365

Дедо вия ми

преди 3 години

Тройната коялиция срина държата , а ГЕРБ продължават техните дела , резултат:България най-бедна и най-корумпирана държава !

364

''Кой подк

преди 3 години

...рието"?Само 93 % от българите НЯМАТ доверие в държавните институции !ЕТО КОЙ НЯМА ДОВЕРИЕ !

363

до 389

преди 3 години

До АнонименАбе, ти *** ли си?Я си оправяй разсадите и мълчи по-добре

362

анонимен

преди 3 години

Браво на Караянчева и още по-голямо браво на Марешки .

361

Анонимен

преди 3 години

алтернатива (фр. alternative, от лат. alternus "един след друг" - наложителна необходимост да се избере само една от две или няколко взаимно изключващи се възможности

360

Анонимен

преди 3 години

Думите на Б. Ноев се оказаха пророчески: Едно е да летиш и да правиш лупинги, а друго е да си добър и честен политик. Това Радев го няма и не го умее!

359

Анонимен

преди 3 години

Както всички наши президенти и Радев нямаше опит. Това, което го провали е характера му - огромната му злоба и желание да бъде над всичко и всички! Абе бай "...", това да не ти е казармата!!!

358

Анонимен

преди 3 години

Марешки е бизнесмен и сам се е борил за търговските си печалби. Радев цял живот е на държавната хранилка! И как - с лупинги и приземявания??? Друг опит и възможности са необходими да бъдеш президент!

357

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен: "МАРЕШКИ МАГАРЕШКИ",НА РЕЗИДЕНТА В МУЦУНАТА ...

356

Анонимен

преди 3 години

Когато Радев печели изборите, те са честни, а когато ГЕРБ печели, вотът е манипулиран:)))

355

Фотограф

преди 3 години

Само погледнете снимката на Митко-смс-а - по-просто същество надали има дори в селска канцелария ! А тоя червей се кипри като висш държаен чиновник !!! Е, как да имаме просперитет с подобни амеби ???

354

Анонимен

преди 3 години

Мутрите не дойдоха при президента защото им каза: "мутри вън" а, дойдоха само мутресите!

353

герберисти в затвора

преди 3 години

Защо ми закрихте фирмата със скапания си закон, 2 милиарда откраднахте за саниране, а оставяте честните хора без пенсия.

352

Анонимен

преди 3 години

До МАРЕШКИМАРЕШКИ МАГАРЕШКИ

351

Анонимен

преди 3 години

Бойко,това че подкупваш вся и всьо с крадените пари от бедния български гражданин,че подкупваш дори и Европейската комисия,няма да ти помогне,разбираш ли?Разбираш ли,че партията ви е мразена масово?

350

Анонимен

преди 3 години

405- ПОЛЗВАМЕ ИНТЕРНЕТ МАСОВО И МОЖЕМ ДА ОТВОРИМ ЕВРОСТАТ, СПРАВКА ЗА ВЪНШЕН ДЪЛГ НА ДЪРЖАВИ В ЕС- НИЕ СМЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО В СЪОТНОШЕНИЕ КЪМ БВП ПО РАЗМЕР НА ВЪНШЕН ДЪЛГ- НА ТЕБ ЛИ ДА ВЯРВАМ ИЛИ НА ЕВРОСТАТ. ИМА МНОГО ЯСНА ДИАГРАМА РЕШЕНА ЦВЕТОВО ЗА ДА НЯМА ОБЪРКВАНЕ. РУСИЯ ИНФЛАЦИЯ 11.9%- СПРАВКА РОССТАТ, БГ ИНФЛАЦИЯ 2020Г 1.3%- СПРАВКА - КЪДЕ ВИЖДАШ ДЪЛГОВАТА СПИРАЛА....

349

какво се чудим

преди 3 години

Изборите са нечестни когато не ги бечели БСПИзборите са честни когато ги печели Кандидатът на БСП.Президентър Радев не признава изборите ,той признаова револючиите затова ги подстрекава с вдигнат юмрок и демонстранти с тодор живкжв на фанелките и руски знамена.

348

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКолкото и да купуват избори,когато цялото население мрази ГЕРБ, дори и тези,които са били натиснати и принудени да бъдат с ГЕРБ,няма как да се задържиш на власт,народа ви мрази масово и никаква сила не може да ви задържи задълго във властта!

347

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКъде са поддръжниците на Радев? Нали бяха 2-3-4 милиона? Или Черепът вече не плаща? Свършиха ли яйцата и доматите?--------Ами по бандитски мутрата е изрекетирал Божкоя и му е казал,че ако Божков си плати,може да се върне в България, "Мутри вън!"

346

Анонимен

преди 3 години

УИКИПЕДИЯ: ОТ 2007Г ОРГАНИЗИРАНИ 14 НАЦИОНАЛНИ ИЗБОРА, ОТ ТЯХ 6 ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ГЕРБ, СПЕЧЕНИ 13 СРЕЩУ 1 ОТ БСП- КОЙ НАСАЖДА ЛЪЖА- ЕСТЕСТВЕНО МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП НО ЗАЩИТАВАЩИ ПРАВАТА НА БЕДНИТЕ ПРОЛЕТАРИИ. БСП С ЛЪЖИ НЕ СЕ ПЕЧЕЛИ.