36

Анонимен

преди 6 месеца

ТОА ПА ГОЛямо изобритение е НАПраил няма Шри ХА ХА ХА

35

Анонимен

преди 6 месеца

Преди няколко месеца бяха на хакатон, и 2 - 15 годишни момчета направо ми скриха шапката с идеята си за изкуствен интелект и реализацията му. А другите да бачкат за по 800-900лв. Не се става лесно човек

34

Анонимен

преди 6 месеца

Ей, най-накрая някой да направи нещо умно в тая държава, евалата!!! Как нито една софтуерна фирма така и не отдели ресурс за нещо подобно... направо гениално.

33

Програмист

преди 6 месеца

И аз съм правил такъв навремето. Караше мацките да изпратят гола снимка за нов модерен вид диагностика. Много се вързаха! :D :D :D

32

Mdaa

преди 6 месеца

Как пък никой не написа и не ме потърси като създадох zapazi . Bg преди 10 години..Беше първият такъв в България ..

31

Анонимен

преди 6 месеца

Браво, има нужда.Предвид скоростта с която се закриват отделения и трудният достъп до лекари в региона много скоро ще има нужда от подобни приложения.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Беднявото мекере иска да взима от мене, а нищо не ми е дало .бляяяяк!

29

Анонимен

преди 6 месеца

До до 17Здравей! Аз съм на 15 и желая и аз, да взимам толкова парички! Какво да направя?

28

23

преди 6 месеца

Защо някой не е харесал? На 16 какво правиха повечето от мързеливите ви задници?

27

Анонимен

преди 6 месеца

До до 17"200 000 лица (физически и юридически) са с приходи над 9000лв.. А какво остава за 5000лв.. Толкова взимах преди 7 години още като студент. В момента взимам доста повече."Изказванията на Горанов, бяха дебънкнати. Към момента на изказването му, в България е имало 8548 души, с доход на 9000 лева. А ти си лъжец и измамник, защото иска да ми кажеш, че когато в Microsfot даваха по 1500 лева на стажант, СЛЕД ДИПЛОМА ПО ИНФОРМАТИКА, през 2013-а, ти си къртел по 5000 ... бягай!

26

до 17

преди 6 месеца

Aбсолютни глупости. У нас десетки хиляди хора взимат с абсолютно честен труд и много над 9000лв., ако говорим за заплати. Ако говорим за декларирани приходи (не само заплати), 200 000 лица (физически и юридически) са с приходи над 9000лв.. А какво остава за 5000лв.. Толкова взимах преди 7 години още като студент. В момента взимам доста повече. Абсолютно честни пари с платен всеки данък. Доста хора около мен са със сходни доходи и честно изкарани бели пари.

25

верно

преди 6 месеца

браво на детето, евала. но новинарските преписвачи, не сте ли чували за SuperDoc и това че е 1:1 с това. също така може да напишете "копира", а не "създаде", ама откъде да знаете като все копирате новини...

24

Анонимен

преди 6 месеца

До до 6"а в ИТ сектора деца на по 21 взимат по 3200 и нагоре начално, ама..."Само ще добавя, че са доста малко, тези на по 21 с 3200 лева стартови заплати, а и да наричаш 21 годишен човек дете е обида.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Браво на момчето. Не се лъжете, такова неща изисква време, вмнимание и знания. Ако системата работи, то е постижение за 16 годишен.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Едното искало, да плаща по-малко данъци. И защо да плащаме ние? Да е за пътищ, болници, хубави квартали, армия, ок ... Ама те отиват, моля ти се, за социално слаби!!! УЖАС!

21

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 20Ко ревеш? Ко искаш?

20

Анонимен

преди 6 месеца

Абе дгд България и цяла южна Европа. Ти на това страна ли му казваш? Виж кой ти е премиера и какви са политиците.

19

Анонимен

преди 6 месеца

До 17И взимаме, някой от нас с честен труд, дори и повече. Но сме малко. Обаче не сме ти ние проблема. Аз взимам 5000 лева, ок, но да не мислиш, че аз давам ниски заплати? Че аз давам подкупи на ИТ, НАП и прочие? Че аз наемам само неадекватни послушковци или че точа стотици милиони от ЕС проекти? Охохооо... объркал си се. С моите 5000 лева, на тези, които те карат да гледаш в грешната посока, даже една вечеря не мога си позволя.

18

Анонимен

преди 6 месеца

До до 14Според теб взимам с "нечестен труд"? Не е тако, но ако беше, проблемът ти не е с мен, а с правораздавателната ти система, която ме оставя, да го правя.И после трябвало да плащам за "облаги", като "пизнанства". На кого? На теб? Ти ли ми ги даде? Или ги изградих с години, още от гимназията, от клубове по интереси, от университета, от работата, от събирания и прочие? Сега ще кажеш, че за добри генни, трябва да има такса. И като ме таксуваш, какво? Само ще работя по-малко или ще емигрирам

17

до 14

преди 6 месеца

У нас никой с честен труд не взима 5000 лева. Та трябва да си плащаш за това че си ползвал облаги като познанства, връзки и т.н.