57

Анонимен

преди 3 години

Добре, да предположим, че е станал инцидент, че при игра едното дете е взело пушката и е гръмнало приятелчето си, обаче как тялото се е озовал на улицата и то без дрехи?! Това със сигурност не може да се обясни като следствие от играта на 8 годишни. Има намесен поне 1 възрастен, който е знаел какво прави. Така, че време е полицията да се заинтересува от него.А и отделно защо пушката е била достъпна за децата? Някой пълнолетен и за това има вина.

56

Анонимен

преди 3 години

До Така е ..Ами като е ***,защо не го затворите в кауша?

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Убитото дете НЕ Е на собственика на оръжието, таварищ!По-леко с ПРОПАГАНДАТА!Правен е ОПИТ за ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЕЛНИЕТО!Затова и детето е открито на УЛИЦАТА!Сега вдяна ли, или искаш още?

54

Дано почива в мир!

преди 3 години

Ромите не зачитат законите на Р България и имат своя паралелна държава. Те ще се разберат помежду си.Знаете ли кой е Тома Томов? Огромен фактор. За да са приятелчета с другото дете? То на кой ще да е син? На шеф на 10 джебчийки? Едва ли...За който не знае, римляните у нас имат собствен съд - мешере. Ама ако не им изнася решението - "Да дойде българската прокуратура!".Това са сериозни проблеми между два рода, живеещи къща до къща, заради които загива дете. Какво имат да делят - те си знаят.

53

1212

преди 3 години

До Незнайко Ако си купя пушка законно, но я държа на терасата или в коридора, където може всеки да я вземе, това прави ли пушката незаконна? Прави ме мене меко казано безотговорен и нарушаващ наедбите. Това се казва. Може ли полицията всеки който има пушка да проверява как я съхранява.

52

Анонимен

преди 3 години

детето е намерено убито на улицата, но не и оръжието. или някой е занесъл трупа на собственото си дете там, или пък е прибрал оръжитео и си е заразял трупа на собственото дете на улицата. не знам дали и животно би постъпило така с детето си.

51

Анонимен

преди 3 години

депутат от ...партия 'рома'... убийство, оръжие, собствено дете, захвърляне на улицата... не прилича на европа през 2 век, а на индо-пакистнански сюжет. защо ли?

50

жаго

преди 3 години

на дяда тарикатчетата!

49

Анонимен

преди 3 години

никой не задава въпроса - защо е захвърлено голо на улицата след това?!

48

Влад

преди 3 години

Притежаването е съвкупност от придобиване и съхраняване. Придобита законно, но съхранявана не по установения ред.

47

Незнайко

преди 3 години

"пушка, която е законно притежавана, но не по надлежен ред". Блестяща мисъл - като не е по "надлежен ред" как е "законна"? Или редът и законът са взаимноизключващи се понятия? В представите на органите, призвани да ги съблюдават и опазват?!

46

Др. Нерезанов

преди 3 години

Г'син Гешев, и към Вас е отправен въпроса ми.

45

Др. Нерезанов

преди 3 години

А какво стана с убиеца на 17 годишния Гошко?Георги Рапонски сдоби ли се с обвинение, или тъй като се оказа от "нашите ребята", му разминава, както винаги досега?

44

Анонимен

преди 3 години

До Така е ..Аха, май много много прилича на оня, убил детето си с шейната..?

43

Анонимен

преди 3 години

Това "две деца са си играли", което четох в други медии, може да се е случило ,че някое по-голямо дете-тинейджър да е посегнало на по-малкото дете

42

Анонимен

преди 3 години

Никога не е бил член на БСП, а е бил от партия "Рома", която от 8 години не са в коалиция с БСП, какви лъжливи внушения правите тука?

41

АнонимеН

преди 3 години

ВСИЧКИ ТУК ЗНАЕМ, ЧЕ Е БИЛО УБИТО !ТОВА ДАЛИ Е БИЛО СЛУЧАЙНО ИЛИ НАРОЧНО Е МАЛОВАЖНО!!!-------------------ВАЖНОТО Е ДА СЕ РАЗБЕРЕ ДАЛИ Е БИЛО ИЗНАСИЛЕНО ПЪРВО, ЗАЩОТО Е БИЛО НЕ САМО ПО *** НО Е ИМАЛО И КРЪВ ОТЗАД НА ТЯХ!

40

Анонимен

преди 3 години

"При извършен оглед на имота, обитаван от едното дете, което не е пострадало, са били открити ловни пушки, ловен полуавтомат и ловна нарезна карабина. Оръжията са законно притежавани от бащата на детето и били съхранявани в мазето на къщата. В джоб на яке е била намерена кутия с патрони, калибър 30-06, а на етажерка ловни патрони."--Що в мазето бе, *** овци??Не се ли съхраняват в специален метален шкаф, заидан в стената, подобни оръжия и боеприпаси?

39

Предположение

преди 3 години

Детето явно е убито.Близките му ще се окажат прави.И изобщо не ме интересува ет носът му - то Е ДЕТЕ, и ЧОВЕК, като всички нас!--А мистерията тепърва, бавно и полека, ще почна да се разплита, заедно с разпитите на ПРИТЕЖАТЕЛЯ НА ПУШКАТА - СЪСЕДА ЛОВДЖИЯ!А може да има и явен ОПИТ ЗА ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ НА ПРАВОСЪДИЕТО от негова страна, мдаааам.То ще се изясни скоро всичко!

38

До анонимен 1.2.3.

преди 3 години

Не виждам принципна разлика - дали ще го оставиш без надзор или ще го качиш да го повозиш без каска на моторна шейна......... Финиширате паралелно :-( :-(