44

Анонимен

преди 3 години

Цоцай, цоцай Шкембе воеводо, цоцай вимето "сев.македонски въпрос", цоцай доде има, че малко ти остана.

43

бай хой

преди 3 години

Е това е истинският толуп на България,Кара качанина!

42

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов,просто да кажат истината,че македонската нация е създадена през 1944 година от Коминтерна и сърбите и да изчистят българофобията отвсякъде,това да се случи в рамките на 2-3 месеца,ако не поставите срок,те ще продължават да разточват локуми и сърбите,УДБА да ги управляват и държат за гушата там!Това е!И веднага да започне сближаване - телевизия,радио,медии,икономика,транспорт и пътища,култура,туризъм,образование,взаимни българомакедонски проекти!

41

Анонимен

преди 3 години

Много дискретни били гърците,аха с 1000000=нни митинги против ФИРОМ!Много добре прави Каракачанов,така се говори с изро..ди,дипломация с психоболни не се прави!Последните т.н. социологически проучвания буквално ни правят на ***..оти,политиката на ОП по тоя проблем се подкрепя от над 80% от българите!Но видиш ли ОП евентуално били на ръба за следващия парламент,а тия които подкрепят КОМИНТЕРНСКА СМ=*** щели да влязат,айде сиктир бе,платени цоциолози,да не кажа друга дума.

40

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГърци никога не са живяли в днешна централна и северна Гърция,те се настаняват там през Балканската и турско-гръцката война,идвайки от Азия през 1922 г.,там са живяли силно преобладаващо българско население,преди да пристигнат гърците от Азия и започнат да асимилират българското население,да ги избиват или прогонват,за да им вземат имотите на българите,това го знам от личен разказ на жена,чийто баща е бил богат български чорбаджия там и гърците са отнели имотите им и са ги прогонили

39

МНЕНИЕ

преди 3 години

Трябва тази Територия да Отрезви - Маршал Тито я Създаде - няма нищо общо с България .Това е Цирей в Балканите , останки от СФРЮ . Не ни трябва от коза ремичка - тоест - от Умряла Коза кайшка - тя няма да спре да смърди на лошо .

38

СвинчоТатарлъ

преди 3 години

Явно е оцелял на Коледа

37

Анонимен

преди 3 години

Хора,ЕНП убива България,гласувайте за БСП и АБВ,защото останалите са навързани като свински черва и пет пари не дават за България и населението,ЕНП създадоха една опасна фашистка диктатура в България и тотална тирания,слепи ли сте?Докога ще дремите,докато положат и последния български гражданин в гроба или избяга зад граница?

36

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно съм съгласен, че тия *** от РСМ трябва да са в ЕС.За тяхно и наше добро.Но са толкова отвратителни, че ми се гади от тях.

35

Анонимен

преди 3 години

Малко по- тиха дипломация ще е по- добре... Много е шумен Каракачанов. Гърците навремето бяха по- дискретни, но твърди и донякъде успяха. То пълна победа надали е възможна в днешно време, но поне омразата и лъжите да махнем- беререт версин!

34

до 35

преди 3 години

има истина в думите ти, особено за тито. дори хърватите и сърбите се отказаха от него и не го празнуват. само мънкедоняните

33

Анонимен

преди 3 години

До Лойко.Какви собствености на македонски дружества? Били много?И чий го дирите в Българя2 Нали сме отвратителни татари?йде бегай у лево, че ми писна от македонски проблеми.Също като БСП, които непрекъснато ни занимават с партията си.Като много знаете - заминавайте си при етноса.

32

Анонимен

преди 3 години

гърция няма интерес от сближаване на българия и с. македония. напротив, ова е кошмар за тях заради егейската част на македония и западна тракия. ще направят всичко възможно да ни скарат и очернят пред ЕС. нямайте съмнения в това. били са кротки само симеон като им е ходел на гости да ги съветва.

31

До Do 23

преди 3 години

Ама ти си един избирател, не си всичките !

30

Анонимен

преди 3 години

Това правителство наистина проведе грешната политика. От Македония трябва да се искат съвсем други работи: 1.Официално извинение за геноцида над 250х. българи след 44г. 2.Обявяване на АСНОМ за терористична организация и премахване на всичките паметници, улици, празници и пр. в нейна чест. 3.Връщане на заграбените български имоти в Македония. 4.Обявяване на Тито за международен престъпник и масов убиец. Това е всичко!

29

Анонимен

преди 3 години

вмро според мен ще влязат пак в парламента. даже и след пияните евродепутати и маркучите в централата. вероятно ще има друга коалиция и ще са в опозиция. не помня точно статистиките, но мисля, че 4% са около 140.000 гласа от общите гласоподаватели; 40.000 гласа ще получат само от българските общности в сърбия и с. македония; ние не сме наясно, но положението им там като етнически българи за първи път наистина се подобри за последните някоко години. не забравяйте истанбулските конвенции и т.н.

28

Спиро Македонакис

преди 3 години

До Майкъл Дъглас И кой го интерсува това. Гърците си оплетоха тяхната кошница. Сега по добре да мълчат защото с това говрене говорят против Северна Македония.Или по точно показват чий протекторат е Северна Македония- СРЪБСКО-ГРЪЦКО-АЛБАНСКИ.

27

Иван

преди 3 години

Билла - качество за всеки.

26

Do 23

преди 3 години

До До 21А, кой го определя?Не сме ли ние? - Избирателите.

25

Анонимен

преди 3 години

ние имаме интерес с. македония да е в нато и да ни е съюзник, колкото и да ни мрази правителството им. също и да са съюзник с албания, което е факт. със сегашната си 'армия' последното, което ни трябва, е тия да почнат да се делят и да ни намесят в подобен конфликт. а ние нямаше да стоим безучастни, дори и заради 100.000 българи там официално.оставете този или онзи конкретен политик, когото не харесвате поради лични пристрастия; това ни беше стратегически приоритет.