39

Тонката

преди 3 години

Бойко овладя Ковид кризата,забрани на бежанците да идват в България,разглоби на парчета и изхвърли от НС Иванкостовото крадливо Седесе и не дава на Шумкарите от Позитано20 да крадат парите на хората:):):)Е как да не заслужава още един мандат?:):):):)И ще го получи:):):)Опозицийката е пълен Ташкент:):):

38

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОткраднаха тръбите и ги продадоха на турците те да си напояват с тях,а може и да са отишли и за новия им язовир,който Ердоган построи,а България да е на суша,турски ВЕЦове източват язовирите,водата ни отива за Гърция и турция,а българите стоят на суша.После пак кажете,че не ни управляват алчни некадърници,ЕНП убива България,върнете БСП и АБВ на власт!

37

Коментар

преди 3 години

Раздавахте пари на разни мутрохотелери ,Рашид Алибеговци ивсякаква подобна смет а една тръба за канал не сложихте!

36

Анонимен

преди 3 години

Ние бедстваме вече 30 години, колко "спасителя" се изредиха уж да ни спасяват нас, а те спасявали техните чекмеджета.Мерки ли да се вземат? Мерките ще бъдат взети под формата на уволнен министър, който пък ще обясни пред медиите че сам решил да си подаде оставката.

35

Анонимен

преди 3 години

Задното стъкло на моята таратайка протече ,че подам молба за помощ ,надавам се да получа щета за един милион ,като фирмичките на власта )

34

Анонимен

преди 3 години

До БСПАко БСП беше на власт, нямаше да има България.

33

Превод

преди 3 години

Пазете хората - трябва някй данъци да плаща, приятелчетата с фирмите все се измъкватВода има - другите приятелчета с ВЕЦовете дето източиха водата ще има пак да захлебятЩе покрием щетите - е го там Арменския поп да се обърнат към него

32

Лъжец

преди 3 години

ЛЪЖЕШ МУТРО

31

БСП

преди 3 години

Ако БСП беше на власт тези 12 години, досега България щеше да е наравно с Холандия и Нотвегия!!

30

Анонимен

преди 3 години

обяви бедствие бе цаврул, вземете мерки, поне давайте навременно информация на хората бе герберасти мръсни

29

Анонимен

преди 3 години

Рубладжии, не разбрахте ли, че бъдещето е в ЕНП, Евроатлантизма?

28

Хахаха

преди 3 години

До Анонимен 23"От 11 години си живея охолно без да се лишавам от нищо, дори си позволявам всякакви екстри, каквото ми скимне. Герб от толкова ли са на власт? Никога не съм гласувал, но сега ще гласувам за Герб, защото не искам нищо да се променя."Г-н Доган, Вие ли сте?

27

Тонката

преди 3 години

Бойко и кметът на Перник рамо до рамо срещу стихията:):):)Евала:):):):)

26

баико

преди 3 години

пар ите за по4истване на реките са директно за 4екмегето от магистралите се делкат.супер кога има катаклизми.

25

БСП

преди 3 години

Борисов е проклятие за България!!Колкото по-бързо бъде отстранен от власт толкова по-добре ще е за държавата и хората!!

24

Pensioner

преди 3 години

Бойко ти баща, ти майка

23

Анонимен

преди 3 години

Ами ,милиони за бизнеса ,време е и за щети

22

Анонимен

преди 3 години

Голям проблем! Сега в тая вода джипката ще може ли да обикаля? Ако не, да тръгва с лодка да "инспектира"

21

Нормален работещ

преди 3 години

Много са тези които подценяват Борисов. Той е гламав, недоучен, нисък коефицент на интелегентност... Но той е хитър, така както Елин Пелин описва шопите. С 50 лева Бойко купи пенсионерите. Те не тръбят из форумите и не предричат този или онзи изход от изборите. Но те ще гласуват масово за Бойко! Това е огромна маса от избиратели за нашите мащаби, те са повече и ромската избирателна маса. Дано да съм в грешка!

20

Анонимен

преди 3 години

Хора,ЕНП убива България,гласувайте за БСП и АБВ,защото останалите са навързани като свински черва и пет пари не дават за България и населението,ЕНП създадоха една опасна фашистка диктатура в България и тотална тирания,слепи ли сте?Докога ще дремете,докато положат и последния български гражданин в гроба или избяга зад граница?