23

ГосТ

преди 3 години

Всяка революция изисква жертви. И тези жертви биха били напразни, ако не се запитате какво точно работите, за кой работите и на кого е нужна вашата работа ? Най малко 50% от заетостта е безмислена, а разпределението на капитала абсолютно несправедлив. Накрая съвсем няма да има нужда от вас, защото ноосферата продукт на социума от 10 000 години насам ще бъде приватизирана от ***.

22

Сь

преди 3 години

Просто поноже е грип, и няма страх в хората. И вместо на страх трябва да се разчита на тяхната отговорност. А 70% от населението не знае какво е отговорност даже, камо ли да има такава. Виж ако не беше грип, а чума щяха да се избиват за тия ваксини даже и да бяха на една седмица.

21

Анонимен

преди 3 години

Поздрави от най райския край на планетата, тук котона вирус няма, зимам 5 цифрена заплата долари гледам си лайфа, кеф ти гмуркане в рифа, кристално чусти плажове, наблюдаване на китове, разходки из джунглите до някои съвършен водопад, няма задръствания карам си автоматика доволно, климата ми идва бонус

20

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

ЗДРАВЕТО е най галямото БОГАТСВО

19

Анонимен

преди 3 години

Да 2 млн, а от пневмонии годишно 2 пъти повече! Коментари нещо?

18

тъй де

преди 3 години

Не е много, капка в Световния океан.

17

Емиииии...

преди 3 години

квот, такова ся, кво да праим...Хората на бос крак чорапи обуват, зъби с упойка си вадят, а някъде даже правят и кренвирши от месо...Даааааааааам.

16

Анонимен

преди 3 години

Да напишат колко е бройката на убитите хора в света.

15

Питър

преди 3 години

До Анонимен 13Ти май си не от невярващите, а от неразбиращите. Да, смъртността е сравнително ниска, но хората вдигат телефона до Бърза помощ при най-малкото усещане, че въздуха не им стига, даже и смелите патриоти. Наскоро пред вкъщи една велосипедистка се преби и буквално си размаза лицето. От Бърза помощ казаха, че времето да ни се обадят обратно е 3.5 часа. Обикновено идват до 10 минути. Лекуват хората по линейките, защото няма легла. Пък вие си вярвайте в световната конспирация.

14

Питър

преди 3 години

До Анонимен 16Има доста такива случаи вече. Жалко, че не много оцеляват, за да разкажат. Наскоро гледах един мирикански мъжага, записал видео до познати и света. Ревеше със сълзи, щото не знаел какво ще става, и ги молеше да повярват.... Предполагам, че се е отървал, но нямам повече информация

13

Тъй де .

преди 3 години

По същото време починалите от малария отново са около 1 мил. Основно Д Е Ц А . Както и миналата година , както и по-миналата и по-миналата ..... но , това не трогваше никой . Защо ли ? Може би защото умираха основно бедни африканци и азиатци дето пари за лечение НЯМАТ .Що да се напъват БигФарма компаниите да търсят лекарство ?

12

Анонимен

преди 3 години

Невярващите че има вирус ще повярват само ако глътнат тръбата за обдишване в интензивното.

11

Анонимен

преди 3 години

на фона на 7.7 милярда дупи и това че умират всяка година по 16 млн средно от сърдечни заболявания и 10 млн от рак.. коронката изобщо не се намърдва никъде. Съизмерима със годишната смъртност от респираторни заболявания която гони към 4 млн . Тъй че никва разлика само дето си съсипахме животите...

10

Анонимен

преди 3 години

Нищо не е това,два милиона.Пренаселена е планетата.Много я замърсихме.Всичко се ***.И хора и храни и кво ли не.Всичко е химия и ГМО.Хората станахме лоши.Политиците алчни и продажни.

9

Анонимен

преди 3 години

Коя наука е успяла, бе? Лабораторията в Ухан ли?

8

Митко Любопитко

преди 3 години

Коя наука успя и чия солидарност се провали ,другарю Гутериш ?Вярно , "науката" която забърква всякакви амалгами от вируси за явни античовешки цели , успя засега !Но със солидарността не сте много наясно , защото "плебеите" в световен мащаб вече разбраха какви са целите на пЛандемията !

7

ПРОВЕРЕТЕ САМИ

преди 3 години

Влезте в някой сайт, който показва дневното заразяване с коронката - примерно, уърлдметър - и погледнете Израел. Първи декември, 1200 заразени; 14 декември, 2300 заразени; двадесет и пети декември, 4700 заразени; тридесет и първи декември, 6600 заразени; седми януари, 7600 заразени; 14 януари, 9700 заразени! ВЪРВИ ВСЕ НАГОРЕ! КАТО РАКЕТА! Ваксните ще ни спасят, обещавам! Израел провериха, ето спасяват ги ЯКО!

6

Математик

преди 3 години

А колко от тях са на повече от 80 години?

5

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че имам силни подозрения, доколко ваксините ще подобрят нещо.Сигурно така ще си се влачим с години.Междувременно ще започне канибализъм. От глад.

4

Анонимен

преди 3 години

Я викнете онова математиче, с брадичката, да ви сметне щом 2 млн. са умрели (и то пак не е сигурно че са 2 млн.) колко процента е смъртноста от вирусчето. Извикайте го, той ще ви каже ама ще се изчерви целия. Щот измама брат. Тва е. Световна измама.И ваксините са измама. Навсякъде тръбят че имало вече втора и сега очакват и тета ваксина да се одобри. То една няма, те трета очакват. ОДОБРЕНИ ваксини няма, има РАЗРЕШЕНИ васксини за употреба. РАЗРЕШЕНИ а не ОДОБРЕНИ.