24

Bili

преди 3 години

точно така Годжи - лабораторията си има име: Fort Detrick, USA

23

Годжи

преди 3 години

Не природата,а лаборатория ни го даде тоя вирус

22

Не е така

преди 3 години

Всичко това го знаем много добре просто не правим нищо, от алчност сме пренебрегнали основни практики на преввнция. А това е много по-лошо от незнанието.Човечеството е обречено за съжаление...

21

дедовия

преди 3 години

Много неграмотна статия. Когато ни удари първия корона вирус, намерих неговото описание заедно е 4 от 18 протеина, които впоследствие са били модифицирани. Познайте къде ги намерих.В американското патентно ведомство.Явно "тази природа" има предвид овцата от статията.Вируса е модифициран от хора, че дори са си патентовали първите модификации.

20

Анонимен

преди 3 години

тия експерти и лекари сега ли откриха че има вируси в природата и че ще ни надживеят като вид.човека се е приспособил да живее с тях и колкото повече се старае да живее в стерилна среда толкова по беззащитен става спрямо тях.отделно заради това се увеличават и алергиите.

19

ЕхПерт

преди 3 години

Експерта с експертното мнение от статията трябва да му се припомни че ПРИРОДАТА НЯМА РАЗУМ И НЕ МОЖЕ ДА НИ ДАВА НИКАКЪВ ЗНАК .Това което се случва с природата е изцяло резултат от действията на живите същества населяващи земята и най вече от действията на ХОРАТА . Ако ние замърсяваме въздуха - ще дишанме мръсен въздух. Ако тровим почвата - ще ядем калпава храна . Ако експириментираме с вирусите - ще имаме изкуствено създадени вируси за които човешкия организъм НЯМА естествена защита . Това е.

18

Анонимен

преди 3 години

Експеримента ковид-19 е насочен срещу хората от правителствата. Ясно като бял ден

17

SS

преди 3 години

Ние цял живот се учим и накрая умираме ненаучени. Не можем да знаем всичко.Така е устроен светът.Лошото е че не си вземаме поуки от миналото.Защото си мислим ,че сме велики.Но не сме.Защото сме смъртни.Можем да отложем смъртта вземайки преждевременно мерки но не можем да избягаме от нея.Затова гответе се за лошо!

16

SS

преди 3 години

Коронавирусът няма да единственото биологично оръжие което ще ни се стовари върху главите.Ще има нови щамове и вируси. Защото хората са изнежени и покварени от цивилизацията.И са лесно уязвими.Затова апелирам от доста време.Гответе се за кризисни ситуации.Но не само да го прочетете и после да ви се изтрие от главите но наистина вземете мерки? Послушаите SS .

15

Анонимен

преди 3 години

Експерт: С коронавируса природата дава знак, че има още много да учимСамо това като прочетох и разбрах колко е тъппа тая кокошка.Природата и давала знак?!?!Ама мак звездите и говорят....ХА-ХА

14

EUSSR

преди 3 години

С коронавируса Китай дава знак, че има още много да учим..........

13

Анонимен

преди 3 години

Повечето такива вируси идват от Китай, нека си го кажем.Ама не са само вирусите!!!И бактериите и всички зарази пак оттам идват!!!Понякога имам чувството, че китайците са извънземни!!!Сериозно!!!!!!Йерсиния пестис също е бактерия идваща от Китай!Тоест, бактерията пренасяща бубонската чума е пренесена от Китай. В Италия...

12

Ааа..бе

преди 3 години

Каква природа, айде стига лъгахте, че се е появил естествено !

11

Друг е знакът, како

преди 3 години

"Пандемията" на този сравнително кротък вирус, който ще затрие най-много 1 на 1000 от населението, показа съвсем не това, което дърдориш - здравеопазването в цял свят бе превърнато в здравепогазване от неолибералните "оптимизации" от типа "здраве срещу пари" и "колкото по-малко разходи, толкова по-добре". Затова гледаме и мрачния коронавирусен сеир в Щатско, където медицината беше превърната в най-отвратителното печалбарство. В Тиквостан - същото, но на равнището на съвсем жалка мизерия.

10

Батко

преди 3 години

Тази купена доцентка беше вчера в една телевизия, днес в друга, а истината е, че не искам да и слушам глупостите.

9

ГосТ

преди 3 години

гломб учи, учи. още имаш нужда ми се струва.

8

999

преди 3 години

С " учени" като тия, мнооого ще прокопсаме!!! Нищо не може да ги зарадва повече от думата " ваксина". По пет- шест наведнъж !!! - в бъдеще.

7

не е само това

преди 3 години

ваксините не трябва да са за цялто човечество а за населението което живее или хората които отиват в ряйони където има голяма вероятност да прескочат вирусии там за тези те трябва да са задължителни ако искат да живеят там и по този начин по който са свикналитова епревенцията е занемарена до 0

6

Анонимен

преди 3 години

Да ги осъдят за мълчанието им за опасността за световното здраве. Знаели са за ковид от 10 години и са мълчали.

5

Анонимен

преди 3 години

Не ги изненадва ковид след голямата изненада.Трябва сега да кажат за следващите вируси и да направят ваксини за тях. Какви вируси да очакваме?