120

57 годишен

преди 3 години

Който иска да ползва,който иска да не ползва.Аз съм на 57 и като си спомня,че за да ми свържат стационарен телефон съм чакал 7,5 години сега не ми и през ума минава да се сърдя,че имаме мобилни комуникации.Знаете ли как беше преди 35 години?От целият вход само в 2 апартамента имаше домашни телефони.Бях студент и за да се обадя на родителите си отивах в пощата и звънях на съседите!За режима нрат преживява тока знаете ли?Поне 50 човека съм извадил от асансьора при спиране на тока!

119

Анонимен

преди 3 години

Добре бе 5G, 6G - за какво са ти. Да си отвориш по 5 акаунта във ФБ и Туитър едновремено? Няма нито една полза от такива честоти и скорост на трансфер. Накои тука пишат, че микоровълновата била 1000В, а антените на 50В. Да ама не си мушката главите във фурната нали. А облъчването от антените е 24/7. Най-малко имунната система ще замине на кино, ако не е рак или нещо по-летално

118

Анонимен

преди 3 години

2021г. = 2+0+2+1= 5г...Годината 5GСлучайност??

117

Анонимен

преди 3 години

Феновете на нищоправещия да не ползват 5G мрежите, ще може рязко да им се прииска да направят нещо спонтанно, като да поумнеят:))))))))))))

116

Анонимен

преди 3 години

До 121Сигурен ли си че знаеш да пишеш? Даже май и в 10-ти клас май не си. Много падна реномето на Бабекяна

115

Анонимен

преди 3 години

Ей смешници :) компаниите вече работят върху 6g вие още се занимавате с 5 :))))

114

Анонимен

преди 3 години

Светът е микровълнова фурна и всички сме продукти в нея.Паоло Куелю

113

Тошо

преди 3 години

6-7-8 поколение,амакой ги иска тия щурутии, никой, а те си слага, щото това е бизнес, да но техниката се развива по-бързо от човека и в даден мамент ще се усети този дисбаланс и .......кой ще плати сметката, а ?!Не, не ти и аз, а инвеститорът, който вижда но не иска да го отчете това разминаване!

112

дгд пропагандата

преди 3 години

Най-щастлив бях като ползвах телефон без интернет (смартфон беше, но изтрих всякакви търсачки, фейсбуци и браузъри от системата с руутване), вкъщи имах нет на лаптопа но го пусках рядко, бях блокирал много сайтове губещи времето като новинарските, форумоте о Фейсбук с K9 web protection и hosts файла. Спрях да гледам *** риалитита, сериали, новини и политически предаваноя, почти не включвах телевизия. Невероятно щастие е да живееш без нечии простотии и пропаганда, казвам ви!

111

до Аз

преди 3 години

Аз лично ще си заменя счупения Айфон с 3G Нокиа с копчета. Не искам да си развалям очите (масово младите като мен са с очила или лещи). Лъскавия телефон с цената на кола на старо не ми купи приятели, нито здраве. Защо да давам над 500 лева за телефон като за 20-60 лв. ще имам такъв дето батерията държи по седмица? Един колега е на 23 и има нокиа с копчета, няма Фб, има Инстаграм но не го ползва, а приятелката му го поддържа и му качва снимките. Евалата!

110

Телефонни селфита

преди 3 години

Качвам се на автобуса и пълно с зомбита, все у телефоните гледат. Смешното е, че тези *** дето сега най-много парадират (разни люлински и видински ***) и са все у Фейса 2013-та не бяха и чували за смартфон, че и Фб са нямали още.

109

Пош

преди 3 години

То хора няма те 5G.! Стоят, стоят и на магарето чуш викат

108

Аз

преди 3 години

Абе що не си изхвърлите телефоните ами всеки е лапнал по един, държи си го на 2 см от мозъка и говори по един час, а ако не говори чати или качва снимки във фейса. Това не ви пречи, не пречи Wifi до главите ви в къщи, не ви пречат и саламите набухани с консерванти, цигарите дето 80% от населението ги пушите, не ви пречи и алкохола, не ви пречи селяндурщината и аспусите на 20 годишните ви морги дето не се диша след тях. Пречи ви новото поколение мобилни комуникации!?

107

Анонимен

преди 3 години

До 106 ТошкоТоше, точно до твоя ум никой не иска да стигне:)))))))))))

106

Рутера бил вреден...

преди 3 години

Сега искат да ми наврът 5-джи в спалнята,после да ми сложат точкова система за социални бонуси /китайска работа /.....май климатичния колапс много ги притесни и почнаха да бързат ,за няколко години искат да на направят щастливи робчета, послушковци .

105

Анонимен

преди 3 години

Имаме си комисарка в ЕС, по цифровизацията Мария Габриел. Само напред!

104

То 5 джи ще има...

преди 3 години

Ама ,разбрах ,че 5 джито било много полезно за младите хора ...тамън като го докарат към ту 40г. ще разберат всичките му ползи ....на бабите им няма да навреди....

103

Анонимен

преди 3 години

Айде другари налузвайте поцинкованите кофи!! Айде че и Бил Гейтс иска да слож чип на бай Маринчу от село Горна Пърша.

102

Анонимен

преди 3 години

По-спокойно бе , не виждате ли че ваксинацията върви с едва 30-40% дайте му време на Бил да ни чипира първо.

101

Тошко

преди 3 години

С тези 5G и кемтрейлс искат да убия народа! Коронавируса е само следствие на двете. Чрез ваксината срещу COVID ни чипирват, така искат да достигнат до умовете ни! Българино събуди се!