46

Анонимен

преди 3 години

Тия на пук на Европа ли правят, там навсякъде мерките се затягат, а тук обратното.

45

ще ми цъкате минуси

преди 3 години

Благодарен съм, че преди няколко години се върнах в БГ със семейството. Понеже сме неорганизирани и най-вече девета дупка на кавала, това "щастие" с ваксините последно до нас ще достигне. И докато стигне, току виж се наиграли и напечелили Фарма компаниите и продажните политици, че да се откажат да го правят задължително и да ни оставят намира. Гнусен, гнусен театър се развива пред очите ни вече година. Чумицата да ги тръшне дано и да се удавят в собствената си кръв всичките организатори и лакеи.

44

Бедняк

преди 3 години

А навсякъде в Европа ги затягат! Отново доказахме че сме най-добрите ...

43

Анонимен

преди 3 години

Февруари до средата на март са най-силните времена на вируси, всяка година в тези месеци е пика, но ние понеже имаме едни страхливци за постовете си ще ни хвърлят в устата на лъва.

42

Анонимен

преди 3 години

Човека си сложи ваксина - за него масовата ваксинация приключи и за това е доволен...Другите ни предстои да гледаме по телевизията къде колко се били ваксинирали по белите държави и пак да пеем "кога ще ги стигнем американците"...

41

Анонимен

преди 3 години

Тук ще стане почти като в Бейрут или Кабо Верде. В Израел до края на.март ще имат ~100 % ваксинирани от прицелните групи(рисковите и тези на първа линия),и ~70 % от останалото население. Поради много причини, България изглежда ще извърши най- грубата си грешка в новата си история.Тлееща пандемия и икономика ,и игра на отваряне и затваряне още поне~18 месеца. Всъщност още в началото на лятото ще стане почти невъзможно да се придвижват неваксинирани хора из Европа свободно.

40

Анонимен

преди 3 години

Какви темпове на ваксинация бе Коце? Всичко на всичко 15 000 души за почти един месец, па и доволен бил тоя...

39

Анонимен

преди 3 години

Лъжци и измамници - никаква ваксинация няма - няма нито ваксини нито капацитет да се усвоят като дойдат. Нищо! Пълна нула! Имаха цяла година да се подготвят и накрая нищо! Между другото Израел приключват с ваксинацията следващия месец.

38

Масова заблуда

преди 3 години

Кога Министерството на Здравеопазването ще публикува броят ваксинирани всеки ден?Не е ли заради това, че ако се публикуват тези данни, ще се види, че с тия темпове на ваксинация (ако примерно 50% от населението да искат да я получат) тя ще продължи с години.Сметката е проста: При 250 ваксинирани на ден, за 2500 000 ваксинации (по два пъти за всеки) са нужни 2000 дни, което е 5 (пет) години.

37

Бойха Тулупев

преди 3 години

Време е за поредното изпущане клапанът на цоциалното недоволство, малкоз алебване на електоратът, масова ваксинация и за да не стават излишни бели още едно затваряне за по месец-два;)))

36

Анонимен

преди 3 години

Значи сега плюеме, че били малко бройките на ваксините но иначе ако кажат, ваксинирайте се - а, ние не им вярваме на тези ваксини!! Плюеме, че камиона бил голям пък кашона малък. Преди ги разкарваха с по- малки бусове ама те па били за кренвирши! Явно трябва да купим камионче за всеки размер кашон. Тогава пък ше плюем, че взимаме заеми! Абе, важното е да се плюе по всеки и по всичко и тогава ше станат нещата...

35

Тикволандия

преди 3 години

От началото на Февруари трябва да се отхлабят мерките, за да може през Март да има пак ръст на заразените и за изборите здравният министър да забрани всякакви събирания. Просто, по гербаджийски.

34

Анонимен

преди 3 години

До ГоранБраво за сравнението с Кивота, защото всеки опит да бъде отворен, завършвал с изгаряне и смърт на опиталитеD

33

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистЗатегат се само възлите, около шията например. Мерките са константа...

32

Програмист

преди 3 години

Промяна на мерките? Да, трябва да се затегнат, и да станат истински. Сега само се лъжем че има мерки.

31

Анонимен

преди 3 години

Преди "пандемията" с извинение, политиците и политика ми бяха просто безразлични.Но сега ме отвращават. Те са заразно зло и всеки опит да не се разболея от заразата, която упорито, денонощно и свирепо разнасят и хвалят, се третира като престъплание от МОЯ СТРАНА. Всеки опит да ги изоблича с доводи, се осмива като конспирация.Е, честито! Времето е разделно))) А покалипсисът започна! " Кротките ще наследят земята"

30

Горан

преди 3 години

Как няма да е смешно, като са го заразнасяли тоя кашон, като че ли е свещеният кивот, че и камиона е огромен и вътре тоя мижав кашон... Направо, елате ни вижте! Смешници пълни! Ама, жалкото е, че е и наистина плачевно!

29

Горан

преди 3 години

Направо ми е плачевно смешно... говорят си за някакви си мижави хиляди дозички ваксини. А българите все още наброяват поне 5 милиона. Значи, ще ни ваксинират с тия темпове - 100 години.

28

Ямболски цървул

преди 3 години

Да си мислят и къде да се крият.

27

Анонимен

преди 3 години

бе кво размятате тоя кашон 50 човека бе - смешници!