20

Анонимен

преди 3 години

Средният американец нека си дължи 6200 долара, аз дължа педесетократно по толкова, но имам ликвидност във всеки един момент да покрия всичко до стотинка. Ликвидността- това е важното. За ликвидност не броим разни железобетонни контрукции- в тях вече никой не влага пари. Кредитните ми карти са с петцифрен месечен оборот, който редовно погасявам. Живея си живота с кеф. Харча, като за последно, но същевременно и спестявам. Който се учи, той ще сполучи и ще е богат. Това е.

19

Аз

преди 3 години

Въпрос на политика на банките. Дай му кредитен лимит 2000 долара и докато не го върне няма нов. Лесно се харчат парите, които не мислиш как ще връщаш. Ако трябва да си върнат външния дълг ще фалират. Изхода им е организиране на нова война - някъде...

18

Анонимен

преди 3 години

Едни българи там разказваха как отивали в друг град но не можели да се ориентират по пътищата Питали полицаи как да стигнат до градчето Полицаите им казали да карат след тях , карали 300 километра така след тях Накрая полицаите спрели , казали им да карат още малко по друг път и ще стигнат до градчето Пожелали им лек ден Нашите ошашавени стояли половин час и се чудили на случката Такива работи в Америка ...

17

Василев

преди 3 години

Вземете си от живота селяни прости, защото живота е кратък!Няма чист и мръсен бизнес, всичко е пари!Парата обича този човек, който се труди и който се труди качествено, а политическите прос.титутки и мош.е.ниците винаги горят и не доживяват , да се порадват на парите, просто станват роби на парите!!!Бати Бойко е велик!Хилъри Клинтън е властелинката на демократите!Агент Дейвид Джеймс Палиджар!ЦРУ!!!

16

ПроСоТо

преди 3 години

не разбрах това трябва да ни учудва ли?..Та парите са ИЗМИСЛЕНИ с ЕДИНСТВМЕНАЕТА ПРЕЗУМПЦИЯ:-Да липсват без край на 99 процента от хората,и да облагодетелстват останалия един процент...както се изразява Остап:-.."Финансовата бездна е най-дълбоката в света!..В нея човек може да пада цял живот"..

15

Анонимен

преди 3 години

Като чета колко е тежко положението на американците, скоро очаквам Херо Мустафа да събира помощи в подлеза на НДК.

14

дедо

преди 3 години

Не чакайте нищо хубаво занапред,хубавия и спокоен живот беше до 90-те год някъде. Жална маайка на всички дето ще дерзаят по стълбата на живота и кариерата,хомота на врата и само правила и забрани...робство яко

13

Анонимен

преди 3 години

До: номер 8Абе какво ми говориш ти бе?!На мен не ми достигат няколко десетки хиляди лева!На друг не му достигат сто, двеста хиляди или триста хиляди.На трети - триста хиляди евро не му достигат.На английската кралица Елизабет II не и достигат милиони, стотици милиони!Защо отвори Бъкингам за туристи? За да печели кинти - понеже замъка Уиндзор изгоря а нямаше застраховка (циции, по-големи от перничани)! Няма с какво да си го ремонтира!

12

Анонимен

преди 3 години

На българите обаче им стигат.Толупа дава,разтворил е кесията.Ние сме най богати благодарение на Винету.

11

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо не бягат в Русия , която според Путин цъфти

10

V

преди 3 години

Абе вие що не давате Бай Даньо кви ги прави ? Почва да раздава пари комуниста .По още 1400 $ по случай кризата .За безработици по 400 $ на седмица .МРЗ то 15 $ на час .И всичко това ще струва още 1,5 трилиарда които ги нямат и ще трябва да ги отпечатат .Свършено е с долара .Комунизма дойде в САЩ .Ще се раздава до като се срине долара.

9

Анонимен

преди 3 години

Не ги мислете...мащабите там са невъобразими за повечето които ще коментират тук.Щатите са си ОК!

8

Василев

преди 3 години

На Бати Бойко стигат ли ву паритех в шкафчето???Или това е само едно малко шкафче???Вие сте валат , селяни прости!!!Агент Кевин Биарнет!ЦРУ!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Капиталистите търят да експлоатират евтина работна ръка и оставиха Америка без средна класа.

6

Анонимен

преди 3 години

Там неравенствата между 10% от най-богатите и всички осанали са огромни.

5

Василев

преди 3 години

Само на алчните и прости хора не им стигат парите, защото нямат нищо друго!!!Агент Морти Карбишър!ЦРУ!!!

4

Анонимен

преди 3 години

И на нас не ни стигат парите с заплатка от 650 лв

3

Патриот

преди 3 години

Америка е страна от третия свят отдавна!

2

Анонимен

преди 3 години

Защото корпорациите им набиват в главите: "Консумирай сега, пък ще плащаш после! Не му мисли много! Веднъж се живее!"Затуй са фалирали американците.

1

защото

преди 3 години

защото програмистите прибират всичко.вижте и тук какви ГИГАНТСКИ заплати взимат:"varna24 най-добрите български програмисти доходи"