32

ДДРОнег

преди 3 години

Когато човек много силно иска нещо , може да преодолее повечето от пречките !!!А някой път и всичките !!!

31

пияница мистик

преди 3 години

Аз честно казано изобщо не знам за какво се използват пръстите на краката. Вие за какво ги ползвате?

30

ГосТ

преди 3 години

Да, доста тъпичко на случаен принцип да вкарваш масово в клетките (включително и репродуктивните) на хората РНК, която да експресира единичен протеин, който може да покаже и неспецифични взаимодействия (щото иначе се сглобява целия вирус и вероятността е много по малка). При положение, че може да се използват конвенционални ваксини.

29

ГосТ

преди 3 години

Иначе си прав за английската експедиция на южната стена на Еверест на Крис Бонингтън, епична е. Но оттогава руснаците диктуват постиженията в алпинизма и неслучайно обират яката "златните пикели" , когато просто няма как да ги ощетят, защото техните изкачвания са няколко класи над останалите.

28

ГосТ

преди 3 години

В интервю за списание "Алпинист" Димитри Головченко отговаря скромно на въпросът - машина ли е Сергей Нилов,че машина беше Уели Щек, но в това което прави Сергей Нилов е най добрият в света. Хахаха. А той прави технически сложни изкачвания на стени на 7000'ци. Това е то алпинизъм.

27

ГосТ

преди 3 години

Друг малко известен факт на промитите мозъци е, че първото изкачване по директния и най техничен маршрут на легендарната европейска стена Айгер е осъществен от япончета. Ха-ха

26

ГосТ

преди 3 години

Тези които са ми отговорили, явно не са наясно що е то алпинизъм. Алпинисти са хора като Валери Бабанов, Сергей Нилов, Димитри Головченко и още доста други руски алпинисти от по новата генерация. Разбира се, не отричам Давид Лама (наполовина непалец), Уели Щек и Симоне Моро. А руската диретисима на К2 едва ли ще бъде повторена скоро. Ако ще и 100 комерсиални джендъра да се съберат в базовия лагер.

25

Анонимен

преди 3 години

брамо маце!Браво. Кефиш с хъса си за победа.за твое здраве пиеме по една двойна препеченица Грозданица, мила маце.

24

Дядо Ви

преди 3 години

Евала на момичето. Иначе всички си имаме генетично заболяване с фатален изход.

23

Светозар

преди 3 години

До ГосТПредполагам, че Еверест носи името на бележит руски учен, представител на " великата руска школа, която всъщност е ненадмината ".

22

Светозар

преди 3 години

До ГосТМалори, Тенсинг, Хилари, Меснер, Табей, Миура, Чихи, Скот, Чири ....са хората останали в историята на Еверест. Предполагам са от " великата руска школа, която всъщност е ненадмината " ? Ей, аман от руски т р о л о в е. Готови сте, да се сдушите с дявола и да викате на черното - бяло, само да лъжете и мажете, и водите руска пропаганда, че " руския слон е най - големия слон."

21

Зико

преди 3 години

4 пръста на всяка ръка.Ама не разбрах колко ръце има.

20

Анонимен

преди 3 години

ГосТ, за изкачването писаха още преди 2 дни.Ама ти си бил на черешата.

19

ГосТ

преди 3 години

А защо не съобщихте за първото зимно изкачване на К2 от шерпите. Толкова ми се искаше да образовам джендърите за разликата между височинен туризъм и Алпинизъм (въпреки че зимно изкачване на К2 си е хард отвсякъде и много се радвам за шерпите) и за великата руска школа, която всъщност е ненадмината и едва ли ще бъде. Французите, италианците и японците се доближават, но са далеч.

18

Трипръстленивец

преди 3 години

Тази тенисистка е от академията на Х-мен, затова е толкова силна, а в някои други спортове, в националния отбор играят футболисти с по два леви крака, като единият крак дори е куц.

17

Анонимен

преди 3 години

Браво на момичето!Гледах документални и биографични филми.Едно момиче така се беше родило без ръце, изобщо нямаше ръце от раменете.Това, което ме учуди и нямаше да повярвам ако не го бях видял е, че си служеше с краката и можеше да си слага контактни лещи на очите, и съответно да ги сваля с краката си!Сигурно и вие няма да повярвате като го пиша, но аз го видях!Аз ако трябва с ръце да го правя няма да мога, признавам си!Да не говорим как си служи с вилица и лъцица като се храни!

16

АнонимеН

преди 3 години

ТАЯ Е УРУД КАТО ТЕБЕ П-АЧАВР-О!

15

Тео

преди 3 години

Браво на момичето! За мен лично тя няма заболяване, както тя самата твърди. Няма нещо, което може да застраши живота и. Единствено е козметичен дефект, който, да!, я поставя в неравностойно положение за спорт като тениса. За това, което е направила може да получи само моите сърдечни поздравления! Успехи напред. Няма да се учудя, след като се пенсионира от тениса, да започне да преподава уроци по пиано! Успех! За такива хора няма граници!

14

ля ля

преди 3 години

е как да не е британка - това там са......... само трябва да се внимава заради контрола и джентълменството им в днешно време! опасни са тия!

13

Джеронимо

преди 3 години

Добре че не се е родила в Кратунистан! Щеше да бъде унижавана и мачкана от нищожествата коментирали от 1и до 8и коментар, за да се превърне в човешки *** като тях.