19

Анонимен

преди 3 години

Хи-хи-хи............това за какво се е загрижило?? За каква "свобода на словото" в западенските държави въобще може да се говори??? ТИЯ ЦЕНЗУРИРАТ ВСИЧКО КОЕТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ!!!! Така е било и в средните века, така е и сега!!!! НИКОГА, АБСОЛЮТНО НИКОГА на запад НЕ Е ИМАЛО НЯКАКВА СВОБОДА! Там човек е свободен до момента, в който настъпиш някого по мазола (попречиш на НЕГОВИТЕ интереси)!!! Тогава от тебе НИЩО НЕ ОСТАВА! Ще те накарат наже нечии ботуше да целуваш!!! Г-НУС-НО, ПРО-ТИВ-НО!!!

18

Анонимен

преди 3 години

До 14:Те търсили ли са фалшификация, че да я намерят?!? Локалните съпартийци на Тръмп се сдушиха с локалните пишмандемократи и спретнаха номер на Тръмп. Те са си башка в далаеррите и Тръмп им бръкна надълбоко и на своитр и на пишмандемокрстите. А тази "атака" си беше постановка отвсякъде. Антифа бяха в тълпата. Разбира се мириваха, както винаги, хахах Само че Тръмп е играч. Ако наистона са свили лаптопа на Пелосито, значи е намерил козове и няма да го пипнат. Само циркове играят за пред раята.

17

Анонимен

преди 3 години

Бсолютно прав!

16

Анонимен

преди 3 години

Руския Божков още ли не се е предал на Путин? Докато имаше общ бизнес Путин бе добрия, като го отлюспиха стана лошия.

15

Германец

преди 3 години

Cry more

14

Ss

преди 3 години

Когато нещо не ви харесва НЕ ГО ИЗПОЛЗВАТЕ ! Тоз *** утре ще ревне, че Мерцедес са скъпи коли щото не може да си го позволи и т.н.

13

Анонимен

преди 3 години

Навални, внимавай, ще ти спрат доларчетата! Такива изказвания "либералите" не прощават.

12

СТОЙО

преди 3 години

НЕ грите ЛЯТО 2020 когато щурмуваха Белият дом и сикрет сървис скри президента Тръмп под земята *** от СНН казваха това е ДЕМОКРАЦИЯТА, сега БЕЛИТЕ като щурмуваха Капотилия било фашизъм

11

Анонимен

преди 3 години

Апък на Тръмп е приемливо да дига въстания след като 93 съдебни състава не намериха фалшификация.Да не говорим, че ги поведе като нашия чорап и пред Капитолия ги изостави, след като беше нагорещил страстите.

10

Радо

преди 3 години

Тоя Нормални не хич наясно какво могат тъмните сили и господарите на мрака.

9

БРЦК

преди 3 години

Това не е цензура . Това е терор . Акт който трябва с огън и меч да се накаже . Тръмп е действащ президент глава на САЩ . Отнасят се с него като с *** това медии соц.мрежи предатели корупции. Какво остава за обикновения чевек . ЖРЕБИЯТ Е ХВЪРЛЕН ВОЙНАТА И ФАКТ. НЯЧА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА. ЛИЦЕМЕРИТЕ ПОЛИТИЦИ И БАНКЕРИ С ЛЪЖИ ЧЕ ГО ПРАВЯТ ЗА НАШЕ ДОБРО НИ УНИЩОЖАВАТ . РОБИ СМЕ ТОВА Е .РОБИ ДАБРОВОЛНО .

8

Анонимен

преди 3 години

Гробалистите си изпуснаха нервите и за момент дори, леко им паднаха маските....

7

до ВРЪЩАТ НИ

преди 3 години

Те в Перник вече преследват и убиват хора критикуващи ББ и Гешев!

6

Анонимен

преди 3 години

пак ли тоя некадърник,още неразбрали че такива нищоже ства като него никога няма да заемат ръководна роля в русия

5

Анонимен

преди 3 години

Коментара на Навални е изненадващ.Откога какво ще кажат диктаторите има значение за това как се правят нещата в демокрацията: ако това беше така, ами че то и срещу него не е имало покушение. Нали Путин отрича?

4

до 2 от славянин

преди 3 години

''За подстрекаване към насилие и метежи, всеки трябва да бъде блокиран в социалните мрежи.''А за подстрекаване към безгръбначие и овчедушие всеки трябва да бъде поощряван в социалните мрежи, нали!? Ако свободата и човешките права се добиваха с безгръбначие и овчедушие още щяхме да живеем в ранното средновековие!

3

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе да внимава що дума, че току виж господарите му го проводили в Русия на почивка в далечния север.

2

Анонимен

преди 3 години

За подстрекаване към насилие и метежи, всеки трябва да бъде блокиран в социалните мрежи.

1

Анонимен

преди 3 години

Тоя па... Те са способно да сринат Съединените Щати ако трябва... Какво остава за някакъв си акаунт.