409

Без ЕС за СМ

преди 3 години

Да не се допускат до ЕС!

408

Анонимен

преди 3 години

Образователната система в уждържавата всяка година произвежда с хиляди такива екземляри че иначе ке го снема идентитетот,ако не ни мразят как ще се чувстват македонци,на какво основание?Били го осъдили,ами не,вътрешният им министър казва че нищо необичайно не се е случило,казва се Оливер!Значи Оливер,Слободан.Бобан,Далибор,Дарко,Предраг,Душко,Благица,Катица,Гордана или ЗОРАН като прочетете не се съмнявайте в произхода им.Там е пъъъълно с такива,хората са >метиси>!Никакви българи не са.

407

Оказа се

преди 3 години

Че тоя европейски съюз са сговорна дружина продажници които играят с пари за сметка на европейските труженици.

406

Анонимен

преди 3 години

МАКЕТАТА ГРЕШАТ МНОГО , СЛУШАЙКИ СРЪБСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ.....ТАКА ЩЕ СТОЯТ ДАЛЕЧ ОТ Е.С. КОЕТО ЖЕЛАЯТ МНОГО ДЪРЖАВИ КОИТО ИМАТ ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ОТ ТОВА .

405

Счетоводителя

преди 3 години

Крайно време е да спрем да се занимаваме с тия диваци ! Захариева какъв ЕС какви пет лева.

404

Тия гадове

преди 3 години

сменят снимката и чакат друга хранилка.

403

Започва се

преди 3 години

срещу чичко паричковците, които ограбиха трудовия народ и държавите. Световната пирамида се разпада. Играта загрубя.

402

Анонимен

преди 3 години

Рубладжийте и доносниците от ДС играят АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ. Искат да ни скарат с братския македонски народ.НО ПАСАРАН....

401

Живейте

преди 3 години

Македонци с нас не се поддавайте на мръсните политически игри.Пак искат да ни манипулират олигарсите. Обичаме ви искаме спокойствие и мир.Идва време да издухаме тия продажници.

400

Роза

преди 3 години

За съжаление,както вървят нещата,дори и след сто години няма да се възцари етнически мир на Балканите-това взривоопасно гнездо на оси!

399

Анонимен

преди 3 години

българите много се засегнали, но нямат никакъв проблем мутрите на доган бей като хвърлят знамето им като ***

398

Скъпи

преди 3 години

Македонци не се подлагайте на мръсни политически игри през 1893 година може би и по рано е имало много от македония, които са дошли да живеят в България на моя дядо баща му е от македония женен за българка. Мутрите изкривяват политически живота ни всичко е за пари продажници.Българин.

397

БЪЛГАРКА

преди 3 години

МИЛИ ХОРА БЪЛГАРИ МАКЕДОНЦИ ОБИДИНЕТЕ СЕ ЗАВОЕВАТЕЛИТЕ ИДВАТ АРАБИ ТУРЦИ ПОМАЦИ ИНДИЦИ ОТ КАСТА РОМА ДА ОКУПИТАТ ЗЕМЯТА НИ БЪДЕТЕ СИЛНИ ОБИДИНЕТЕ СЕ НА ПУК НА ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО ИСКАТ ВЛАСТ И ПАРИ РАЗДЕЛЯИ И ВЛАДЕИ НЯМА КАК ДА ДЕЙСТВА АКО СЕ ОБЕДИНИМ СПЛОТИМ И ЖИВЕЕМ В МИР P.S. АКО ИЗТРИЯТ ПАК ПОСТА МИ ЗНА4И СЪМ ПРАВА

396

179

преди 3 години

Да вметна едно много важнно нещо. В началото на 20 век от Македония пристигат над половин милион бежанци - така наречените български македонци. Тези другите ако са имали българско саммосъзнание да са дошли. Тогава самата територия наречена така е била доста по голяма. включвала е - Пиринска , Егейска , Вардарска и малка част наречена на едно езеро до границата със Албания . Не му помня името за съжаление. Искам да ви кажа че е грешно да ги наричаме българи.

395

голата истина

преди 3 години

Макетата,или недоосъзналите се бългъри според шкембе войвода, са силни в израза си. Началниците в Брюксел и особенно новите такива във Вашингтон са на тяхна страна в спора им със София. Сега само гледайте как Боко, Катя и пишман патриотите ще клекнат и ще отстъпят и езика и героите и всичко.За какво беше тоя цирк като знаем че всичко е решено.Чрез НАТО и ЕС РСМ до 20г. ще се превърние в трета албанска република подвласна на мафиаята и ислямистите.Някъкъв си Джендербаски не може да спре прогреса

394

Анонимен

преди 3 години

Нека се хвалят за приятелството си с онези фанариоти ,които ги тормозиха почти 30г. за името.Ние трябва да спрем дотук с глезотиите! А когато им дойде акъла , добре са дошли да целуват ръка с наведено чело..

393

Анонимен

преди 3 години

Силно е вероятно македонците да са прави и да не са с български произход!Толкова прости българи едва ли може да се намерят някъде!

392

Анонимен

преди 3 години

Това другарки и другари е Заювщината...

391

Анонимен

преди 3 години

абсолютно вето повече никакъв диалог с тези двуличници които са готови като някакви страхливи шушуминги винаги да ти забият нож в гърба Еи политици спите ли не виждате ли че постояхо ви плюят а вие като някакви хитри дърти лисици с разцепена опашка се правите че дъжд вали още малко и народът ще ви разкрие и вас що за стока сте

390

Анонимен

преди 3 години

Македонците са СБИРЩИНА ОТ ВАРВАРИ