83

До78

преди 3 години

Във ВМА има 10ковид отделения.Това означава,че са закрити тези запланови операции.Ако си болен от Ковид място там никога няма.Само за избрани е лечението там.Фолкаджийката Глория я лекуваха,за полковник от запаса,чиито живот е минал по границите, няма място.Като видя човек с генералска униформа без да е държал пушка в ръка ми се повръща.

82

До Бай му

преди 3 години

Защо крещиш във форума,или мислиш,че така ще натрапиш мнението си?Такива като теб вееха знамена преди 1990.Да не би да си техен наследник,герберско кречетало.

81

ДОнчо

преди 3 години

абе не мога да разбера толкова ли сте прости в България, че този тапир ви управлява 20 години вече. Мама ви селска

80

ББ

преди 3 години

съгласен съм с министъра...есента пратиха децата и от 600 на ден станаха 6000...заразяват майки и бащи,баби и дядовци...образованието ни копае дъното и не се напъвайте...който иска да се образова има как...останалото са сметки и лицемерие...втората вълна бе от ученицете заразяващи родителите и бабите и дядовците...ама вие си го знаете

79

Анонимен

преди 3 години

като гледам коментарите тиквеника ще спечли място на топло скоро, няма пари за *** и ряко никой не го харесва нещо еднконижника доктор-архитект-инспектор-проектант

78

БАЙ МУ

преди 3 години

ДО 86БОЙКО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ , КОГАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ.....АКО СЕ СЪРДИТЕ , СЪРДЕТЕ СЕ НА ВАШИЯ ФИГУРАНТ.....

77

БАЙ МУ

преди 3 години

БРАВО НА БОЙКО....ДОБРИ ПРОТИВОЕПЕДИМИЧНИ МЕРКИ -, МНОГО - ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ . САМО ТАКА ,НАПРЕД И НАГОРЕ !!! СЕГА ФЪРЧИЛОТО - ФИГУРАНТ Е МНОГО ЗАГРИЖЕН , ЗА ЗДРАВЕТО НА НАРОДА.....АМА КЪДЕ СА ЖУРНАЛИСТИТЕ , ДА ГО ПИТАТ , КАКВО ПРАВЕШЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА И ЗА КОГО МИСЛЕШЕ ТОГАВА....НЕ УСПЯ ПЪКЛЕННИЯ МУ ПЛАН , А СЕГА УМИРА ОТ ЗЛОБА .....

76

Щирлиц

преди 3 години

Капо ди тути капи разпореди-пускайте!

75

Лопати Мотики

преди 3 години

Данните за вируса са като данните за изборите, и като проекта на *** за нова конституция-смукани от дебелите и крадливи пръсти на Тулупов

74

В царство на слепци

преди 3 години

Тулупа не го е избрал народа, отворете си очите! Народа не е толкова ***, избрали са го тези, дето уж броят "гласовете"!

73

Доц. д-р Чоко Боков

преди 3 години

Ел *** разбира от всичко. Строежи открива, операции разрешава. А, бе, вие имате ли връзка с централата.

72

Анонимен

преди 3 години

Добре дошли в Кукуленд! Този разбира от всичко. Изглежда, че все пак някой му наби комбата да не употребява "АЗ" и започна да казва "Дадохме". Само че дето нищо не е дал за държавата, а само е вземал.

71

Трол

преди 3 години

Този е по-зле от лидера на Северна Корея!

70

Жоро Манджука

преди 3 години

Другарю Борисов,вие май и медицина сте учили!

69

Анонимен

преди 3 години

Плановите операции изобщо не трябваше да се спират. Със спирането им на практика разрушиха болниците и сега всичко е Ковид отделения и отделения за другите болести вече няма.

68

Анонимен

преди 3 години

Кой си ти , барба Ганьос , че да определяш съдбите на хората ?!Кой ти дава право да заменяш планово спасаване на човешки животи с измислени псевдо-мерки , само и само да се харесяш на дядовците от ЕС и УСА за да напълниш чекмеджето ?!Моля се де да ти се върне хилядакратно стореното зло !!!

67

Анонимен

преди 3 години

Мутрите разбират само от крадене, а не от медицина.Как ще възобновят плановите операции, след като отделенията вече ги няма - закрити са и на тяхно място са Ковид отделения?

66

Анонимен

преди 3 години

Той все пак е доктор Борисов.

65

Този бай Ганю

преди 3 години

и от медицина разбира, той разпорежда как докторите да лекуват!? ***, само за село става, да копа картофи и да яде свинска мас!

64

Бай Дъньо

преди 3 години

Начинът за справяне с Ковид-19 е в ръцете на онези, които го създадоха и разпространиха, за да предотвратят преизбирането на Доналд Тръмп за втори мандат. Какво е смъртта на няколко милиона души пред тази благородна кауза?