39

Киро коравио

преди 3 години

Щом руския сла гач почва да дава акъл значи нещата са зле. Той се застрахова

38

Демократ

преди 3 години

Точно така - европа да заклеими убииствата и насилието на режима над мирно протестиращи гражданиБорци за свобода и демокрация

37

Анонимен

преди 3 години

Тръмп се интересува може ли да си смени профилната снимка в Интерпол!

36

Ми добре

преди 3 години

Плазмодий.

35

До 29

преди 3 години

Ама другарко ,вие не помните кой друг кат Дончо,дори много повече насъскваше към метеж и как всички придворни телевизии търчаха да го отразяват,как открито саботираше мерките ,един обитаващ Дондуков охранен безработен с висока заплата!

34

Анонимен

преди 3 години

Прав е Навални в този случай!Абсолютно прав!Това е акт на цензура спрямо Тръмп,избирателно,като в същото време не са блокирали тези които водиха кампании срещу ковид -19 ,световна пандемия отнела живота на милиони.

33

чарли

преди 3 години

Този се взе хептен на сериозно .

32

До 25

преди 3 години

Не, те не са марксисти. Те са болшевики!

31

Анонимен

преди 3 години

Когато гражданите нападат Капитолия това е грубо нападение на демокрацията и нападателите са терористи.Когато гражданите нападат парламента в България това е висша проява на демокрацията и нападателите са достойни граждани.

30

Анонимен

преди 3 години

Смяяяятай, щом чак Навални се е шашнал от цензурата в САЩ....

29

Анонимен

преди 3 години

ДоюДжедсй МастерТе са блокирали и сайта на когото пише и даже емейл акаунта му. Напълно са го изчегъртали от интернет.

28

Джедай Мастър

преди 3 години

До СандоНе, не е прав. Тръмп да си пише на неговия сайт каквото си иска. Когато ползва чужда платформа, трябва да се съобразява с нейните правила. Свободата на словото също не е безгранична. Не може да насъскваш слабоумните ти последователи към масови безредици, а след ова да се криеш зад свободата на словото. Да не говорим, че го търпяха прекалено дълго.

27

Сандо

преди 3 години

ми прав е!

26

Анонимен

преди 3 години

Туитър действа по същия начин, както комунистите навремето-следене какво говорил,запушване на устата на неудобните на деня

25

Allo Navalni

преди 3 години

Г-н Навални, тоя път изперка окончателно! Не може всеки са си говори каквато му дойде наум и да насъсква хората към вандализъм, и да му се ръкопляска и да не му се нарушават правата на това отгоре ! Тоя *** Тръмп е клинично луд и Не е здравословно да му се дава форум. Това е най-малкото, което трябва да се направи! В идеалният случай би трябвало да е на лечение в психиатрична болница.

24

София

преди 3 години

11-те точки, които излага като виждане, Навални има доста право. Харесва ми как мисли. Евала.Сега като нищо и на него да му затрият акаунта.

23

Анонимен

преди 3 години

А Путин отзад се хили и ръкопляска....Какъв подарък на тепсия от мижавата руска опозиция само!

22

Истината

преди 3 години

Това не е руски политик.Това е платено тролчее от мрежите,което има толкова последователи колкото и Георги Жеков.Медийна звезда,създадена от платени пасквили като този тук.

21

Анонимен

преди 3 години

Невални, каквото и да говориш, ти си на страната на цензуриращите. А те само се правят на демократи, а всъщност са марксисти! За съжаление взеха еластта в САЩ. Ако ти дават грантчета си мълчи, защото те не обичат истината. За тях истината е важна, само когато им е изгодна!

20

Анонимен

преди 3 години

Махате ли мнения другари?!?Комитетчт от лрсбийка, гей афроамероканец и латино от някой от другите сто пола биха били безпристрастна комисия. Не мислите ли. Почти като тази на Фейса! хахах