23

ха ха

преди 3 години

Едно на милион са детските усложнения от кувид! Жалък платен доктор!

22

Т. Шмилев

преди 3 години

Жалко за несериозното отношение в коментарите, към този сериозен въпрос. Очаквам съвсем други коментари ако информацията бъде изнесена пред компетентни хора. Интрересното за мен е в това, че и при нас колегите кардиолози докладваха няколко подобно протичащи случаи при деца. Водеща е симптоматиката от страна на сърдечносъдовата система. А защо е така, все още не можем да оговорим със сигурност. Но уви науката е пълна с неизвестни и с противоречия.

21

Анонимен

преди 3 години

До 20Колкото по-малко разбираш нещо, толкова повече си мислиш, че знаеш всичко. Бъди сигурен, че този доктор знае много повече от теб по въпроса и само на неукия всичко му е ясно.

20

Анонимен

преди 3 години

Прочетохте ли го? Те умеели да лекуват това заболяване, в случая при децата, но понеже не знаели причинителя, това било допълнително предизвикателство. Е нали причинителят е коронавирусът, докторе, как да не го знаете? Докторе, вие лекарите дали сте способни да кажете пет изречения за каквото и да било, без логически противоречия.

19

Анонимен

преди 3 години

Още нямало намерено ефективно лечение от Ковида. Ами аз ли да ви го търся това лечение бе, неспособни лекарски ***. Или и внуците ми ще стоят под карантина, защото вие лекарите сте плътни некадърници.

18

Анонимен

преди 3 години

Астра Зенека потърсила помощта на руски учени за ваксината си. Докторе, това е просто лъжа. Англия и САЩ са на светлинни години в генетиката и молекулярната биология преди Руската Империя. Времето, когато лапахме като шарани всяка казана от лекар дума, само защото човекоподобната креатура пред нас казва, че е лекар, окончателно свърши.

17

1105

преди 3 години

За година и половина не успяха да намерят адекватно лечение!! Значи ваксина измислиха как да го блокират? Дефакто е разчетен вирусът за да измислиш ваксина трябва да го разчетът!!! А лечение няма!!!като ответни мерки срещу тези който я въртят тази далавера за милиарди ! АЗ като гражданин спирам да плащам на банките задълженията си данъци и сметки също само измами срещу държавата !! Трябва всички да го правим и нещата ще се оправят!!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Каквото е такова.. на мен вече ми писна от мерки! Една година от живота ми отиде на вятъра. Ако ще се мре, да се мре. Вече нищо не спазвам. Кой колкото му е писано, толкова ще живее. Пра дядо ми живя 93 години. Изкарал е и холера и чума. Дядо ми живя 86 години. Цял живот беше леяр. Дишал е постоянно отрови. Баба ми постоянно се пазеше, хранеше се здравословно, ходеше на почивки.. умря на 56г от рак

15

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали вируса е лека настинка, но заради вируса през ноември и декември в България умряха над два пъти повече хора, отколкото през предишната 2019 година.

14

Анонимен

преди 3 години

"Лека настинка", от която в България умряха досега 5,5% от приключилите с вируса. Някои искат умрялите да са 90% или 100%, за да приемат вируса насериозно.

13

Анонимен

преди 3 години

Лекували? Кого са лекували, журнастиска такава?ЛЕКУВАНИ!Сериозно... с банани ли ви плащат?!

12

Анонимен

преди 3 години

Поредната сериозна последица от вируса. Колко ли още има?

11

(-_-)

преди 3 години

Вирусът предизвиква настинка. Да НАСТИНКА, от която повече от 80% дори не усещат, че са болни. Така, че спрете с тая диария!

10

Анонимен

преди 3 години

И от грип има хора с такива последици.И?

9

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ще емигрира в Русия. Жерар Депардио емигрира там. Плосък данък 13 процента. Хубаво е. Там е само за милиардери, не е за бедняци.

8

Анонимен

преди 3 години

Вирусът предизвиква състаряване, ще има много млади старци, задъхващи се, сбръчкани, с повредени сърца, стави и кожа.Като онези деца-старци с генетичен дефект.

7

До 4

преди 3 години

ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ОЩЕ НЕ СИ ЕМИГРИРАЛ В РУСИЯ!!! ТОЛКОВА Е ХУБАВО ТАМ!!!

6

За сведение на док

преди 3 години

Вирусен миокардит може да се поручи от ВСЕКИ вирус, аз съм боледувал от това преди 25 години като тинейджър. От уж обикновен грип. Дали пък още тогава не е бил Ковид = грипен вирус Ухан 95, както пише във вестниците оттогава.

5

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам на оня турчин от Германия.

4

Ах този запад!

преди 3 години

"Ваксината на "Астра Зенека" и Оксфорд е по модела на руската ваксина "Спутник", компанията дори потърси помощта на руските учени при изпитанията на тяхната ваксина и получиха тази помощ. А руската ваксина дава добри резултати вечеЗначи чакам оригинала!