344

Иван

преди 3 години

Радев ,знаете ли че в комисиите има от всички политически партии??? Те всички се подписват на протоколите.Как може да има манипулация??От голями партии винаги има по двама представители.Ни ли сме най-богатите да купите машини за гласуване.Колко държави гласуват машинно???

343

1

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА,раде,поне има жена,а твоя любим ***,с кого ще ги брои,с мъжа си или пак ще нареди,да носят чувалите депутатите му.

342

До 385

преди 3 години

Тона е защото единият прави за държавата това, което му позволяват правомощията, и в рамките на закона. А другият го е грижа само за Севда ТВ, как да се скатае, и как да напълни повече чекмеджета!

341

Чичето

преди 3 години

Според мен най-простото и работещо предложение го даде Фикуса преди 3-4 години. Просто крайният протокол от СИК се пише и подписва в толкова оригинала, колкото членове има, плюс един за ЦИК. Разбира се, без драскане и поправки. След вота всяка партия може много бързо да пресметне резултата и да набие кофата на Мишо Константинов, ако пак прави гейберски въртели. Така може и много лесно да се хване кой прави шменти капели.

340

Кривондел

преди 3 години

Онлайн стрийминг от над 10 000 секционни избирателни комисии?И едновременно с това гласуване по пощата. Велик популизъм!

339

Бай Баяни

преди 3 години

Има една малка разлика "червени тролчета". Бойко "краде" и строи, а БСП краде и руши. Питайте проф.Румен Гечев- вицепремиер на Виденов, член на изпълнителното бюро на партията.

338

Пич

преди 3 години

ФЕШЪН. А защо гони журналистите от президенството. Не трябва ли пръв да почне с излъчване в нета.

337

СПОКО ШАЙКА

преди 3 години

Още 5(пет) годинки ще го гледате ГЕНЕРАЛА и ще подсмърчате, ще драскате за сребърниците на TYЛУПА!!!!

336

АКСИОМА

преди 3 години

Няма закон който да регулира шашкънията на Червеното терсене с чорапи резеде...

335

Анонимен

преди 3 години

Хора,проблема е,че си служат с тихи атентати срещу държавата и така притискат правителството и ГЕРБ,това не е честна игра,доста тихи атентати се направиха срещу държавата ни и продължават,вчера някой писа,че са измъчвали и Бойко,ако е вярно,това също не е честна игра,какъвто и да той .Не може да се действа срещу държавата и населението или да го натискат така,защо да страдат хората?

334

До 386

преди 3 години

То много интересно как човек който не върши нищо има висок рейтинг ,а който работи нисък.Почнаха лъжите ,че и Чалгаря по пробутват трети,без да е предложил нищо,освен пръскало!Е докога ,и кой кой плаща!

333

Анонимен

преди 3 години

Мутрите на Слави и на Копейкин с маски " мутри вън" ,обаче с тях застанали срещу президента!Жалка пародия с тези " юнаци"!

332

Анонимен

преди 3 години

"Да не се допуска софтуерно и хардуерно вмешателство",а сега ,де!Хем ореваха за машинно гласуване,че много " честно" ,хем се опасяват от вмешателство!Е то затова почти никъде не провежда заради риска,но той може да бъде и външен,гаранции няма колкото и сертификати .Христо *** се изхвърли за гласуване по пощата,абе каква пощи,американския опит ли ще споделяме,невидими хора,болни,здрави,деменции,на легло,кой ще попълва,*** разбери!Болните от ковид пипат хартията,куриери ще разнасят,ай стига

331

Фактич

преди 3 години

Знаете че одобрението за Баце е едва 20-25%, а за Радев 50-60%. Тук гледаме против Радев плю.. пардон, пишат 70-80%... Извод : тва е яко плащане на армия(рота) ***... Плюйте плюйте,.. утре ще ви гонят по улиците с камъни

330

Анонимен

преди 3 години

Ще ни се смее целия свят. Радев вместо да се покрие, че за една бройка нямаше сериозно пострадали в метежите, които организира, дава акъл. Ама никой не му го ще. Да остави управлението на опитните хора и да се помирява с Деса, че ще има пенсиониране и развод в края на годината

329

Анонимен

преди 3 години

Още малко ще го гледаме тоя Радев.

328

Рада

преди 3 години

Пълен офиот защо не извика Американската или Руската телевизия и да им плати щом като исла да го гледат

327

Анонимен

преди 3 години

Излезте и вижте- искат импийчмънт на Радев!*** армията на президента спи вече. Успокои се полето за коментари.

326

до 379

преди 3 години

Тези платени рейтинги ги знаят и кокошките носачки. Попитали 800 човека. Що мен никой не ме пита? Що един от познаните ми никой не ги попита? Кой са попитали? Не ставайте смешни! Радев удари *** и Жабарскиянюз се чуди какво да съчини като компромати. Още малко ви остава. ГДБОП ще ви намери и ще разкрият всяка една лъжа за минипулиране на хората в интернет. Но народа не кибичи в интерент. Излезте и вижте- изкат импийчмънт на Радев! Сбабикянски медии никой не чете.И за тоалетната не стават.

325

TYЛУПА ОТТЕЧЕ

преди 3 години

Алфа Рисърч: Рейтингът на Радев е два пъти по-висок от този на БорисовПрез последните три месеца одобрението за президента Румен Радев нараства от 42% до 46%, а неодобрението спада от 29% до 24%. Това показва проучване на Алфа Рисърч за рейтинга на премиера.Премиерът и лидер на управляващата ГЕРБ и вероятен кандидат-президент Бойко Борисов има одобрени от 23 на сто, а преди три месеца бе 20.3, сочат данните на агенцията.