37

Анонимен

преди 3 години

Кто чета коментарите смърт и какво ли не. Очевидно е че убийсво по непредпазливост. Играли за зи зами еното е измъкнало пушката и тн.

36

СЕРИАЛ

преди 3 години

В България тече Индииски и Турски Сериал - днес има трагедия с Моби , вчера неше с Фончо . Ромски Традиции покарай Василица .

35

Анонимен

преди 3 години

Язък за детето, Видин още помни как фирна на дъщерята на въпросния депутат, спечели проект за ремонт на надлеза. Познайте,, разровиха го прибраха парите и го зарязаха. Фирмата отиде на соц слаб. Града остана без надлез за няколко години.

34

Анонимен

преди 3 години

Смърт за този къде е убил горкото дете не само затвор а направо Тома Томов да ги запали че са чакали това детенце толкова време и накрая го убиха и бесрамно го хвърлиха на улицата и са му зели дрехите просяци *** дано да умре и неговото дете по този начин

33

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно да е либерален режима с оръжията като в САЩ,за да може *** и пульо да има огнестрелно оръжие..примитивния народ е намерил други начини да се снабдят..

32

Ямболски цървул

преди 3 години

Един домат Рома по- малко.

31

Анонимен

преди 3 години

Е, хубаво де, на всеки е ясно как се съхранява оръжие, на умен ли се правиш?

30

Обяснявам

преди 3 години

Всяка законно притежавана пушка трябва да се съхранява в заключен метален шкаф застопорен за стената.За да ти дадат разрешително, трябва да имаш такъв шкаф вкъщи и кварталният полицай идва периодично да провери дали пушката е там.Такъв е надлежния ред.В случая не е било така. Пушката е била извън шкафа.Кое не разбрахте?

29

Анонимен

преди 3 години

Партия "Рома" беше партньор на Станишев. Нинова ги изгони.

28

Reptile

преди 3 години

Много философи-куенелчета има тука. Да, може оръжието да е законно, не съхранявано по надлежният ред... какво страно намирате в дефиницията?!Коментари, как не различавали раната, ако е от близо, не лесно да се разбере от какво, при положение, че липсва проектил!Брей, брей, абе страшна пасминъ-всезнаещъ, ве!!!

27

пияница мистик

преди 3 години

"което е внуче на бивия депутат от БСП и лидер на партия "Рома"===Е това е то любимата партия на другарете комунисти. Винаги едно цяло с джипcи партиите и с турските като ДПС.

26

АнонимеН

преди 3 години

КЕЧЕПИРАТКАКУРШУМТО И ЗА ВИКТОРИЯ ОТ РУСЕ ИМАШЕ МНОГО ВЕРСИИ ПУСНАТИ ОТ ГЕРБ, А СИ СЕ ОКАЗА НАЙ-БАНАЛНАТА!! ИЗНАСИЛЕНА И УБИТА!

25

Сократис

преди 3 години

Разрешитерното за бойно и ловно оръжие, включва и разрешително за правилно съхранение на същото, както и на боеприпасите към него.Във случаят, оръжието е законно, но щом е попаднало в ръцете на дете, означава, че не са спазени условията по съхранение и недопускането да попада при друг човек. Виновен е собственика на оръжието и ще влезе в затвора. Това е положението!

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Кой е "народа"? Да ти напомня, че Румен Хвърчилото "Прасчо" заедно с Нинова ни го докараха.

23

Корнелия

преди 3 години

На дядото-колега депютат тарикатчето

22

мак

преди 3 години

До Анонимен. Сигурно имат предвид "съхранявано не по надлежен ред", така мисля. Детето не е виновно, а родителите на двете деца трябва да се разследват, едните заради това, че децата са имали достъп до оръжие, другите- за липса на надзор над детето им.

21

Анонимен

преди 3 години

"Законно притежавана, но не по надлежния ред"... Пак глупости.

20

Анонимен

преди 3 години

Още щом казаха, че е намерено на улицата детето, етносът е ясенНе е ясно, защо се допуска, тия деца да са на улицата без надзор, защо не се прилагат законите на РБългария за това малцинство в крайна сметка не е виновно детето, че се е родило скандинавче

19

Анонимен

преди 3 години

E, да ги интегрираме.

18

До makedon

преди 3 години

Видяхме ви и вие какви човеколюбци сте. Помниш ли Спаска? Дето я обсъдихте на затвор, че не давала детенцето си на онзи оплодител. Страшни хуманоиди сте. Стойте си там и си аресвайте шиптерите. Честити да са ви. Освен, ако и ти не си от тоя етнос де.