63

Анонимен

преди 3 години

Ваксинцията вървяла при строга организация....Да ти таковам и организацията, при която чистачка в училище е с предимство пред лекар в поликлиника (защото уж не вижда с пациенти с ковид и официално не е на първа линия)....И да попитам - как в Англия и Израел за 1-2 седмици ваксинираха няколко милиона, а при нас за същото време сме около 10 000?

62

БОКО

преди 3 години

а зА ПОТОПА И СВЛАЧИЩАТА КАКВО РАЗПОРЕДИ, *** НЕЩАСТНИКА...ХОДИ С ДЖИПКАТА СЕГА ПРИ НАВОДНЕНИТЕ ДЕ, ДА ТЕ ВИДИМ...ДА ИМ РЕЖЕШ ЛЕНТАТА НА ЗАЛЕТИТЕ КЪЩИ!ДЕТО НЕ ПОДДЪРЖАШ РЕКИ, ЯЗОВИРИ, ПЪТИЩА - ЗАВАЛИ ДЪЖД ПРЕЗ ЯНУАРИ И БЕДСТВИЕ!ПРЕДСТАВЯМ СИ АКО БЕШЕ СНЯГ КАКВО ЧУДО ЩЕШЕ ДА Е!

61

Ад

преди 3 години

И с операции и без все тая.Държавата е абдикирала отвсякъде.Всичко е присвоено(окрадено).А то от своя страна отдавна е испито и изядено.Надежда всякаква тук оставете.

60

Вервайте ми.

преди 3 години

Казал е още че ще оправи България след--800 дни.

59

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисовще спечели изборите, Корнелия Нинова ще стане още по-дебела, Мая Манолова ще се сбабичкоьоса напълно, А Румен Радев ще отлети на Луната с китайска ракета!

58

иво

преди 3 години

Скоро Боко Тиквата планово ще бъде опериран от бай Ставри.В централният затвор.

57

Васко Кеца

преди 3 години

До ВасилкаАзисе, ти ли си?

56

Василка

преди 3 години

Искам лично да благодаря, от името на всички спасени българи на Генерал Бойко Борисов, който спази обещаното към нас, спаси България от корона вируса и недопусна икономическата криза, обхванала целия свят, да бъде усетена в нито един отрасъл или дом в България!Поклон!

55

Сашо от Варна

преди 3 години

"демокртите" в БГ са същите като "демократите" от Вашингтон? Цензурират и трият всичко което не им изнася.

54

Случаен

преди 3 години

Пуснете децата на училище и отворете кръчмите!

53

Анонимен

преди 3 години

Ай, "Картичката" цъфнахме та чак вързахме -направо сме в рая вече ! Бойко ,знаеш ли колко хиляди изобщо не се тестват или крият ,че са болни ?А,знаеш ли колко хиляди измряха по села и паланки без да са тествани ?Цял Свят се тресе -само в твоята "Картичка" всичко е Ок ?

52

бактън бе ...

преди 3 години

Борисов разпореди ...Ако тая разкапана нация не се вдигне по избори да гласува и да го нулира този и шайката около него и после да ги вкара до крак в панделата, вече не знам...Напоследък съвсем открито, безскрупулно, арогантно се отнася като със стадо, което дои и коли ако е непослушно...Аз не знам какво повече искате...Остава да почнат ви *** на мегдана..

51

Анонимен

преди 3 години

на снимката некви *** в неадекватен външен вид.ало психото, ходете ги приберете бе!

50

Анонимен

преди 3 години

що бе тиква, задръжте още малко плановите операции, да изпукат повече хора, тъкмо ще ги вкарате в статистиката на Ковид да ви вдигне това бройката...

49

Т.е. ,...

преди 3 години

,..като бай Тошо , нали той бе и Президент , и Премиер ...За какво ни е Президент , нали няма правомощия ?

48

Анонимен

преди 3 години

Мястото на дъртата нагла мутра е в затвора!

47

Анонимен

преди 3 години

Ние защо се мъчим с Народно събрание и сто министри и министерства, като всички чакат великият вожд да нареди, иначе нищо не се случва??? Той е вирусолог, епидемиолог, пътен инженер, архитект, пилот, енергетик, физик, юрист по конституцинно право, велик оратор и философ. И на изборите само една бюлетина с един номер и едно име, няма какво да се разправяме!

46

Вуйччо Ваньо

преди 3 години

Бойко разпореди, Бойко каза, Бойко даде, Бойко нареди, Бойко отпусна, Бойко построи, Бойко откри.....Писна ми от такива заглавия.оН окраде бъдещето на внуците ни ( говоря за милиардите дето ще ги връщаме 50г ) а ние му ръкопляскаме и величаем.

45

Анонимен

преди 3 години

За да има мир Гроб и тулупа във Сибир

44

Анонимен

преди 3 години

Бойко разпореди: Вече може да ходите до талетнаБойко разпореди: 1 чаша вода преди ляганеБойко разпореди: до 3 ракии на пранзициБойко разпореди: Който не работи не трябва да ядеБойко разпореди: Може да живеете..