24

Анонимен

преди 3 години

Изборите наближават и популистите наискочиха ! А за продажбата на паспорти ? - Нищо ! за далаверите със самолетите и др въоръжения ?- Нищо !оградите и хотелите на винкела ? - Нищо ! Знаете ли за колко Още Много неща не знаете ?

23

вМрО

преди 3 години

Преди изборите сме много принципни.

22

Анонимен

преди 3 години

кои български македонци биха се опряли на тва

21

До 21

преди 3 години

Кой си отива и кой не, не го определяш ти !

20

Зозо

преди 3 години

До Майкъл ДъгласТи от Ахрида ли си!? Та Е в ахрянина мазен.

19

Анонимен

преди 3 години

Въпросът за Краси-5Тераси не е за пренебрегване, но истината е, че не може да бие Цецо по сумарен брой на терасите във всички апартаменти.

18

Loyko

преди 3 години

Каракачанов стига е философствал.Да връща имотите и домовете на Македонските дружества в България. Под прикритието на ВМРО ограбиха и завзеха всичката собствеността на Македонските дружества изградена с дарения и труд от македонците в България.Ченгета-доносници нямащи нищо общо с македонците в България приватизираха имоти за милиони.Прокуратурата да се задейства...крайно време е.

17

Майкъл Дъглас

преди 3 години

Никос Кодзиас днес го каза---''Билгария внася дестабилизация ан Балканите и в Е.С. !Балгария и Турция са врагове на Европа, и са чужди тела на Балканите и в Европа .''Гърция ще поногне на ФИРОМ . СКОПИЕ Е ГРЪЦКИ ГРАД.А ЛИХНИДА/АХРИДА Е ОСНОВАНА ОТ ХЕРКУЛЕС..МОНАСТЕРИ СЪЩО--ОТ ВАСИЛЛИС 2-РИ БългаросУбиец .

16

Анонимен

преди 3 години

Националистите искат нещо, което не могат да искат. С. Македония не е била в границите на България с изключение на 2-3 години по време на войните. И там ако е имало българи след асимилационната политика на Югославия вече няма! Единственото разумно искане е македонците да извадят наяве зверствата срещу българите през 40-те, да изнесат данни за прословутото клане на 23000 българи по заповед на Лазар Колишевски и Тито!

15

Диана

преди 3 години

До ВасилевНе трябва да игнорираме световното мнение по въпроса, напротив, трябва да търсим подкрепа от света - ние не живеем сами на този свят! Германия, Франция, Великобритания, САЩ наистина трябва да знаят за какво става въпрос и може би ще ни дадат добри съвети и помощ при решаването на този толкова нетипичен проблем. Мисля, че Байдън познава добре сърбите и можем да намерим подкрепа от него не много трудно...Иначе сърби, гърци манипулират света и това наистина не е най-доброто за нас...

14

Анонимен

преди 3 години

Бързо разпадане на САЩ,Ес и Русия за световен мир.Изгонване на исляма от Европа и Америка за световен мир.

13

Ивайло

преди 3 години

Точно и правилно казано!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Шкембето е супер *** - дай му малко власт и почва да се олива

11

Диана

преди 3 години

Според мен, преговори трябва да се водят! Сърбите се надяват да ни бият в преговорите, но истината е, че и ние можем да ги убедим само с преговори...Трябва да се придържане към рамката, но да навлизане в дълбочина, да уточняваме подробности, детайли, смисъл, резултати, етапи...Например първи етап е да се въведе закон, предвиждащ наказание за антибългарска пропаганда...И да се реши на кой етап ще се съгласим да приемат РСМ в ЕС, т.е. кога и как ще бъдем сигурни, че процесът е необратим

10

Лили Барута

преди 3 години

Тоя"политик-тип" да се маха!? Света се крепи на дипломацията. Къде е тръгнал през просото? От такива като тоя страда БГ

9

Анонимен

преди 3 години

Шкембе войвода, още 2 и половина месеца, ще се правиш на Велик, после към затвора с бодра крачка!

8

Анонимен

преди 3 години

Вън тлъстия ДС-*** от българската политика....

7

Василев

преди 3 години

Чик чирик, Чик чирик, Бати Бойко е велик!Македония е българска територия, така както и Украйна е руска територия!Каракачанов е велик воевода, който отстоява българските национални интереси, може да бие всеки външен министър по света, в сферата една воеводска тава с пържоли и една македонска бъклица с вино!!!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!

6

баико

преди 3 години

сас убегденията си моге6е да влезе6 в коалиция с бсп но заради големото тивраткане изгуби много 6ансовеполитиката тие добра без комисионните

5

Анонимен

преди 3 години

Платен руски агент е бил и винаги ще си остане този.Поддържа политиката и интересите на Русия и Сърбия.Че и псевдо бг патриотите му се радват.Ужас!