87

муспи

преди 3 години

На еврейско арменския хибрид цялата му визост е поставена на лицето му - виж снимката. Това е вложено от Горе, и никакъв врейскоарменски тарикатлък не може да го скрие.

86

не милиОНЕРИ, А

преди 3 години

До 1МИЛИАРДЕРИ !Не е нормално да си гласуваш 220 000 лева , заплата на месец

85

не е късно ,...

преди 3 години

До Морз,... животът ще го наложи , много сте праж/а/ .

84

Даа!

преди 3 години

Хампи , най-големият тарикат в Европа !

83

Морз

преди 3 години

Човечеството ще оцелее единствено и само тогава, когато се научи да живее без банки и банкери, без адвокати и политици, но не съм сигурен, защото вече е късно.

82

1

преди 3 години

няма ли нови ченгета, стига с тези стари дс милионери

81

Анонимен

преди 3 години

До ЗЛАТНИ ЗАПАСИТо златните запаси на България се окрадоха от Орешарски по време на мандата БСП и ДПС.

80

Анонимен

преди 3 години

за тоя опасеия няма... неговите милиони са сигурни.абе да сте чули банка да е закъсала от корона кризата?щото бизнеса потъва. Логичо е банките да са зле. Ама не е така. Стопляте ли?

79

отАв$тралияСидней

преди 3 години

защо никой не говори че скоро секват евро фондовете? Присъединителния период приключва, забравихте ли?

78

мнение

преди 3 години

тоя е икономист и банкер колкото е инженер химик инсталира ни го другаря иван костов и анализите му не струват пукнат грош

77

ББ

преди 3 години

Не признавам властта ви,не се кланям на кървавите ви пари,врагове на Народа ми сте...на просперитета му...чуждопоклонници сте...енича.и сте...ще ви съдим строго и справедливо....децата ви ще се отричат от вас...Анатема!!!

76

ББ

преди 3 години

Първа инвестиционна бАнка е новата КТБ на Пеевски,Доган и Борисов,такава наглост и рекет само с тяхните протекции и на глав. прокурора разбира се...бедна ви фантазия на какъв рекет сме подложени...само ми елате...едната Чест ми остана

75

.

преди 3 години

"след коронавируса" - такъв времеви период няма да има

74

ББ

преди 3 години

па като кажат капитализирани...е ядат ли се капиталите ви??лекуват ли???въздават ли Справедливост??правят ли децата ни щастливи??...айдуцие сте,умират хора за да може да имате...пари...толкова сте бедни,че имате само пари...и ви налагат като фактори...и продължавате да простотуи.ате за тъпите хартийки...ковчезите немат чекмеджета...бедни духом...пишурковци...България и Рода ни ще го бъде...децата ви ще се отричат от вас...Анатема!!!

73

ББ

преди 3 години

Първа ИнвестиционаБанка имах предвид...рекетираща майка ми имаща сметка в Юнион банк преди 10 години,която те са закупили след фалита им...точат личнни данни и рекетират умиращи и социално слаби...минавате фашистите бе...срам и позор...не признавам законите и властта ви мафиоти...само ми елате!!!!

72

ББ

преди 3 години

Геноцид и фашизъм е либерал-комунистическите ви вменявания...да попитам безработните не плащат ли едни 20 % ДДС...за хляб...за мляко..когато могат...плащат...и парите на гладните крадете и давате на назначените ви бизнесмени...димократи...СДС...ГРОБ...ДСБ и КТБ...ограбвате ни,живеем зле и умираме като кучета,лишихте децата ни от образование,от мед.обслужване,от ценности...опитвате се да ограбвате бъдещето на децата ни,служейки на чужди интереси..1400 г оцеляваме срещу такива като вас...бесим ги

71

А ве

преди 3 години

Теб хапърценянчо не те ли прасна вируса бе или се криеш като сляпо куче под земята.Ама ровиш яко а. За ту ли е ковида да оперете парянгите. Мошенници.

70

Bili

преди 3 години

дали банките са готови за плана описан в "сайбър полигон"? тотален срив на електрическата мрежа? коментар там? Хампарцумян има ли инструктаж от Клаус Шваб?ковид ще ни се види детска игра...каза/заплаши Клаус Шваб..."сайбър полигон" е онова което бе "евент 201" за ковид - погледнете и се гответе. успех.

69

грешка

преди 3 години

До ЗЛАТНИ ЗАПАСИ40 тона*

68

ХамПРЪЦумян

преди 3 години

Този не знае къде се намира :) Толкова е нагоре :) Виж ся... Светът се разпада. Няма как България да е добре :) Тия неща ги разправяй на баба ми... Така се коли прасе... Спокойно, спокойно, няма проблем... Погалваш го... И после с ножа... И на хората ще им дойде като гръм от ясно небе! Напротив, българи! Гответе се! Спестявайте! Идват тежки времена.