60

Анонимен

преди 3 години

Бог е внушение на човека. Наистина простотията се предава от коментар на коментар и ходи по хората.

59

Анонимен

преди 3 години

Това е продължението на експеримента Филаделфия, американците искат да направят градовете невидими за руските оръжия. При достатъчно силно магнитно поле и с малко късмет ще изчезнем като Миноносеца Елдридж.

58

Анонимен

преди 3 години

До Ако няма много птициКакви "птици", те се насочват тези оръжия към определената цел или просто ви вкарват вещества в тялото и така автоматино се влияе и знае къде да попада сигнала и оръжието,да не мислиш,че тези,които са ги създавали,са толкова прости?Това,че не падат птици,не означав,че няма такова излъчване.

57

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНевежия си ти.Неосъзнат немислещ.Беше ви казано преди време че ви продават проблем ,следва реакция, после решение.Когато се осъзнайте ще е късно.Ограничения, които постоянно ще бъдат удължаване..когато иска да се внуши за нещо ,че е опасно,а то не е!Криза, фалити, безработици и подчинение.Молете се на Бог ,защото човечеството със своите действия е на ръба!Всички ще плащаме!

56

Анонимен

преди 3 години

По време на пЛандемия слагат 5g мрежа,обаче това нямало нищо общо с вируса....ай стига бе Къци!!

55

Анонимен

преди 3 години

Симптоми на опростачване:- невярване в COVID-19- симпатизиране на Тръмп- вярване в white supermacy- вярване, че Земята е плоска- вярване във вредата от 5G

54

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИма не само различна дължина на вълните ,но различни видове лъчения,разнообразието е голямо,не са едни и също,и не всички са елетромагнитни,с някои от тези различни видове лъчения,например определена дължина на елекромагнитните,могат дори да контролират дори човек,като контролирайки мозъка,контролират цялото тяло и мисъл,а има и микровълнови оръжия и т.н.Това не е фантастичен ромат,това е истина

53

Анонимен

преди 3 години

При едно леко изкривяване на повърхността и спират да работят, направете си прашки и от няко автомобилен сервиз има стари лагери вземети им съчмите ще ви трябват.

52

Анонимен

преди 3 години

Те гледам на 5 метра от далекопроводи блокове построиха, вие за някакви електромагнитни вълни от 5г сте се закъхавили. Не знам кой лид ще купи апартамнет до далекопровод. До3;4 години не му мърда мозъчния тумор! Всякакви вълни влияят на човешките клетки. Не си мислете, че тялото ви не усеща дори домашния рутер! Още повече, че заради железобетона, в жилищата ни е нарушено и земното юагнитно поле. После се чудим защо имало токкова много раково болни!

51

Ако няма много птици

преди 3 години

По земята значи е безвредна технология. Оглеждайте се за птици по земята.

50

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотНяма смисъл от рушене,не само 5G вършат подобни поразии,,трябва официално да се протестира и се разговаря,договаря,за да се въведат някакви човешки правила,рамки,за да не страдат хора,животни.

49

До ъъъ

преди 3 години

На службите не им и трябва даже разрешение от който и да е доставчик. На практика могат да узнаят всичко стига да те набележат Дори тук и без заповеди и служби, адресите могат да се извлекат и проследят. С нужните програми и умения.

48

Анонимен

преди 3 години

Търсят си причини да вдигнат още цените. Сега интернета им е брутално скъп. Представям си ка ще надуят цените като е 5Г. На повечето хора тази простория изобщо не им трябва! Фейса и на 3г се зарежда! Аз на 4Г си върша работата перфектно, а е постоянно онлайн!

47

ъъъ

преди 3 години

До Патриот"5G заразата" АХАХАХАХ Добре, че ти виждат ип-то и могат дистанционно да те освидетелстват, като вземат данни от доставчика ти. Такива като вас трябва да са под наблюдение, че утре ще решите, че хората със зелени очи са например антихристите и ще тръгнете да ги избивате. Кукууу :D

46

Анонимен

преди 3 години

Въпроса не е във честотата, а във интензитета на магнитните вълни. Много антени са се самозапалили, обaчe обвиняват хората, че ги палят.

45

Анонимен

преди 3 години

Ще горят долните *** на някои май. В днешно време всичко е с видео наблюдение. Накрая идва един висок едър господин с Каскет на главата и ви слага чифт гривни покрай китките

44

Анонимен

преди 3 години

Като чета повечето коментари, разбирам защо сме на опашката на Европа... Толкова невежи хора, вярващи в пълни глупости относно новите технологии, здравната криза и някакво въображаемо ЗЛО, което иска да ни редуцира, командва и чипира, наистина не съм очаквал. И то от уж интелигентни хора! Направо ужас! Явно ще бъдем държавата, пострадала най- много от проклетия вирус.. :( И жертвите са и ще бъдат обяснявани все с нещо друго.. Простотия до шия!

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакво ми натискаш минуси,човека е учен и военен,мисля,че беше от Англия и статията с видеото беше в "Булгариан таймс",обясни с какви различни видове вълни,различни видове лъчения и как се разболяват,избиват хора,животни и как се руши,как се отблъскават и протестиращи с лъчение и т.н.Сега изцяло промениха фасона и статиите в този вестник

42

Патриот

преди 3 години

Ще горят като факли клетките на 5G заразата..

41

Karamanko

преди 3 години

За какво ние 5Г ако имаме един от най-добрите интернети и мрежи в света? За какво ми е? Да може роботи да слагат онлайн в училище вместо учители ли? На там отива работата.... роботи продавачи, роботи учители, роботи полицаи. Робокоп - Е ОЩЕ ЖИВ .... ще доживее да се види на истина!