47

Анонимен

преди 3 години

А пък опасенията за милионери като теб се оказаха съвсем преувеличени.

46

Анонимен

преди 3 години

Тоя,най после да каже нещо верно,смелост ,тогава защо герб подари повече от милиард заедно година ,на така наречения бизнес)

45

ХърПРЪЦумян

преди 3 години

Банкерите не трябва да имат думата за нищо, защото те не са част от работещото и изкарващо парите си с труд общество.

44

Случаен минувач

преди 3 години

Левон, това, което казваш, евреите са го разбрали още преди 3 000 години. И са станали много единни по целия свят, за да пазят богатството си. През 19 век един френски равин казва: Какво могат да сторят и най-мъдрите мерки на правителствата срещу един народ, обединен от хилядолетия и изградил всевъзможни канали за връзка и взаимопомощ? Ние винаги ще бъдем най-отгоре, каквото и да правят гоите срещу нас!

43

До 33

преди 3 години

"Супер" беше в соца! Нашите чакаха 8 години за...трабант! Банани и мандарини само за Нова година!Един модел маратноки за целята нация! За колело Балкан събирахме пари 2 години!Ама имаше и избрани дето носиха Адидас,караха БМВ, Опел и Алфа Ромео!!! И сега има избрани,ама другите поне може да се чупим от държавата като ни писне!А тогава разстрел на границата или в лагер!! "Супер" беше!!!! За избраните!!

42

Недо

преди 3 години

Хотел и ресторант бързо се пълни, хора с пари да има!Има много по тежко засегнати сектори от тия дето реват най-много!! Крачмари и "артисти"! Голям рев, ама гледам повечето ни "звезди" дето гладни щяха да умират се изтрепаха да се снимат в Занзибар и Бали!

41

Радио Ереван

преди 3 години

Туризмът ще "дръпне" към морето, към по-дълбокото. А банките като се сдобият с голямо количество хотели, заради неплатени лихви, какво ще ги правят?Сигурно ще си ги препродават помежду си, за да генерират печалби и да си плащат бонуси.

40

Анонимен

преди 3 години

Пръц и мяу

39

Анонимен

преди 3 години

И този е за затвора, вижте му наглатааа физиономия, не излъчва доброта лицето му а жажда за власт и тирания.

38

Да

преди 3 години

Ти приказваш така защото си с банки и вземаш такси обслужване такси подръжки на сметки и другиЗатова казваш няма нищо

37

Анонимен

преди 3 години

Банките вече са излишна институция. Сега само пречат на реалната икономика и ограбват физическите лица. А полуграмотния хъмпърцунян абсолютно нищо не разбира.

36

Анонимен

преди 3 години

До NqkoiЧехи унгарци поляци скачаха против соца, защото искаха капитализъм.Те знаеха, че ставот за капиталисти и имат капитализъм.Българите не стават за капиталисти тук, затова капитализма им е див, уродлив и хищнически !

35

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Къде са европейските реформи, за да градим модерна европейска България ?!Само за социализъм ми говорите, за да изкарате кяр ...Трябва да се реформират първо българските Съд и Здравеопазване.

34

Nqkoi

преди 3 години

Не са скачали против социализма, защото са знаели какво ще им се случи, ако го направят.

33

Анонимен

преди 3 години

До До 31В соца хората живяха добре, сега сама НАШИТЕ хора живеят добре.

32

До 31

преди 3 години

Ако ти си живял добре,това не значи че и ние сме живяли добре.

31

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Алоо ... пишман антикомунисти !Българите не скачаха против социализма, защото живяха добре.

30

До 26 ташунко

преди 3 години

Първо благодаря,че съм момче...все пак съм на 57 г. Второ....няма дори и една публикация ,че Ж.Желев е бил агент.....Трето....дори и да приемем,че жена му е дъщеря на ятак на шумкарите, че е имал протекции от страна на Т.Живков..,че книгата му фашизмът е плагиатство....никой не може да отрече фактът,че когато говорим за борба против комунизма....изтъкваме единствено книгата на проф. Ж. Желев. И че тя имаше голям отзвук в България по времето когато примерно Плевнелиев бе комсомолски секретар....

29

Анонимен

преди 3 години

"България умира!" --Р.Инджова преди четвърт векКЪДЕ беше другаря ви Ж.Жэлев да каже нещо по въпроса ?!КЪДЕ беше Жэлев да направи нещо по въпроса ?!

28

харпуци

преди 3 години

харпуци го махнаха от Бyлбанк след като случаят с Мартин Петров стана обществено достояние и много хора избягаха от банката като разбраха че техни банкери бъркат по сметките и крадат пари