264

Анонимен

преди 3 години

Аз имам по-добро предложение,да се закрие антибългарския сайт Фрогнюз,където пускат непрекъснато антибългарски статии във вреда на българските граждани и уронване авторитета на България.

263

Анонимен

преди 3 години

Радев организира пуча след изборите . По-късно проведени - повече протестиращи заради по-топлото време.

262

Анонимен

преди 3 години

Президента ли е гаранция за честни избори? Я моля,моля!

261

Анонимен

преди 3 години

Тоя направи от Дондуков 2,писуар!

260

Анонимен

преди 3 години

Така трябва - пьлна прозрачност, за да няма сьмнения в изборните резултати

259

Анонимен

преди 3 години

Кои са тия за да дават мнение,бе! До вчера мятаха яйца по площада!

258

Анонимен

преди 3 години

Радев и Решетников решават за изборите!

257

Анонимен

преди 3 години

На Радев кирливите ризи ги знаем! Вместо да кани маргинеса,да каже Решетников ли му казва кога да има избори!

256

wer

преди 3 години

Предлагам да има и онлайн камери, които да наблюдават наблюдаващите преброяването. Целия народ да види дали наблюдават или спят или си цъкат коментарчета в dnes

255

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам Радев лично да брои бюлетините пред телевизионните камери.

254

Анонимен

преди 3 години

Радев няма думата за изборите,освен да каже кога да бъдат! Това,което прави в момента е цирк за простолюдието!

253

Анонимен

преди 3 години

А бе стига глупости, бе! Радев от есента е пенсионер! Тия с които е говорил в момента са кръгли нули на които им се иска евентуално да станат депутати! За какви пет лева става дума!? Какво може фигуранта освен да разиграва с датата на изборите!?

252

до Стоян

преди 3 години

Няма значение дали се фалшифицират наистина.Трябва да се внуши на електората, че се фалшифицират.Та да вземем властта НИЕ - БСП. И да намразим ГЕРБ.Същото се случи и в САЩ.Данчо един месец реве, че са фалшифицирани и резултатът е четири души убити.В съда нищо не можа да се докаже.А на Данчо не му дреме. Отиде да играе голф.

251

Анонимен

преди 3 години

Има резон да иска видео наблюдение.Който купува изборите ще търси да види дали парите където се плащат са реално дадени и дали хората са отишли да гласуват или а взели парите и са казали: "Ще видим"Може би искат да наблюдават от Дубай къде са парите.Щото вече на Гробовното Трио им търсят над 100 000 лева дарения и отделно от спонсорите от Сърбия и Дубай. Та едни пари потъват, а с наблюдение ще търсят ресто по-лесно на който е продал гласа си ще има респект да иде поне до урните.Или време печели

250

Часът на Уорнър

преди 3 години

Не знам как този ден събра почти всички анимационни кукувици извън парламента. Липсваха само Големия шнур от 7/8, Конусната глава и Мосю Пиш от АБВ.Но липсата им не позволи качеството на събралите се да падне по-надолу!Изобщо Семейство Адамс няма как да ни стигнат...

249

хитлер

преди 3 години

никой н е постави въпроса за подправените платени социологически проучвания -това е все едно д а проповдвам да с е купуват храни с отровни съдържания и подвеждане на клиентите и е подсъдимо .Никой н епостави въпроса за възмездие за довеждане на държават от хора в политиката до съсипване на стотици хиляди семейства/до милиардерите които до вчера неможеха да си завършат образованието и си купиха такова

248

Bulgaria Zoo

преди 3 години

Няма дебати. Само дракане. Ще се докарате до гражданска война бе ей!Цъpвулииии

247

Стоян

преди 3 години

Цял ден се бълват глупости как изборите щели да бъдат фалшифицирани. Ами веднъж поне докажете че се фалшифицират избори. Аз досега не съм чул съдът да отмени изборите примерно в Пловдив заради хванати измами. Не може във всяка секция има хора от различни партии и непартийни дори и да се твърди, че броят грешно бюлетините. Да има грешки винаги не се броят машинно а на ръка но все пак да твърдиш, че над 50 000 човека които ще участват в изборите ще са в комбина да фалшифицират изборите е смешно.

246

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСПНеотдавна Радев се опита да разцепи и БСП отвътре,ако искаш,ще ти намеря статията,където е описан конфликта,ако си мислиш,че Радев е с БСП, не ,жестоко се лъжеш,Радев вече е с Цветанов.

245

Анонимен

преди 3 години

Чух,че при машинното има отделна урна за бюлетини,които излизат от машината.Но процедурата била малко тромава за пенсионери и неграмотни.Щото който иска машинно получава карта-това е нещо като индификатор и след като го постави в машината и избира от 2 стр. къде да посочи избора си.След това машината му пуска бюлетина.Отива пуска я в урната и се връща да изкара картата.Тегели 4 пъти се правят. Тромава и ненужна практика. За капак тайната на вота може да се наруши.