56

Вече

преди 3 години

Имам чувството, че повечето медии са слуги на Дявола, но завоалирани като светли ангели !

55

Анонимен

преди 3 години

сащ не са демокрация.две партии от трън на глог.

54

Като лъвовете

преди 3 години

Освен сега по аналогия на Украйна, Москва да прати посланника който да раздаде железа и да почне да направлява масите ?Викам това ще е правилния демократичен и американски начин!

53

ПРОСТА ЛОГИКА

преди 3 години

Първо трябва да е демокрация за да се случи да е под обсада.Второ обсада е като нещо е обградено или блокирано. А кой кого е блокирал - също е доста спорно.А вълка козината си мени, но нрава -не! Та дивия див западен нрав от веме на време се проявява.

52

Анонимен

преди 3 години

Режимът стреля срещу народа!Санкции за режима. Те стрелят по собствения си народ.

51

Анонимен

преди 3 години

Убииствата на американски граждани протестиращи за своите граждански права и срещу подмяната на вота демокрация ли значат

50

полковник Колев

преди 3 години

За да "ритат" против демокрацията хората от цял свят,значи има нещо!?...

49

Кирил Митев

преди 3 години

Всички, които харесвата Тръмп! Хора, четете книги и учебници! Направете си поне 1-2 гънки в гладките тавански помещения! С тройки и двойки в училище, с развяване на руското знаме и подкрепа за Тръмп и останалите *трепки на света, няма да станат нещата пра вас! Далаверите свършиха! Акъл, законност и бачкане са на мога! Започнете да влагате усилия в учене и бачкане или пропадате!

48

Bili

преди 3 години

а към журналистите - на хартия САЩ е конституционна република, а не "демокрация"...

47

Анонимен

преди 3 години

е сега дано ви светне че никога не е имало демокрация

46

Bili

преди 3 години

не е демокрация нито фашизъм, а корпоратизъм. тоя *** е подстрекан към насилие защото копоите знаят как да се справят с насилие...тъжна работа.Бжежински писа през 1997 в книгата си че САЩ са първата, единствена и последна държава империя. след нейното падане - нов световен ред - глобално правителство...за плебса? ...погледнете Китай, това е модела за всички...честито, който оцелее, оцелее...

45

Анонимен

преди 3 години

царят е голоказа се че демокрацията си е песничка за бал.ъциа и у нас има достатъчно

44

Анонимен

преди 3 години

Отново медиите са срещу народа.Кога бе господа и дами,намразихте народните сили.Кога решихте да се плашите от народа си.Демокрацията вчера беше застреляна.Конгресът стана долна и жалка олигархия!

43

Анонимен

преди 3 години

Американският народ иска промяна и сваляне на олигархията, иска демокрация и свобода. Олигархията стреля срещу народа.

42

Анонимен

преди 3 години

Хмм! Демокрацията е декорация на всичко гадно и продажно случващо се зад кулисите!Няма идеални неща на този свят. Никога не е имало и няма да има абсолютни и честни избори! Всичко е въпрос на търпимост

41

Койчо

преди 3 години

Демокрацията под обсада защото позволява да се фалшифицират избори нъл тъи

40

Анонимен

преди 3 години

Медиите за пореден път турят каруцата пред коня. Според тях демокрацията е под обсада. А кой я е обсадил? Народът ли? Народът суверен ли? Демокрацията крепост на ояли се управители ли е? Народът избира чиновниците да управляват държавата честно и съвестно. Има ли право народът-суверен да каже на самозабравилата се властова администрация, че не е съгласен с методите на управление?

39

А ковид?

преди 3 години

А каква стана с вируса в САЩ? Да не го е застреляла полицията при щурма на Капитолия?

38

Анонимен

преди 3 години

Американското общество винаги е било буре с барут и само положението на световна доминация и относителното икономическо благоденствие донякъде е отлагало експлозията. Това е агресивна, хиперактивна и хиперекспресивна култура, подвластна на медийна масовка и на приказки за американската мечта.

37

Факт

преди 3 години

Сащ=обикновен фашизъм.