23

Анонимен

преди 3 години

Върви така,както е съвсем нормално да върви!Вие какво искате?Знаете ли колко условности имя една масова имунизация ? От производител,през законодателства,логистика,съхранение,организация на практическото действие.И всичко това ако минава под налудничава антиваксарска пропаганда и измислиците от 1001 нощ ,как според вас всичко ще стане от раз.Ей,сега да поръчате два милиарда литра Кока Кола за всеки безплатно,да не си мислите ,че ще е по-различно,докато стигне до гърлата ?

22

До 19

преди 3 години

Е *** индивид си . Дадох ти да четеш БНР , защото оригиналната статия е на BBC ,а писанията ти са явен признак, че не владееш чужди езици.

21

Станислав

преди 3 години

Ще се разбере работата. След няколко месеца вече ще има резултати, ще се знае ваксините дали наистина пазят и дали нямат някакви закъснели странични ефекти. Ако всичко е наред в началото на есента 90% от населението ще иска да се ваксинира. Нормално е с ново лекарство е така, едно време и Пенецелина като са го открили никой не е искал да го използва но сега си купуваме антибиотици като луди.

20

SS

преди 3 години

Изобщо не ме интересува ваксинацията ! Интересува ме бъдещето ,а то никак не се очертава да е розово.

19

Анонимен

преди 3 години

До До 8"БНР 31.12 . 2020 ." Унгария няма да използва руската ваксина срещу Covid-19"БНР обявяваше и разгорещено за оръжията за масово унищожение на Саддам заради които американците убиха над 1 милион цивилни!

18

Анонимен

преди 3 години

Около 1.5 милион руски граждани обаче вече са ваксинирани със Sputnik V, а освен това руската ваксина се доставя в чужбина - в Беларус, Аржентина и други страни. Това показва категорично, че всички сериозни странични ефекти, които не са разкрити в хода на изследването, вече биха били известни досега.

17

Аз

преди 3 години

Пропаганда на Глобалистите. Истината е че хората не искат ваксината.

16

Анонимен

преди 3 години

От западната ваксина вече няколко души починаха, да не говорим за многобройните странични ефекти, а в Израел стотици се разболяха от вируса след ваксинация.

15

noFreeman

преди 3 години

Измислици... как си ги нагласят тия проценти... никой не иска да се ваксинира и да мре...

14

Анонимен

преди 3 години

Унгария внесе 6 хил. бройки от руската ваксина.

13

Анонимен

преди 3 години

Самонда добавя - ако нещата бяха оставени на свободния пазар положението щеше да е тотално различно + че нямаше да се взимат пари от хори които не искат да се ваксинират, но нали най важните са инвалидите ощи старците - новата аристокрация на европейския социалистически съюз! Като всички аристокрации в миналото и тази се множи най много и скоро ще задуши икономиката когато въпросния съюз ще се срине и колелото се завърти отново. амин.

12

Анонимен

преди 3 години

Толкова си може соца - така си е от едно време - много приказки и накрая НИЩО!

11

До 8

преди 3 години

Преди да пълним форума с измислици се информирах. БНР 31.12 . 2020 ." Унгария няма да използва руската ваксина срещу Covid-19" . Ако ЕС одобри руската ваксина , нека с нея се ваксинират всички от БСП и безполезното парввеню в президентството. Ние ще изчакаме до края на годината когато ще са достъпни няколко европейски ваксини , кото са на втори етап от изпитанието и за сега резултатите сочат , че са в пъти по добри и ефикасни от наличните в момента. Тогава няма да е бавно и тромаво.

10

Бау

преди 3 години

след няколко години ще се почувствате много глупаво като нищо лошо не се случи. Страхливци такива. Ще си седим с разбита икономика години ...

9

Анонимен

преди 3 години

Аз обичам Русия и Путин.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Унгария си внесе от руската ваксина без да обръща никакво внимание на ЕК...

7

БАЧКАТОР

преди 3 години

То хубаво купуват ваксини властите ама аз не виждам желание в хората да се ваксинират масово. По- добре да купят една партида ваксини, и като свършат, тогава да взимат друга.

6

Анонимен

преди 3 години

От Руската ваксина никой не е умрял.

5

Анонимен

преди 3 години

Защо и руската ваксина не се предлага като алтернатива? Или режимът в Брюксел вече е платил 2.3 милиарда ваксини на цени които са търговска тайна и сега прави всичко възможно да ги пробута на населението.

4

Тайното чекмедже

преди 3 години

Инвестираме в образованието, в училищата, отчете Борисов от Родопите