100

Анонимен

преди 3 години

Не отиват на добре нещата щом и американците взеха да се оплакват. Пък още са в началото на прехода към социализъм.

99

Анонимен

преди 3 години

Щом анализът е на немските ,,Ди Цайт" и ,,Дойче Веле" ,ясно е колко е верен.

98

Ангелов ГР

преди 3 години

Това, че дължат на банките, не е проблем. Един от проблемите е, че много хора надценяват възможностите си. Не можеш да купуваш къща или кола която струва доста над това което може да покрие дохода ти. 30% от населението са латиноси и черни, огромна част от тях са без квалификация или образование изобщо, но искат да карат Кадилак и да живеят в собствена къща. Не си плащат за добри здравни застраховки и след това задлъжняват към болници. Статията не е добра, жонглира с цифри без анализ.

97

Обективно

преди 3 години

Защото в САЩ реално са богати 100 семейства от тайната финансова олигархия и приближените до тях още 1 милион души, назначени да им управляват (като бизнесмени) и да им пазят (като висши държавни служители) парите. Останалите 299 милиона американци живеят като нас и затова гласуват за Тръмп и се вдигнаха на протест, че му откраднаха изборите.Има и сериозен контингент афроамериканци, латиноси и обикновена либepacтка и ссopocoидна ***, които редовно гласуват за демократите.

96

Анонимен

преди 3 години

Изведнъж почна да се говори за криза... Ковид-а добре прикри истината, но тя ви аги изплува. Фалит за банките. Нулираме на дълговете. Кой губи? Сорос, Безос и други ссссс..... Змии. Обикновенните човек ще си отдъхне! 1,6 млн. За къща!?!?! Ненормално звучи. Аз си построих до. В Австрия - 250 к. Заедно с терена и всички данъци и такси! Европа трябва да се еманципира от САЩ и да се въоръжи яко срещу просия. Това е пътя. всички искат да ни видят на колене. Неблагодарни деца, произлезли именно от тук

95

ДядоСтою

преди 3 години

Скъпи джендъре запомнете с дръжките на ***,мотиката и лопатата може и да се работи

94

Шериф Джони

преди 3 години

Ами то не остана необрано ранчо у света требе да се работи

93

Ангелов ГР

преди 3 години

До анонимния #49,7/11 не е хранителен магазин или ресторант. Предлага понички, чипс и вафли. Една пица е $2.5 и със $100 може да изкараш доста дни, ако ходиш само там. Много хора го посещават по всяко време на ноща и деня за да играят тото/ лото или скратчери, да си купят бира или кола кола. Бил ли си изобщо в САЩ?

92

Зозо

преди 3 години

Хахахаааа, бедната Америка 21 трильона БВП, богатата Раша 1.2 трильона :))))))))))))))))))))))))) Тука някакви руски въшльовци се прехласнали :)))))))))))))))))))))

91

Анонимен

преди 3 години

Бедността на американците се измерва в това дали могат да си позволят последно поколение джаджи или да отидат на ексозитчна почивка.В същото време някакви, които и днес ще ядат хляд с лютеница и ще жулят Пещерска и Ариана са седнали да ги мислят, че и да ги коментират.

90

Аз

преди 3 години

Като не им стигат,да дойдат да живеят тук.Барба Ганьос ще им осигури 300 евро заплата и 150 евро пенсия.Живот здравей,здравей.

89

Ранят щракачи

преди 3 години

На американците парите не им стигат защото все по-малката средна класа хрантути 50-60 милиона разноцветни щракачи с пръсти и тия всяка година нарастват с по 1-2 милиона.

88

ГосТ

преди 3 години

Много е просто, защото Путин и Си се погрижиха за армията си. Хаха

87

ББ

преди 3 години

Божията Справедливост...не тази на проповедници и политици с офшорни захранвани с невинни животи...

86

ББ

преди 3 години

А познайте до три пъти какво очаква Планетата ни..Американци,Руснаци,Китайци...ами не това което ви се иска и за което работите...Справедлив и Свободен Свят...или Мъртав...ние сме Свободни Човешки Същества...не сме ви Роби...Роботодатели сме ви...не четете Историята...ще ви обесим..ще ви накажем Справедливо...Справедливост!!!..парите ви нямат стойност..очаква ви Световна Революция за Справедливост..и много смърт..вие започнахте играта на живот и смърт...парите ви не са ценност..Справедливостта е

85

Може да съм...

преди 3 години

Беден, наемен и среден - но пак аз каквото съм направил ще ви трябват 100 години да го проумеете още, само след 100 години усетихте Сакскобургите к'во са и мене така ще ме разберете след 100 години!

84

Виж ония на север

преди 3 години

Един изпит само след 16 година по роден език, а в университетите си ги проверяват кой за к'во е . Тия са цивилизовани според мен, а вие се връзвате на акъла на Сакскобурга дето ако го питате българите са само за зоологическата градина в клетките или в пещерите да попълнят липсващото звено на неандерталците .... С един фашага и *** му да не можете да ги вкарате в затвора, че бил подписал присъединителния договор с ЕС - това не го прави по-малко престъпник, мародер, убиец ясно ли ви е?

83

Та мисълта ми е ...

преди 3 години

Освен Jim Beama , че и истината е едно такова рефлексно чукче ... ама много боли като те тряснат с него! Това като капиталистическия лаф - накрая идва големия и такова мамата на малкия и средния и дребния. И то това може да важи за много сфери включително в интимната - иде ония с големия и всички останали вече не са като него! Така че кво и да ми говорите за образованието вие сте дискриминирали отделните сфери, цивилизована държава, република било - матури има по всичко само не и по art & sport

82

Ама как така?

преди 3 години

Еми като много малък нещо някакъв инцидент бях претърпял или след двете ми автомобилни катастрофи и височинната ми среща с бетона от 8 метра височина бе не помня кога и гледам доктора как с някакво малко рефлексно чукче проверява дали имат нормални рефлекси краката ми. А да май беше след първата катастрофа със счупените ребра и бедрена кост .... и удря той с чукчето и кракът реагира нормално и рефлектира. Веднага отвръща. Ами то живота са едни такива постоянни удари с такива чукчета и изкуството

81

P.S.

преди 3 години

Ама какво ме гледате мене? Мен ми е работа да съм скандален и провокативен! Аз ако не съм скандален не става от мене артист и художник и учител, ама мойте скандали са друга работа. Много различно естество са мойте скандали - аз дълбоко вярвам, че художествената провокация предизвиква критично и гражданско мислене. Ама не правя България като тоалетна и др. т. Мойте скандали и техните художествени форми реално погледнато ако питате изкуствоведите какво са те ще ви кажат! Вашите скандали какви са?