, насилията и оръжията са напълно допустими."

32

Анонимен

преди 3 години

Ха,сега да видим дали нашите телевизии ,ще излъчат арабският филм ,,Кралството на огъня"!Нашите маняци на турски сериали ,ще бъдат разочаровани да видят друг исторически разказ за управлението на Сюлейман Великолепни различен от този във филма "Великолепният век"Браво на арабите.

31

Анонимен

преди 3 години

ПРИ КУПУВАНЕ НА ТУРСКИ СЕРИАЛИ ДЪРЖАВАТА ИМ ПОЕМА МИТАТА ,И СПОНСОРИРА ЕКСПОРТА. ТАКА СЕ РЕКЛАМИРА ИМПЕРИЯ ! АНАДЪНМУ?

30

бг

преди 3 години

iда сравним 2 сходни сериала турският опасни улици и българския Пиод прикриштие.в турския 95% отг героите са хубави , добри чавечни и честни. престъпниците най-много да стигнат 5% о .В нашия филм 95% от героите са лоши ,аостаналите 5% които утрябва да са положиелти -ако работят ЗАа закона не са добри съпрузи.Какво следва от това турцитеРЕКЛАМИРАТ НАЦИЯТА СИ А Н ИЕ СЕ САМООПЛЙВАМЕ.кОЙ ХАРЧИ ПО-ДОБРЕ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ РЕШЕТЕ САМИ.

29

Gost

преди 3 години

Аз турски сериали съм виждал по гръцката и румънската телевизия ,но най много се изненадах когато ги видях чак в Пуерто Рико един след друг по няколко канала .

28

ха ха Хо

преди 3 години

Ако си изгледал един турски сериал, все едно си изгледал всичките.Винаги има омраза и отмъщение до безкрай,незаконно забогатели и бедняци присламчващи се към тях да ги използват.Бедни скромни момичета и богати злобни жени/облечени по европейски/ които им правят мизерии.Богатите са безнаказани,бедните онеправдани.Фалш отвсякъде.

27

Джъст бизнес ман

преди 3 години

Споко за турците и капиталистите това е просто бизнес,а вече какво виждат някой фенове на конспирациите е въпрос на лек делируим.Фирмите ,които правят сериалите в Турция всъщност са с чужди акционери, предимно отвъд океана.Пак тези фирми са собственици на огромни телевизионни холдинги със стотици ТВ канали по света .Така една продукция евтина и с висок рейтинг се разпространява евтино и лесно....

26

Турчина

преди 3 години

Който го може, може!Не случайно Турция е на второ място след САЩ по износ на сериали!А, който не може оплюва всичко и все не му е хубаво!

25

Анонимен

преди 3 години

Че тук отдавна са нахлули от продажбите телевизии бТВ и НОВА,голяма е надпредварата )мисля че някои не ги купуват ,а даряват

24

Евала

преди 3 години

В началото, сериалите с Кавънч Татлъту бяха много гледани в страните в Залива. Причината - актьорът много се харесвал на шейховете, каквото и да означава това и те редовно му изпращаха послания, с покани за приятелска връзчица.

23

Анонимен

преди 3 години

Турция, както и Русия се опитват да възстановяват стари империй, но диктаторите не могат да осъзнаят, че в 21 век ценностите не са физическа територия, или физическа сила, или военна сила, а съвсем други неща, които само едно демократично общество може да осигури.

22

Анонимен

преди 3 години

За българите не знам, но за турците, които драскат тук и обиждат България е доказано, че по-злобни няма.По-злобен от един турчин е само друг турчин.

21

Анонимен

преди 3 години

Който може изнася държавен мироглед, който не може внася. Русия също се мъчи да изнася мирогледа на руския свят но никак не и се получават нещата, по скоро и се получават с обратен знак.

20

Учуден

преди 3 години

По принцип турски сапунки не гледам, но ми се е случвало. В това което съм мяркал не съм забелязал нищо *османско*. Напротив, съвсем цивилизовано и по европейски са направени- ако изключим музиката . Ако повлияят с нещо в арабския свят, то ще е положително. Много тенденциозна и манипулативна статия.

19

кропо

преди 3 години

А какво става с най-големия турски експеримент, от време оно. Успя ли най-после мъж да роди или още нямат успех. Е, да продължават, упоритостта се възнаграждава.

18

До телевизиите

преди 3 години

Ало телевизиите, върнете латино новелите! Заминах 2014-та да уча в чужбина, връщам се 2018 и само турски сапунки и малките фирми фалирали, само кол центрове.