34

Анонимен

преди 3 години

АЗ НЕ ИСКАМ ИНФЛАЦИЯ ОТ 2650%- КОГА Е БИЛА- КОГА УПРАВЛЯВАХА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ!

33

Анонимен

преди 3 години

22- СЕГА ОТВОРИ САЙТА НА ТВОЯТА ОБЩИНА- ТАМ ИМА СПИСЪК НА ПОЧИНАЛИТЕ- АКО НАМЕРИШ НЯКОЙ ТВОЙ ПОЗНАТ КОЙТО НЕ Е ОТРАЗЕН ТАМ- ВЕДНАГА СИГНАЛИЗИРАЙ В ОБЩИНАТА, НО ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА ПОДОБНА ГРЕШКА. ОТ КЪДЕ ВЗЕ ЧИСЛОТО С МЪРТВИ ДУШИ- ПАК ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ- НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА.

32

Анонимен

преди 3 години

Не знам за какво им е точна дата за избори,след като се знае че дебелият крадец е вече персона нон грата във власта,а без него вие сте просто една сбирщина п:омияри!

31

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА, СЪД И 9 ГРАМА В ТИЛА НА КОМУНИСТА РАДЕФ МОМЕНТАЛНО!

30

Зозо

преди 3 години

Хахахахаааа, загрижил се Болен Сайдеров за изборите?!? Че той ако мине 1% за субсидията да вика ура!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))От време на време си пускам атака ТВ да се посмея на руската пропаганда и лъжи :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

29

Анонимен

преди 3 години

АЗ НЕ ИСКАМ МИН ЗАПЛАТА ДА Е 160ЛВ/С НЕЯ ВЛЯЗОХМЕ В ЕС/ И БСП ДА РЕВЪТ ЧЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА, СЛЕД КАТО МИН ЗАПЛАТА СКОЧИ 4 ПЪТИ.

28

Анонимен

преди 3 години

Нагледахме ви се и ви се наслушахме на всичките глупости през годините. ПРОСТО СЕ МАХНЕТЕ ! НАГЛЕДЦИ ! Дариткова толкова злоба излъчва, че не едвам се гледа от нормален човек. Оставка!

27

ОНЗИ

преди 3 години

ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ВИЕ СТЕ НАЙ-ДАСТОЙНИЯ БЪЛГАРИН - НИТО КРАЧКА НАЗАД ЗАРАДИ ОНЕЗИ НЕГРАМОТНИ МУТРИ ОТ ГЕРБ !!! БЪЛГАРИНЕ СТОЯТ ЗАД ВАС !!!!

26

Анонимен

преди 3 години

АЗ НЕ ИСКАМ ПАК 1 ДЛ ДА СТРУВА 2965ЛВ- СПРАВКА БНБ ОТНОШЕНИЕ НА БГ ЛЕВ КЪМ ДРУГА ВАЛУТА.

25

До 19

преди 3 години

Корнелия Нинова излезе спокойно сред хората,въпреки,че не всички я обградиха с любов.Но не се уплаши,герберунче.

24

Анонимен

преди 3 години

АЗ НЕ ИСКАМ МИН ЗАПЛАТА ДА БЪДЕ 1.8ДЛ В ЛЕВА 5500ЛВ- КОГА Е БИЛА- СПРАВКА В УИКИПЕДИЯ МИН ЗАПЛАТИ ПО ГОДИНИ И НОМЕР НА МИН ПОСТАНОВЛЕНИЕ.

23

Анонимен

преди 3 години

Само да припомня думите на Марк Твен : "ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят" и това е казано за време оно правете си сметка сега как стоят нещата.

22

Калеко Алеко

преди 3 години

Товарищ радев сега се е хванал за лоста, на иначе протоколната си длъжност и ще се възползва максимално от момента, ще прави коремно след коремно както само той може..Сега и метежниците от улицата мирясаха и не бързат да свалят правителството, защото знаят че парламентарните избори не са като палатковите лагери на орлов мост и блокадите на движението..За тяхно съжаление България е демократична държава и парламентарна република, а изборите не се измерват с хаоса и анархията на улицата ...........

21

Анонимен

преди 3 години

Първо отстранете 600 000 мъртви души от списъците.Купете машините и обучете хората в секционните комисии,а после искайте това и онова.

20

Анонимен

преди 3 години

УИКИПЕДИЯ- ОТ 2017Г 14 НАЦИОНАЛНИ ИЗБОРИ- 6 ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ГЕРБ, ОСТАНАЛИТЕ ОТ БСП И СЛУЖЕБНИ КАБИНЕТИ- СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ГЕРБ 13, СПЕЧЕЛЕНИ ОТ БСП- 1- ЗАТОВА СА ЛЪЖИТЕ ОТ БСП И КО.

19

стига бе

преди 3 години

Нещо не разбирам!?До вчера гербаджиите навсякъде тръбяха, че Радев е насрочил изборите за 28-ми март.Днес искат да президента да определи дата.Тия да не са все още новогодишно препили?А сетих се, президента каза, че 28,03 (първата неделя) е възможно най-ранната дата, на която могат да бъдат изборите, защото мандата на това НС изтича на 26.03.2021г.А дата се определя с Указ, който все още няма.Най-накрая и в ГЕРБ да се научат как се определя дата на изборите.

18

Гробокопач

преди 3 години

Гербокухите, какво са се разбързали, сега?;))) Нали не искаха да подават оставка, предсрочно? Ако бързат толкова, да подадатъ оставката си, сега ;))) Така или иначе, вижда се, че немалко неща в изборният процес зависят от президентът. А не подадоха оставка предсрочно с мотивът да не зависело всичко отъ Радев. Но, види се, че зависи, дори без да подали оставката си, предсрочно;))) Бойка, Винеклът и Тумбалара паша просто искаха да си завършат мандата, за да не бъдат исторически орезилени;)))

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя на първата снимка с телефона да прочете коментари ми . Алооо калинко за кво си на тая банка да си гледаш новините или да си полезен за народа явно си поредният герберски крадец . На сила депутат не става ако не ти е интересно си отивай .

16

Анонимен

преди 3 години

Тая ли калинка гербава,дето бягаше от народната любов през чужди дворове ще иска каквото и да било.Не стига,че е смешна,ами и нахална.Хвани Цвета,удари Даниелка,все на кухо ще издрънчи.

15

долу!

преди 3 години

Защо ***. Г?РБ се притеснява да се снима как се броят гласовете, при това на публично място? Ами записите щели да дадат основание да се оспорят преброените гласове ... значи признават, че не броят правилно??