50

о ....

преди 3 години

Тези от София въобще не ги мисля ..!Някои от тези софиянци които вземат по 4-5 000 лева чисто на месец да се интересуват как живеят хората в провинцията, как плащат сметки, как гладуват, как изнемогват ...... да идва една яко вълна и всички да заминат там където им е място ...За София нищо хубаво не искам и да чувам ..

49

Анонимен

преди 3 години

Защо пак беше затлачено коритото на реката?

48

Западен квартал

преди 3 години

Г-жо Фандъкова знаем, че обслужвате интереси около Младост и в Младост, южни и източни квартали и села.Но като се изказвате елате в Западна София.1/3 от територията е без канализация и нищо не предприемате 12 година.Тогава правете глупави изказвания.

47

НикогаВечеГРОБЧума

преди 3 години

Как ще има, като самата ти си Бедствие!?

46

Анонимен

преди 3 години

До ЗАБЕЛЯЗВА СЕПросто човекът е сред бедстващите от наводненията, а такива като теб си стоят вкъщи на сухо и топло. Затова хората отново ще гласуват за него!

45

Анонимен

преди 3 години

До Спаси СофияСпаси София от Спаси София.

44

Анонимен

преди 3 години

До ОСТАВКАА ти защо не ги изчисти, това е работа на кметовете по места.Факт е, че в само червените градове и села има проблем с наводненията.

43

Анонимен

преди 3 години

Държавата е оставена на самотек. Не става въпрос само за села в низините, при които е нормално проливен дъжд да причини наводнения. Из София, и то не само в крайните квартали, през последните дни по улиците текат РЕКИ. Защото последните отводнителни системи са от соца или още от царско време, а властта нехае. Стига да има да се краде, всичко е ок за гербаджийската душица. Всички партии сте наследници на БКП.

42

Анонимен

преди 3 години

Така става когато всеки хжърля *** и отпадъци където му падне и после кой ни е виновен че ние не пазим природата ни

41

Анонимен

преди 3 години

Има повод фандъчката да я направят мис пр-ститутка на републиката!!

40

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

*** или антитролове,Лятото идвате да работите на морето.Храна и квартира, осигурени от честните частници.

39

ОСТАВКА

преди 3 години

При упралвението на ГЕРБ всеки ден е бедствено положение.За 10 години никой не се погрижи да изчисти коритата на реките и укрепване на дигите.Всеки път като се изпуснат контролирано язовирите настъпва потоп.Борисов вместо да се вози по джипове и хеликоптери, да го пуснат с една надуваема лодка по реките за да види какви ги свърши за тези години.

38

Анонимен

преди 3 години

Бая червен ***, Нинова си е продала гащите да им плати.

37

Дядо Петър

преди 3 години

Ествено, че бедствено положение не ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯВЯВА.Защото нещастната ни Столица Е В БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ откакто ГРОБ започна да я "управлява".Т.е. - да пълни гушките на приятелчетата си и собствените си чекмеджета, естествено.

36

Анонимен

преди 3 години

Права е Фандъчката. Бедствено положение при герб няма. Да сте чули за някой бедстващ гербер някога? Даже и прередиха всички за да се имунизират първи с ваксини.

35

Мен

преди 3 години

Фандък снимай една шахта дето не е пропаднала 6 месеца след новите ремонти. Ще я сложа в рамка от чисто злато и ще ви я подаря!

34

Анонимен

преди 3 години

Фандък ли си, зюмбюл ли си...

33

Спаси София

преди 3 години

Проект за 1 милиард лева - хората ходят по улицата, тротоара широк 4 метра - пропада... Няма отговорни.ИмАло да става.

32

Анонимен

преди 3 години

Ама аз искам да похарча бюджета на общината без контрол, може ли ?? А, калинке ГЕРБава...

31

ЗАБЕЛЯЗВА СЕ

преди 3 години

Забелязва се, когато премиера изчезне някъде.Рамадан Байрам ли празнува, къде е? Севда що не го снима сега? От няколко дни го няма.