154

Монолози без дебати

преди 3 години

Дариткова да даде пример за едно участие на Бойко Борисов в дебати през последните повече от 15 години (4 като кмет на София и над 10 като министър-председател).

153

не

преди 3 години

До питане !И ние не , как ще оставим сайтовете ?

152

оДговор:

преди 3 години

От тук пишещите не вярвам , много им е далече урната от лаптопите .

151

питане !

преди 3 години

Някой ще гласува ли , аз не !

150

Есаул

преди 3 години

Дата! И взвод за разстрел! 20 април, 1 и 9 май!

149

Анонимен

преди 3 години

Че той фигуранта нали вече каза дата? Сега защо се извъртя като магистрална работничка и се чуди какво да каже? Господин фигуранте, кога най-после ще свършиш някаква смислена работа? Все ги вършиш като кучето на нивата!

148

Бау

преди 3 години

Господин Президент! Дайте дата час по скоро, че парите за изкупуване на бабичките се изчерпаха и са разчетени до март! А олио под 2,50 не се намира. Защо ни подхлъзнахте, че ще е на 28 март!? Не виждате ли, че сме в агония!?

147

Анонимен

преди 3 години

Хахахахах. Първо го оплюхте, че казал дата. Сега икате колкото с еможе по-бързо. А като каже нова дата - пак ще го плюете. Ама баш сте си като старото БКП. Нищо ново не сте научили!

146

Зозо

преди 3 години

Когато и да са изборите Боко ще ги пере с 300 БСТ-ту :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Рундю да не върти ГЗ, ами да казва датата.

145

Празников

преди 3 години

Нали искаха избори веднага!!! Късно беше чак през тази година!!! (хаха хахахахаха)ЗНАЧИ СА ИСКАЛИ САМО СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ щом сега се чудят как да отложат нещата докато измислят нов костинброд!!!!Даже се изказваха, че ББ заради пандемията ще иска да си удължи мандата с няколко месеца хаха!!!И за тях миналата година нямаше вирус, а сега обаче се загрижили за хората....

144

Анонимен

преди 3 години

Боко пак ще вдигне кръвното, като предишния път.

143

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ до сега преяждаше с комисионни и кражби, сега пред изборите решика че им трябват единство и партньори.По долни от ГЕРБерастите не съм виждал !!!Вън *** мръсни, партия на ромите и Обединените Предатели ...

142

Тролчо Гербев

преди 3 години

Неведението е най-големия враг за герберастите.Президента кога ше ги светне за датата та да почне купуването и продаване на гласове и бюлетини.

141

Прецедент

преди 3 години

Прецедента Радеф първо каза,28 март.После видя че няма да хване геб по долни *** и сега мисли как дс маправи изборите по-късно и междувременно да им спрртне няколко протеста. О междувременно доказа, че не се кара с БСП, а ги слушка.

140

Анонимен

преди 3 години

Ще тричаме ли крадеца? Ако не ние то Ония са му вдигнали мерника!

139

до чебурашка

преди 3 години

с рабфак не бяха ли гербаджите? къса ти е паметтта.

138

въпрос до мисирките

преди 3 години

Когато се гарантира безопасно и честно гласуване, ще се определи и дата за избори. Какво толкова не са разбрали в герп? Да махнат мъртвите души и да кажат как ще се осигури гласуване за ВСЕКИ българин, а не да мрънкат опорни точки!

137

Чебурашка

преди 3 години

До До ЧебурашкаВсички радевисти сте подлогани приятелю, няма друг начин да си фен на това недоразумение.

136

До Чебурашка

преди 3 години

Аз преАтели п-одлогани нямам! А сега спри да бягаш по Тъча и дай разумно разсъждение на тема. Подсигуряване и Насаждане и имали то почва при твоето БАЦЕ!

135

Чебурашка

преди 3 години

До До ЧебурашкаПриятелю навремето е имало рабфак- работнически факултет. Личи ти отдалеч, че си завършил единствено него.