38

7

преди 3 години

Възмутителното бе и фактът , че на погребението пред църквата състрадателни слова произнесоха двама от най-върлите седесари актьор и оператор-Пеев и Михайлов , които можеха да му съдействат за персонална пенсия !?Демагози и лицемери !Крокодилски сълзи ,както винаги у нас !Ние обичаме мъртвите герои и таланти!Случаите са не един и два!

37

деОли

преди 3 години

няма ли да го таксуват,от кови-19.24 часа само това бълват по телевизора,на който рогата са на покрива и новините.пита ас

36

СРАМОТА!!!!!!!!!!!!!

преди 3 години

"Чaкaт мe дa умрa и тoгaвa дa ми oбърнaт внимaниe. Нямaм ли и aз прaвo кaтo други aртиcти дa ce нaдявaм нa пeрcoнaлнa пeнcия приживe? И aкo "дa", мoля зa cъдeйcтвиe. Aкo нe, ми ocтaвa дa прoдължaвaм дa cпя c кoжух прeз зимaтa или дa cи пoмaгaм c тoтo кoмбинaция и игрaтa "тукa имa - тукa нeмa". И aз нe зacлужaвaм ли пoдoбнo oтнoшeниe? Трябвa ли дa избрoя вcички филми, в кoитo cъм учacтвaл, a тe ca нaд 37, плюc тeaтрaлни пocтaнoвки имaм пoвeчe oт 9 нaгрaди, нямaм ли и aз принoc към изкуcтвoтo?

35

Анонимен

преди 3 години

Добър човек беше.Нека почива в Мир.

34

нн

преди 3 години

Човек мине ли 70-те става пътник. Почивай в мир. Остави следа която няма да се заличи.

33

Анонимен

преди 3 години

Българските актьори като цяло са зле, когато се снимат в ТВ и кино продукции. Причината е една - театъра. Той ги е дресирал до степен, че не могат да слязат от сцената и да заиграят естествено пред камерата. За да е добър на екрана - не трябва да е стъпвал в театър.В новите продукции се вижда отчетливо, колко по-добре се справят младите от вече "утвърдените" актьори, та надежда има.А "старите", макар и посредствени, нека си останат носталгичен спомен от отминалата ни младост.

32

Анонимен

преди 3 години

Най-добрата роля на Невена Коканова беше в "Дами канят", когато си търсеше извинение да не излезе от банята да се нае бе с инструктора. Иначе все бледи, подържащи ролички.

31

Иван

преди 3 години

Момчето си/не отива .По човешки този образ е прекрасен за да си отиде изобщо. Направено със грешки и по друго време както някои коментират тук. Кляня ти се Трифоне ! Покой и душата дано да се е насладила на "житейският мед" . Майната им на другите неща . То нали и живота си стана театър . Нищо вече не може да е така нагласено обаче. Ние ту сме туткави и бездушни ,ту се заливаме в сълзите на разочарованията и... Тук поетите и такива като теб се раждат за да Оглушат душите ни докато сме живи...

30

Анонимен

преди 3 години

СБОГОМ ВЕЛИКАНЕ

29

Анонимен

преди 3 години

.За това и посредствени, но честни и почтени , отдадени актьори като Филип Трифонов изглеждат като явление днес. Е-и един Парцалев-ВСИЧКИ днес "комедийни" актьори са 0 пред него.-------------------------------------------------Не претендирам да разбирам от изкуство, но до голяма степен съм съгласен. Някак статични, сковани изглеждат българските актьори от онова време,може би не са им разрешавали да изявят таланта си. Коканова лично на мен ми прави силно впечатление освен Парцалев

28

америка1332002

преди 3 години

филмът си е доста елементарен и посредствен между другото

27

Анонимен

преди 3 години

И почит на един заслужил човек не можем да отдадем като хората.

26

америка1332002

преди 3 години

и дамски превръзки има

25

америка1332002

преди 3 години

и в магазините имаме банани и тоалетна хартия.и тоалетна хартия

24

Анонимен

преди 3 години

При соца живеехме зле, нямаше тоалетна хартия и банани, а днес при капитализма живеем богато като капиталисти, бегаме свободно на запад, и в магазините имаме банани и тоалетна хартия.

23

америка1332002

преди 3 години

снощи гледах момчето. защо са сложили коканова в ролята на съблазнителка. на доста висока възраст е била и с доста голям ***. минижуп не и отива никак

22

Аз

преди 3 години

Понякога си мисля - защо такива стойностни хора не поемат управлението на държавите, но като си представя пък политиците на тяхно мястда ни веселят, ми става лошо !

21

Анонимен

преди 3 години

Виждам с како умиление се говори за соца. Ами дайте да го върнем, но няма да искате. Само въздишки и лицемерие.Не знам само защо не си спомняте, или ви се губи от паметта, че и при соца едни артисти бяха с привилегии, галеници на властта, а други едвам се оправяха. Ама това не го споменавате. Именно Филип не беше от първите. Та, мир на момчето!

20

Анонимен

преди 3 години

Тов, което става днес в българкото кино е АБСОЛЮТНА ТРАГЕДИЯ. Когато си заминат и последните стойностни актьори от миналото-ще останем с Мутафчиев, Зуека, Храчков, Блатечки,Сано, и останалите халтураджии....

19

Анонимен

преди 3 години

Имаше и някакъв морал, съхр. въпреки идеологията душевност, творците ,лишени от външно изразяване-се забиха в дълб. и постигнаха находки. Киното в България преди 1989г. има стойност само и едиствено в сравнение с недоразуменията и простотиите ,сътворени последните 30 г. които за киното/музиката и тн/ са ТРАГИЧНИ .За това и посредствени, но честни и почтени , отдадени актьори като Филип Трифонов изглеждат като явление днес. Е-и един Парцалев-ВСИЧКИ днес "комедийни" актьори са 0 пред него.