36

Анонимен

преди 3 години

Америка е най големата икономическа сила е света, но никога не се славела като демокрация, не мога да разбера защо и приписват качество което никога не е имала.

35

Демо

преди 3 години

Тоз филм сме го вече гледали в Русия, България, Украйна и прочие.Който копае протести другиму, сам пада в тях.

34

Анонимен

преди 3 години

В световната класация САЩ са на 35-то място по демокрация. Има дори държави от "Третия свят" които са по-напред от тях във въпросната класация, така че не заблуждавайте аудиторията си, че режима в САЩ е демократичен.

33

Патриот

преди 3 години

не нео-либерални фалшиви медии деморацията за пръв път от 200 години е във възход сега във Америка!

32

Наско

преди 3 години

Като много други неща и този "мач" изглежда решен ,но...Има нарушения на изборите .Има тотални нарушение на правата на гласоподавателите , има един съмнително избран президент .Има и закони ,които трябва да се спазват.Както и онези ,които са внесене като поправки . "Кантара" е до 21.01.2021. Има действащ президент който трябваа да реши по кой път да води страната и дали сега е "Момента" да разкрие всичко ,което се знае за фалшификацията на изборите и да използва правата си които му са дадени .

31

Ха ха!!!

преди 3 години

"В по-голямата си част пресата прехвърля вината върху Тръмп" Ама ни цитират само 'по-голямата' част (на Сорос и мега компанийте!)А какво пише в некупената част на пресата?

30

до 25

преди 3 години

Разбирам те, истината ранява и боли.

29

Анонимен

преди 3 години

Ще споделям когато и където искам, а на психолог или най-добре на психиатър е най-добре да откарат теб.

28

ДемокрациятаЕМъртва

преди 3 години

след като дори в САЩ, няма кой да чуе гласа на 75 000 000 гласували за Тръмп! не е като 5 човека да имат претенции!!

27

Анонимен

преди 3 години

"Медиите за случващото се в САЩ: Демокрацията под обсада"Ето защо "медиите" сте умираща отломка от миналото, защото повтаряте като папагали това, което ви се спусне отгоре. Настоящето принадлежи на независими източници.

26

КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ?

преди 3 години

Там е автокрация - регулирана със сила както се вижда!На нас тия вече не могат да ни ги пробутват!

25

Анонимен

преди 3 години

Кравария се разпада а след нея и евроджендърския съюз...АМИН!!

24

До Да обобщим...

преди 3 години

Обобщенията си ги споделяй с личния си психолог или психиатър ... !!!

23

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е комично, тъй като в САЩ няма демокрация. Това там е фашизъм.

22

Анонимен

преди 3 години

Марксистите и крайните леви победиха в САЩ, да се готвят за увеличение на данъците и спонсорирането на извращения !!!САЩ се разпада

21

Да обобщим...

преди 3 години

Демокрация е когато вземаш и печелиш и си по-силен.Когато някой друг почели и взема от тебе, а иска и да е по-силен от тебе, вече не е демокрация, а тоталитаризъм и диктатура.

20

Калеко Алеко

преди 3 години

Споко другаре и товарищи, демокрацията ще устои, не я отписвайте така лесно ... Едни Ваши предтечи все чакаха американската демокрация в комплект със "Загнивашият американски империализъм" да се сринат, но накрая взе че се срина СеСеСерето им, та и Вие овладейте емициите си ... пийте по едно валидолче, че ще вдигнете кръвно и ще Ви болят главите ... !!!

19

Анонимен

преди 3 години

Това, което са правили в продължение на десетилетия в десетки страни в света, сега го изпитват на собствен гръб. Всичко се връща. А на бг журналистите не виждат мутризацията и корупцията на ГЕРБ, на собствениците на медии.

18

Анонимен

преди 3 години

"Медиите за случващото се в САЩ: Демокрацията под обсада"Демокрацията не стреля по гражданите си с бойни патрони докато протестират. Диктатурата го прави.

17

Анонимен

преди 3 години

Ха, хаааа...смешни и жалки, иначе фасонът им голям...Ние така с демокрацията...Ние онака с демокрацията...Големи чалъми и фасони.Сега да си я наврат някъде отзад тяхната демокрация.