43

Мария

преди 3 години

Не ми е ясно защо членовете на ЕС не са равнопоставени при разпределяне на ваксините?! В Германия до момента са пристигнали 1,3 млн.,, ваксини и се очаква скоро да станат 4 млн.! Тук са вакснирани едва 0, 017 млн.! Да, населението там е 12 пъти по-голямо, но това значи, че у нас трябваше вече да разполагаме с повече от 100 000 ваксини!

42

Анонимен

преди 3 години

Не се хабете да убеждавате антиваксърите. Те ще се имунизират по естествен път с целия вирус. Няма да хабят и ваксините за нормално мислещите.

41

demolitor

преди 3 години

И какво излиза , начело на класацията е Русия с над 1 милион ваксинирани , а страни като Франция , която претендира да е един от лидерите на Европа е с най-висок процебт нежелаещи да се ваксинират.Разбрахте ли сега къде е разликата , в това на вакцината , като производител да видиш собственната си страна или да те ваксинират с чужда такава.

40

Анонимен

преди 3 години

***, "Спутник V" да не би да е разработена от германци? Защото именно тя е първата ефективна ваксина крещу "Ковид".

39

Анонимен

преди 3 години

Пропагандата не върви,а ? :DЦял месец се напъват да обясняват колко безопасна била ваксината и как желаещите се увеличавали, а сега се чудят какво се обърка и къде са желаещите ахахах

38

Анонимен

преди 3 години

НАЙ- ЖЕЛАЕЩИ СА ДОЙЧОВЦИТЕ, КОИТО С ГОЛЯМ ЕНТУСИАЗЪМ И БЪРЗО НАВРЕМЕТО ПРИЕХА ФАШИЗМА!НЕ ВСИЧКОИДВАЩО ОТ ГЕРАНИЯ Е ХУНАВО!

37

ХЕХЕ

преди 3 години

Лелче, много се изнерви, ще получиш и ти тремори вече... Допий виното, и лягай, утре ще си го изкараш на някой колега в работата.

36

Анонимен

преди 3 години

Виж кво бе,тва ,че няква деменция се разтреперала изобщо не е повод за генерални изводи и създаване на норма.Ваксината не те разболява ! Тва е ! А колко трае -ти си последния човек,на който ще повярвам.Експерти,независими медцински институции,лекари,лаборанти,политици препоръчват ваксинация и гарантират безопастност,над милион ваксинирани вече с-пет-шест по-тежки странични ефекти,тръгнал той да ми философства и да развива теории .Ходи давай акъл,където си силен К19 го остави на медицината !

35

F u c k

преди 3 години

Мда, трудно се пласират ГМО продукти, когато се знае. Иначе лесно се мамят и умни хора, но сега не.

34

Анонимен

преди 3 години

При управление на автомобил, огромна част от риска е контролируема от мен. Също, автомобилът ми е познат и проверен. Примерът НЯМА НИКАКВА връзка с ваксините, освен в перманентното късо съединение, което наричаш "мисловна дейност".

33

До 29

преди 3 години

Никой не ти говори да тестваш автомобил бе !Говоря ти за катастрофите !Винаги има риск ,когато сядаш зад волана,но сядаш,нали ?!!! От момента на ваксиниране жертвите от ПТП са в такова отношение с жертвите от ваксините,каквото е съотношението на върха на кърфицата спрямо земното кълбо ! Тва е ! Няма кво да ви споря ! Правете квото щете ! Ще ви дойде акъла някой ден,молете се да не е с лошата !

32

За овчица

преди 3 години

...И преди да истерясваш още, сто процента от вирусните мутации са към по-малко смъртоносна, а не към по-смъртоносна версия. И това не е резултат от координирана атака, а е естествената прогресия на разпространението при мутаците.

31

Анонимен

преди 3 години

Кое "се налага", скъпа ми, бяла овчице-фантазьор, при положение, че ваксината:-не пази от заразяване; -не предотвратява разпространяване; -не създава траен имунитет;???

30

Анонимен

преди 3 години

И колко често е това ?1/100 000 ?Казах ти,по-често се случва да се разтрепериш от кафе или енергийна !Пак те питам,автомобилите като причиняват смърт,защо хората не са спрели да шофират ? Защото им се налага !!! Сега се налага да се ваксинираме,защото К19 съществува и е смъртоносен макар и да не е морът на 21 век.Но ако не се заличи навреме,мутацията му може и да започне да убива наред.И ще е късно за сълзи и покаяние !

29

Анонимен

преди 3 години

Ако ми предложат да тествам нов автомобил, на който може да откажат спирачките, да паднат гумите, или да потъне ***-да-ла на газта, не бих се записал да го карам. Нищожен пример даваш, както и останалата ти мисловна дейност.

28

Анонимен

преди 3 години

Не, трети крак не пораства, но причинява неврологично състояние, което води до неконтролируемо треперене, причинява анафилактичен шок, който е възможно да бъде смъртоносен, ако не се реагира веднага от квалифициран лекар, причинява парализа на част от лицето, причинява и смърт при някои - здрави, нормални хора. А предстои да видим какво причинява след една, две години - може и трети крак тогава, още е рано да секаже. Понеже вие сте бета-тестерите.

27

До 26

преди 3 години

Ти имаш ли представа колко хора са ваксинирани вече ? Че някаква бабичка недоказано обвинява ваксината е също толкова често ,колкото да умреш след употреба на двойно кафе.А това,че на ден умират стотици от катастрофи спира ли обшеството да шофира и да се вози ?

26

Анонимен

преди 3 години

Специален поздрав за псето бау - новата мода, ваксинна тарантела! Потърсете във фейсбук видеото от вчера на Brant Griner. Първото изречение гласи "ето какво направи ваксината на файзър с майка ми". Тя е от изтеглилите късметчето с неконтролируеми тремори - леглото се люлее. Имаше такива и при тестването през лятото, един си беше строшил зъб от тресенето. Тестването продължава, късметчета много и различни - БАУ, дано изтеглиш и ти от многото златни билетчета! Има голям шанс!

25

До 24

преди 3 години

Изчезвай бе ,лъжец !Причинявала тя-трети крак ти пониква и втори език.

24

Анонимен

преди 3 години

Новата противогрипна ваксина - по-лоша от всякога - не пази от заразяване; не предотвратява разпространяване; масово се получават симптоми на грип от ваксинирането; сравнено с другите противогрипни, твърде често се получават драстични реакции - анафилакичен шок, тремори, парализа на лицеви нерви; не създава траен имунитет; напълно неизвестни са дълготрайните рискове;затова пъкДЕНОНОЩНА НЕПРЕСТАННА ЕНЕРГИЧНА РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ.ДГД!