62

Анонимен

преди 3 години

Къде е ГЕОРГ. Да покаже малко топки, не само да плюе по свой. Пълна деградация в тази страна, пълна с предатели. Това нямаше как да се случи в България от преди 45-та, когато в тази страна живееха истински Българи. Се е само една пасмина

61

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБЪЛГАРСИ ПРЪДЛЬО ЖАЛЪК И ОКАЯН. ЕДНА РАБОТА НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ БЕЗ ДА СЕ ОСЕ.РЕТЕ.. НЕЩАСТНИЦИ ЗАГУБЕНИ И СМОТАНИКАКВО СЕ РЕПЧИШ ПО ФОРУМИТЕ КАТО МИЛИЦИОНЕР БИЯЧ НА ЖУРНАЛИСТИ И ПРОТЕСТИРАЩИ? СМЪРДИТЕ НА ПРОСТОТИЯ И ПРЕЗ ГРАНИЦАТА

60

Анонимен

преди 3 години

Българската "дипломация" в Северна Македония вече дава резултати.

59

Анонимен

преди 3 години

Издирват го да му дадат държавна награда.

58

за 64

преди 3 години

До АнонименКАКВО ЩЕ СТАНЕ БЕ БЪЛГАРСКИ ***? КАКВО ЩЕ СТАНЕ? НАЙ-МНОГО БЪЛГАРСКИТЕ *** КАТО ТЕБ ДА СЕ НАПИЯТ В КРЪЧМАТА

57

Анонимен

преди 3 години

До БЪЛГАРКАВсъщност македонските политици умират от страх, щото ако ненадейно стане, малко вероятно разбира се, да се обединят, Пендаровски, Заев и другите комици, няма откъде да сучат, всичко ще е при нашите комици, нема лабаво :)))

56

Анонимен

преди 3 години

Политиката на българските мутри се провали в Северна Македония.

55

Анонимен

преди 3 години

МИЛИЦИОНЕРСКАТА "ДИПЛОМАЦИЯ" ВОДИ САМО ДО КОНФЛИКТИ И ВОЙНИ.

54

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ ГО НАМЕРЯТ И ЩЕ СЕ ОКАЖЕ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ, ОТВРАТЕН ОТ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА.

53

Анонимен

преди 3 години

До БългаринВсъщност бяхме на ниво, поне военно до 89 г., след това пълен разпад на държавността :) Въпреки това сме нямали етнически конфликти, защото това е доказано българска земя, не сме хиени като сърбите, дето всеки ги отсвирва :))Сега сме мекотели, дори в себе си не съм сигурен, въпреки че имам тренинг :) Макетата с право ни газят, слаби сме психически :)

52

Анонимен

преди 3 години

Да проверят в някой казан за б,,о,,к,,л,,у,,к, сигурно ще е там този клошар.

51

Българин

преди 3 години

България днес освен теротория няма нещо общо с това, което е била преди 80-90 или 100 години. Нито икономика като хората, нито армия като хората, нито образавание на ниво. На власт с мутрите, на почит са не честните хора, а корумпираните, посоката на движение - неясна никому, национални цели и интереси - неуточнени, младежта - безперспактви, меки китки или наркомани. За какво да ни уважават макетата, какъв пътеводител можем да им бъдем?

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Те това им е историята - Александър Македонски в центъра на Скопие :)) Но да ти кажа ги разбирам, срамуват се от нас, като ни гледат какво представляваме в момента, меки китки, нищо общо с предците ни :)

49

Анонимен

преди 3 години

В Сърбия ли го издирват?

48

Анонимен

преди 3 години

От букурещ до белград,от солун,скопие,одрин и няколко пъти до цариград-все паради на българи победители-още ви горчи под лъжичката колкото и да ни мразите-защото които е вдигнал ръка на баща си Добро не е видял.

47

До 40

преди 3 години

Умен *** си ти уа! Много ,,умен" уа!За това ще си гинеш там в калта.Когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено!

46

Анонимен

преди 3 години

Сръбско педи през 1913 пита 7 годишната Василка на моста в скопие-Па ща си ти -я сум бугарка=последва шамар за детето от гейзера и отмъщението на Ванче Михайлов в Марсилия.Четете история братя а не я пишете.

45

Saki

преди 3 години

Само аз ли виждам голяма прилика между северно македонското и международното ромско знаме ?

44

Bg

преди 3 години

Най-отвратителния начин на избиване на комплекси и чувство за малоценност.

43

Анонимен

преди 3 години

Вижте, аз разбирам политическата мръснa игра, обаче хубаво че се усетиха "братята", че плюят срещу себе си, сърбите няма да ги спасят срещу българската омраза, тя е доказано ненадмината :)) Те си мислят, че винаги ще ни използват, щото видиш ли сме ги мислели за българи :) Ако искат да се запознаят с българската жестокост, да заповадят, и без това сме озлобени, само липсва да ни изгорят и нас, знамето е началото на българската злоба :)