77

земеделец

преди 3 години

на пролет ще засея 80 декаро царевица. А наесен Райчев,червения и този козел да дойдат да я оберат. И без това цял живот никаква работа не се свършили

76

дядо Шишарко

преди 3 години

До КомунистКо не, откъдя на къдя разтрел бря, трябва живи да ги одерат, и трябва да започнат от тебе и БСПдирастите бря...

75

Комунист

преди 3 години

Народен съд и разтрел за всички довели България до днешната национална катастрофа. Да почнем от врага с партиен билет от съюза на ловците и риболовците

74

баси глупостите

преди 3 години

Голямо чесане на езици,голямо нещо!

73

Анонимен

преди 3 години

Не само Боко тиквата...и Чебурашка в съседната килия ,а може и в една килия,тъй като Чебурашка е влюбен в Бойко...

72

Чебурашка

преди 3 години

До Данчо...... Хората искат да видят вкарани по затворите хора като Бойко Борисов.... Други хора искат да видят фигуранта в затвора за опит за метеж и национално предателство. А всяка кифла иска да има световен мир, приятелю. Нали знаеш, че едно е да искаш, друго да можеш и трето и четвърто да го направиш. БАЦЕ така се е подсигурил и от Изток и от Запад, че още не е построен затвора, в който ще влезе.

71

данчо

преди 3 години

Хората искат да видят вкарани по затворите хора като Бойко Борисов.За какви избори говорим изобщо.Обществото иска справедливост и осъдени политици.България има нужда от катарзис и справедливост.

70

Анонимен

преди 3 години

До ОСТАВКАКаква алтернатива може да е Славчо? Навремето се въртеше покрай най-големите мутри,а и от там доста зловредни навици прихвана!Да ходи да си гледа телевизийката,че на една мутра вече се нагледахме-цели две трети от тридесет годишния преход!

69

Друг социолог

преди 3 години

Точно пък Първан Симеонов ли намерихте да цитирате ! Та това *** нищо не е познало досега и нищо н е е станало такак както е се е ицепил той ! Споко, ГЕРБ ще си управляват със или без коалиция , Първанчо ! Нищо сложно няма да има , защото хората не са вече комунисти , Първанееее !

68

амии

преди 3 години

Преди избори всички социолози познават като комшийката Пена седнала на врач на ....

67

ТТ-7,62

преди 3 години

Проблема на българския политически елит е в Цялостната му Системната Деградация, а не в отделните партии!С една дума (образно казано) :- Които и да дойдат на власт почти нищо няма да се промени!Остава ни да живеем с надеждата поне да не стане по-зле!

66

Катюша

преди 3 години

Ха ха ха, Само дългия *** Слави не е бил във властта. Ми той е властта ***, той и неговите *** сценаристки, винаги са обслужвали усно всяка власт ***.

65

кокошкова

преди 3 години

До Соколова- В СКРАВЕНА Е ЛАГЕРА ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ КЪДЕТО НЕ СИ ПИЯТ ХАПЧЕТАТА.

64

ОСТАВКА

преди 3 години

Слави е единствената алтернатива. Само той не е бил във властта през последните 30 години. Другите са били под една или друга форма.

63

Електра

преди 3 години

Това БСПдирастче, не беше ли соло ташака на дъртия БСПдирастин А. Райчев...

62

Вторан Мърморанов

преди 3 години

След някой ден, ГРОБ вече ще се изкарат жертви и света вода ненапита!

61

До32

преди 3 години

Гледай, колко минуси има.Ха,ха,що неграмотен народ се е засегнал.Чии ли електорат са?

60

До42

преди 3 години

Аааа,ясно,на теб тате ти каза,че глупаците ще работят,а ти като по умен ,завършил виШУ,ще въртиш синджира ,ще вееш герберското знаме,ще командваш.БОЖЕ,кави недоразумения има в БГ.

59

Анонимен

преди 3 години

Бориславова Хърсев Костов Софиянски и Борисов станаха милионери от разграбаването на банките и бюджета в 1997 г. и КТБ в 2013 г. и новия външен дълг след 2017 г. и сега са демократи седесари.

58

до 65

преди 3 години

Това тръмпизъм ли е?