11

Анонимен

преди 3 години

и никаква вина за медиците???просто нямам псувня!Тия точно са убийците. От къде дядката , да не би да е химик, напоитено -вкусовата

10

Анонимен

преди 3 години

до 9 - невежеството не е оправдание... все пак го съдят за убийство по непредпазливост точно както си е...

9

Ббббб

преди 3 години

Човекът го е направил от невежество и е достатъчно наказан от смъртта на внучето си. Бог да прости детенцето, голяма скръб е!

8

Жалко, но факт

преди 3 години

Това беше случай за сценарий на д-р Хаус- "Всички , дори при най-добро желание , лъжат",

7

аз

преди 3 години

До Анонимен 4---------------------------Къса ти е паметта.Ясно стана кой е причинител на смъртта.Не плюй лекарите,че ще ти трябват.Не ти на тях.

6

Анонимен

преди 3 години

Ставаше въпрос за битово отравяне с развален колбас, след което доктора му дал хапчета против повръщане.

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

БОГ да прости ДЕТЕНЦЕТО

4

Анонимен

преди 3 години

Доколкото помня, детето беше убито от неграмотен убиец в бяла престилка.

3

анонимен

преди 3 години

Затова е и забраната за използването им. Попаднат ли в хора, които си мислят, че това е отрова за плъхове, крайният резултат се вижда.

2

Анонимен

преди 3 години

До анонименГолям праз. Ти ако им четеш инструкцията, там не пише нищо за зазиждане в стените, ама някои индивиди това изобщо не ги спира.

1

анонимен

преди 3 години

Четете добре опаковките на всичко, което ви попада в ръцете. Тези таблетки са 1-ва група отровност, не се продават и има забрана за използването им от лица, които нямат съответното разрешително. Нямат нищо общо с отрова за плъхове. При изкарването им от опаковката, от таблетката се отделя силно отровен газ, който се използва за обгазяване на зърно в складове, 14 дена е карантинният срок, през който хора не трябва да влизат в помещенията, а след това се прави задължително проветряване.