22

Виктор- МК

преди 3 години

Този морон не е македонец, а *** по народност. Долу в коментарите споменяват Миленко. Този, също е ***, на кой ВМРО му беше предоставило медийно пространство. Провокатор парекселанс който е получавал хонорар. Сега гледа кози далеч от урбана стеда, където му е и местото. Между нас, нито има, нито е имало вражда, така че няма сега да я създаваме изкуствено.

21

Анонимен

преди 3 години

Тия сега ше търсят някой с "бугарско самосъзнание" и ще го осъдят, а на събомана ще му се размине.

20

Анонимен

преди 3 години

Да си поправите заглавието - не е "В Македония", ами е "В Република Северна Македония".А отделно че истинското име на РСМ в нашето съвремие е TCFKATFYROM (The Country Formerly Known as the Former Yugoslav Republic of Macedonia).

19

Ванче Михайлов

преди 3 години

А ритуално изгаряне на договорите за присъединяване тия сърбомани към ЕС?

18

Анонимен

преди 3 години

Египтяни, кво да ги правиш

17

...

преди 3 години

Защо се ядосвате братя българи?По същия начин на времето византийците са ви зомбирали и откъснали от тюрския ви корен и от хане сте станали князе, от Аспарух и Кубрат, сте станали Борис и Симеон, от тенгризъм сте станали по православни и от патриарха в цариград. Просто те са си с вашия манталитет и не помнят и почитат миналото си, затова и бързо забравят какви са...не им се сърдете, братя. Да живее общия ни велик прародител Огуз Хан. IYI (символ на рода дуло и на рода Кайъ-рода от който е ОсманI

16

Анонимен

преди 3 години

Ще търсят и няма да намерят. Дай да палнем и ние няколко жълти вентилатора за здраве.

15

Тошо

преди 3 години

Тези орица си горят бъдещето, ама кво им пука, не им пука за съседни държави, нито за тех самите, а по тоа с калпака ......ако го фана ще види ясен месец посред бял ден !

14

Мосад

преди 3 години

Разпознали са го по шкембето. Каракачанина с агентурно име Дончо, вербуван в х-л Родина. Причина - поддържане на междубратския конфликт с цел лично одебеляване.

13

Maq

преди 3 години

izvinete za latinicata, s novo ustroistvo sum...toq da ni go izpratqt na nas...

12

Анонимен

преди 3 години

Търсят го, за да го поздравят за постъпката по телевизора и да му връчат медал за храброст.

11

Анонимен

преди 3 години

Условията кога ще изпълнят? Този може и да го пуснат за добро поведение след месец.

10

Защо

преди 3 години

Ще го награждават ли ?

9

Анонимен

преди 3 години

Преди само танкове-сега пак но със шофьори

8

Анонимен

преди 3 години

Положението е почти изтървано ! Никоя държава не проявява толкова открито омраза към друга държава ! Македония е в основата на националните ни катастрофи , заради нея губим Беломорието и източна Тракия !Най-после трябва да престанем да се занимаваме !

7

Анонимен

преди 3 години

Сега ще излезе, че на този който пали знамето, баща му е българин

6

Програмист

преди 3 години

Като са тръгнали да го търсят да вземат да хванат и оня дето преди няколко години разби с чук паметната плоча на българските войници.И най-добре да ни ги предадат да си ги съдим на място. И да лежат в български затвори.

5

2021

преди 3 години

Да се забрани влизане на лица от РСМ на Българска територия - нито политици,нито амбулантни търговци ,докато запалилия българското знаме не влезе в затвора за макс.допустимия срок,заедно с оня другия подобен преди месеци от Гази Баба.Правителството да им затръшва вратата под носа и това е.Така биха постъпили от Атина ако някой от РСМ публично запали гръцкото знаме. Не сме народ ,а *** ако търпим постоянни гаври с флага ни.

4

Ко кажувате

преди 3 години

Добрееее деее... ,я ако изгорам знамето со звездата на Вергина ке требува ли да се брои преступление? Щото гледувам тОва знаме го маат у тОва село? Грците коо ке кажувате?

3

СмаХнат

преди 3 години

Споко, няма да го намерят защото нямат желание. ЕС през крив макарон!