429

Анонимен

преди 3 години

Най-доброто за "македонците" е да се разпаднат и да се влеят на три части в Албания, Гърция и Сърбия. И да се приключва с тоя цирк.

428

Анонимен

преди 3 години

Този карнавал е нещо средно между психодиспансер и филм на ужасите, в който туристи изчезват и са измъчвани от местните луди.И това е някаква шайка, която иска в ЕС. Никога

427

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

вето вето вето

426

Анонимен

преди 3 години

От край време са си такива, все хитреят, но все на топа в устата са, северо-македонците.

425

Анонимен

преди 3 години

Това видео е от Бангладеш

424

Анонимен

преди 3 години

Когато комунисти и татаромонголи се намесят в македонския въпрос, така се получава. Някакви русенски македонци, някакви комсомомци-пожарникари, накрая пак ритнаха котлето. Байганьовска идиотия, кво да прайш.

423

Сат

преди 3 години

Фригидната комсомолка Захариева пак ли е свршувала на Македония?

422

ББ

преди 3 години

...вече не сте ни братя...ние можем без вас...и срещу вас можем,нямам спомен в Историята на България да е пален Националният ни флаг,срещна ли сърбоман-македонец го гърмя...каквото повикало такова се обадило...па се лъжете,че путин ще дойде...Сърбия и колонията им отнета от нас са Троянски кон...завимисимите бг политици купили си доверието на европейските обслужват Кремъл и вкарват троянски кон в ЕС...толкова е прозрачно...толкова ли сте слепи ЕС политици???

421

До 451

преди 3 години

Хаха, това беше много люто !

420

На мен

преди 3 години

Най ми е чудно, как толкова време сме били слепи за тая тяхна омраза ! За мен отговорът е, че не става въпрос за някаква наша наивност, а просто за неосведоменост ! Чак сега ''прогледнахме'', и това, кото видяхме е много грозно и разочароващо !

419

Анонимен

преди 3 години

До: ЛИЗИМАХ АНТИПАТЕР Ей,мурзилко ***.Да кажеш на тези които са те учили на български език да те върнат обратно на курса за чужди езици,защото половината ти думи са на чист руски език.*** непоръбен.Ай сиктир от тук.Хващай мекия през Дунав,и много се не застоявай по пътя,защото покрай морето са все ,,булгараци'' и дето се запреш,все марис ще ядеш.

418

Анонимен

преди 3 години

А някой от вас разправял ли се е някога с човек набеждаващ себе си за ,,македонец'' А? То се налютило срещу тебе и ти вика,Аз съм македонец,аз съм македонец.А ти му викаш,добре де не си българин,македонец си.А той: Абе ти на кой викаш че не е българин бе? Кой ти каза че не съм българин? Затова ги подминавам като малка гара.Та те самите не могат да се самоопределят.Толкова са им разбъркали мозъците руснаците и сърбите.Ако бяха изгорили гръзкото знаме,малееее....не ми се мисли какво ще става.

417

До Makedon

преди 3 години

Точно ти, като заговорят фактите, трябва да млъкнеш, щото си голям лъжец !

416

Анонимен

преди 3 години

Значи макетата са се разлютили.Какво от това.Чекмеджетата са ни пълни те нек се лютат.Толупа ще ги оправи набързо ако се ядоса.

415

Анонимен

преди 3 години

Съд за политиците, които признаха Македония. Да дават обяснения.

414

Анонимен

преди 3 години

кои сме ние,че да им пречим да си живеят живота - както намерят за добре.това е интересна българска черта, която не се харесва на никой.

413

ЛИЗИМАХ АНТИПАТЕР

преди 3 години

Когато наследниците на Байй Ганио, напраите такъв филм за ВАШИТЕ КОНСКИ И ЦВИЛЕЩИ ХАНОВЕ....ТОГАВА СЕ МЕРЕТЕ С ГЪРЦИЯ .И когато ВАШИЯ БАБАИТ БОКО ДАДЕ ТАКИВА ПАРИ , И АКО ВЪОБЩЕ НАМЕРИ ДОРИ И НА 1/10 ОТ ГЕНИЯ НА ОЛИВЕР СТОУН .

412

Ужас

преди 3 години

Тези БЮРМ диваци са едновременно деца и внуци на Александер и Тито заченати инвитро от коминтерна.

411

едно на нула.

преди 3 години

Сега навсякъде е демокрация.Всеки си прави каквото си иска.В Росенец какво стана с Българското знаме да попитам.

410

Анонимен

преди 3 години

До македонИзточна РСМ дължи освобождението си от турците не на сърбите а на България.Гевгелия,Струмица,Щип ,Делчево и др. трябва вечно да са ни благодарни за това.