203

Койчо

преди 3 години

Много добре му действа на баце въздуха в Симитли и с компанията на кмета.Става един много добър човек и иска още 2-3 години да пълни чекмеджето

202

Истината

преди 3 години

Аз с крадци не работя

201

Анонимен

преди 3 години

Размислите на една тиква, хахаха.

200

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко! Половин България е с теб,а другата половина иска да бъде с теб! Мачкай друзята!

199

ПроСоТо

преди 3 години

та като имаме предвид МИЛИЦИОНЕРСКАТА СЪЩНОСТ на Цвъки,като нищо в тая "далавера" да е замесено и ЦРУ...изобщо,"Крррассота!"

198

ПроСоТо

преди 3 години

До АнонименВероятно си прав,но "Републиканците" на Цвъки НЕ е "проамериканска" "партия"!Тя е ПРОДУКТ на Щатските служби,помолени от самия Цвъки още преди години,когато беше във Вашингтон ,за което посещение Тиквата се закле че щял да разкрие целта на посещението му,но после ,разбира се, получи амнезия!както "герб" е ПРОДУКТ на Германските служби и фондации,така и "формацията" на Цвъки е плод на заинтересовани сили в Щатите.И като имаме предвид характера на "Водача",нищо чудно да е намес

197

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименвероятно ти си по-запознат от мен....Но понеже аз не следя много стриктно "Заиграванията",ще си запазя /ЗА СЕБЕ СИ!!/ варианта това да е поредната партенка,предназначена да очерни Радев...защото както каза и ти:-Цвъки е една от най-презираните креатури..А "направиш" ли го "ортак" на Радев,Президента автоматично поема всички негативи на вифаджията...та не знам..

196

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоПродължение:"Републиканци за България" е проамериканска партия, "Демократична България" е свързана с кръга "Сорос".Цветан Цветанов и Христо Иванов са в "отбора" на президента, който след минаването на американската писта няма как да подкрепи Корнелия Нинова, която е свързана с шефа на СВР Сергей Наришкин и Кремъл.При тази конфигурация САЩ и президентът Румен Радев спират Корнелия Нинова за премиер, проамериканските партии не напират за коалиция с БСП.

195

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоЦитирам ти от статия(няма посочена дата,но е от последните 1-2 месеца):"Има ли смели неподкупни политици, които да направят коалиция, с която да се премахне паралелната държавата", попита Корнелия Нинова в интервю за Радио "Фокус".Лидерите на опозиционни партии обаче не напират за коалиция с БСП.След "тайните срещи" на Корнелия Нинова с Цветан Цветанов, бившият втори в ГЕРБ направи проамериканска "партия" с президента Румен Радев, който мина на US позиции."Демократична България" разчита на дясна София и ще я загуби, ако влезе в коалиция с БСП."Републиканци за България"

194

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоДа,сигурно е!Пречупили са Радев и сега е слуга на Цветанов,а ЦЦ е най-мразения политик,който тероризираше цяла България и никой не го иска,а те искат чрез Радев да ни набутат Цветанов,затова и правителството даде на заден ход и ББ не подаде оставка,защото ако подадяха оставки,властта директно попадаше в ръцете на Радев,т.е. в ръцете на Цветанов!

193

ПроСоТо

преди 3 години

що се отнася до Цвъки,той НЕ е политик и НЕ може да бъде!!!!.."Тенекето бакър не става!"..*** ВИФаджия с тежък милиционерски манталитет!!..Това е Цвъки.А такава креатура НЕ може,колкото и да се натиска,да мине за "политик"!!!!..не знам доколко и наистина ли се е ЗАЛЕПИЛ за Радев,но ако НАИСТИНА Президента прояви малодушие и стане комбина с "Ухото",ще загуби много поддръжници.

192

Анонимен

преди 3 години

Баси тука само сексуално неудовлетворени пубе-ри пишат. За 20 лв. си мислят, че чудеса правят.

191

Щирлиц

преди 3 години

Мечтай си,безплатно е.

190

Анонимен

преди 3 години

До оф да се омитаАз викам всичко дето Радев сложи в чекмеджетата за снимката на теб да го даде. А кво ще кажеш? Ред бул и ганджа до живот, а ***! Добре е нали.

189

Анонимен

преди 3 години

До АнализаторЩе ти кажа честно, Цветанов е най-мразения полтик, това,че Радев е с Цветанов,ще му изграе много лоша шега на Радев, даже ще изиграе лоша шега и на БСП, поради простата причина,че Цветанов е мразен масово от народа, както искаш,така го разбирай, но това е голата истина!

188

Заговез

преди 3 години

Лешояди, до кога ще глозгате трупа на народа си? Тулупов, сине майчин, централния те очаква, имаш да лежиш!

187

Анонимен

преди 3 години

Тези хора не мислят за България,вижте едно заглавие и защо са заплашили Доган -"Доган иззад храста обеща да разпределя баницата по-точно (СНИМКИ)" ,т.е. и тези партийци,които протестират,не протестират за по-доброто бъдеще на България и просперитет на населението,а протестират,защото искат да им дават порции и на тях,въпреки,че не са събрали достатъчно гласове и доверие от народа.Ние сме в задънена улица,те мислят тясно партийно и единствено за зад.ниците си,а не за България и населението

186

Анонимен

преди 3 години

е и един тука неще кюлчета - веднага заби минусче

185

Анонимен

преди 3 години

нема проблем ама за нас ще има ли кюлчета абе само по едно може и без пачките

184

Анонимен

преди 3 години

Тези хора не мислят за България,вижте едно заглавие и защо са заплашили Доган - "Доган иззад храста обеща да разпределя баницата по-точно (СНИМКИ)" ,т.е. и тези партийци,които протестират,не протестират за по-доброто бъдеще на България и просперитет на населението,а протестират,защото искат да им дават порции и на тях,въпреки,че не са събрали достатъчно гласове и доверие от народа.Ние сме в задънена улица,те мислят тясно партийно и единствено за зад.ниците си,а не за България и населението