163

Анонимен

преди 3 години

Не искаме още от същото,писна ни да тероризирате,убивате и мачкате народа, ББ и ЦЦ да си вземат багажа и да излязат извън политиката,защото само вредят на България и населението!

162

Анонимен

преди 3 години

Тази статия от 2013 г. показва,че са толкова нагли,че дори и личните си сметки не плащат,въпреки,че ограбват народа масово и са богати,а са си направили карти,с които всички техни лични разходи да са за сметка на населението,докато народа мизерува и дори не смее да се отопли през зимата

161

Анонимен

преди 3 години

Само човек с крайна липса на какъвто и да е мисливен процес може да одобрява и харесва тази мутра от статията.

160

Финансист

преди 3 години

Бойко Борисов изобщо не се интересува от пандемията или от коронните вируси. За него е важно да отиде, заедно с Красимир Каракачанов, в САЩ и да пилотира закупените 8 изтребителя Ф-16 лично. Може да вземе със себе си и бившето си портмоне Владислав Горанов, Делян Пеевски и Ахмед Доган. Заедно с президента Радев и другия му вицепремиер от град Габрово стават 7 пилоти на изтребители. Ще потънат в Атлантика, заедно с парите, които са дали !

159

Анонимен

преди 3 години

Статия от 2013,където пише,че ЦЦ,ББ и др. са взаимносвързани :https://pik.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%BE-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B0-news65594.html

158

До "до Джипката

преди 3 години

Правителството и в частност Толупа са обезверили народа опитвайки се да им внушат чрез тотален медиен комфорт, тежки античовешки внушения и погазване на способността на масата да мисли адекватно. Всъщност алтернативите не са една и две - много са и най-важното, което никога не трябва да забравяме, е че Бойко Методиев Борисов не сред тях! Най-голямото зло за България от освобождението насам! Господ да пази България и да ни отърве от този!

157

м?

преди 3 години

кои "ние" и къде да "работим заедно"? И аз имам шкафчета, ама моите са празни

156

Отровна гад

преди 3 години

Отговорът на въпроса "Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС?" отговаря и на твърдението на Румен Радев за връзките на Пеевски с политици извън ДПС!

155

Анонимен

преди 3 години

И тиквата кво ше работи? Събитач на кюлчета?!

154

Анонимен

преди 3 години

До ДжипкатаТо и аз така мислех,обаче като разгледах ,няма алтернатива,наистина няма,а тези,които искат да бъдат алтернатива,са много по-зле от ГЕРБ.Просто сме в задънена улица. Но поне може да търсим правата на гражданите да се спазват и да се полага грижа за човека,защото те не се спазват изобщо.

153

Анонимен

преди 3 години

Заедно с Пеевски и Доган ли?

152

Анонимен

преди 3 години

До 163Това е стар похвад общи държавни пари да се ползват за лични цели и облагодетелстване. Ама няма страшно - видов ден наближава. Световния елит са го отсвирили и само го чакат.

151

Джипката

преди 3 години

Боко Тиквенов Джипов, обикаля като луда ***, за да се опита да убеди народа, че не се е провалил като премиер, но уви - народа го разкри и всички искат да го разкарат, после ск глмпоемст други хора и така...

150

Анонимен

преди 3 години

Не се обеснява като миндевата к уч ка ами я утиди в ЕП да видеме какво ще кажеш че тук в България на думи си велик и 700 мил лева от черепа и подкупите които вие дал 65 мил лева акаде е Горанов ополети си кошницата и край ти пак нищо не знаеш смяна на отбора и хората забравили.

149

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТо да е само в "Тесла" да е вложил милиард добре,а то беше варварски грабеж на България, докато населението мизерува,болниците в страната са в окаяно състояние,пенсионерите гладуват, а 37% от населението изобщо не се отоплява през зимата, защото нямат пари да си платят отоплението,унищожиха и българското зеленчукопроизводство, животновъдство, и т.н. и т.н.

148

А от изводите на 161

преди 3 години

По елементарна логика излиза, че Слави Трифонов, Ку-Ку Бенд и сценаристите му и особено Краси Радков нямат сърце!

147

От лафовете на 126

преди 3 години

Излизат следните изводи - Партията на българските жени трябва да се прекръсти на партията на българските ***. Те явно са под наем от тоя Сакскобурготски *** - в смисъл к'ви жени сте вие бе тоя да открадне 600 милиона от МОН и от децата ви па после сте жени. После излиза, че Виктор Кръстев няма сърце. А на мене ми дължите 3,4 милиона по тарифи на ФБР и Интерпол!

146

Анонимен

преди 3 години

Абе, този ту.луп защо за пореден път се скри от европейския парламент, след като за пореден път беше привикан да дава обяснения за ситуацията в България? Баси мишока...

145

ПроСоТо

преди 3 години

и още нещо "мънечко" до "Я па ти" :-БСП са КЛАСИЧЕСКА партия!..Със всичките последствия ,начини за реагиране,пропаганда и агитация...Просто НЕ правят изключение от "ПРАВИЛОТО"...Тук и сега,ако НАИСТИНА искаме "да се оправим",властта ТРЯБВА да я вземат "ЛУДИ ГЛАВИ"!Имаме нужда от бързо и безкомпромисно ЗАТРИВАНЕ на така наречения "модел",по който се водят ВСИЧКИ известни ДО СЕГА "партии"!Това може да се извърше САМО от.."Луди глави"!..Дали ги има?..О,има ги!..Но се иска и НАШАТА ПОДКРЕП

144

Анонимен

преди 3 години

Бойко се оказа едър акционер в Тесла, държи 5,7% на стойност $2,1 млрд. Къщите в Испания и островите в Гърция изглежда са най-малкото имущество на Бойко Борисов. Той се оказа и едър акционер във водещи световни корпорации. На последното общо събрание на Тесла, на което се обсъждаха смени в ръководството (вкл. на Елън Мъск), стана ясно, че съществуват няколко акционери от екзотични страни със сериозен процент.