170

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега, в ***, Венецуела и Беларус е защита на демокрацията, а щом е в защита на Тръмп, значи е фашизъм. Брей

169

Анонимен

преди 3 години

До БрейвикИ този кандидат-Брейвик ще лежи до края на дните си. Жалко, че ще хаби кислорода, водата и храната на нормалните. Доколкото си спомням Waffen SS (на немски се пише с главна буква) бяха бити и унищожени. Значи е останало нещо живо. Ще го намерим!

168

Тръмп от Кечмания

преди 3 години

След като протестиращите от БЛМ в памет на убитя Флойд разграбиха всички магазини за телефони , лаптопи и анцузи ..... сега беше ред на Белия дом . След трудния и изпълнен с полицейска съпротива щурм , протестърите си тръгнаха щастливи със сувенирни химикалки , пури от бюрото на президента и селвита от клозета на президенството .Ден който заслужава да се запомни.п.с.с Демокрация ??? каква обсадена демокрация ? Пичагата Тръмм си беше организирал прощално парти и ни беше поканил всички .

167

Анонимен

преди 3 години

Сащ наистина са тръгнали по пътя на Юар.

166

Анонимен

преди 3 години

до 172 Гаранция че си Тръмпофил!-:) Сигурно и Бойкофил! То вие освен тях помните ли и по на зад във времето как се случваха нещата!-:) Ако имаш поне 30 годинки "житейски път" е пак добре.Вижте деца.Научете се сами да мислите! Това каквото ви се насажда от управляващите в момента във всяка държава на земното кълбо е само по "протокол"! -:) Нещата са амаааа много различни от насажданото и действителността! При 1 ви мандат са искренни!!! При 2 ри обаче ЛИЦЕМЕРНИЧАТ!!!-:) Подсказвам само -:))))

165

KOSTAS LINKE

преди 3 години

САЩ (ФАЩЩ) --- МНОООГО СКОРО ЩЕ СТАНЕ ЮАР 2 !ТОВА Е СЪДБАТА НА ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ХИСПАНО-ЛАТЕНО ЧЕРНОКОЖА ТРУДОВА КОЛОНИЯ .1993 Г. ФРЕДЕРИК ДЕ КЛЕРК САМ СИ БИ ШУТА, А С ТОВА И ВЗРИВИ БЕЛИЯТ ГОСПОДАРСКИ РЕД , И ПОСЛЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТЕРРОРИСТИ И МЕСТНИ ЗУЛУСИ = МАНДЕЛА И ТАБО МБЕКИ, СИ ИГРАХА НА ИЗБОРИ - АПРИЛ 1994 ГОДИНА .

164

spoko!

преди 3 години

Било каквото било, всичко свърши. Байдън е избран затова да въведе ред. Да му мислят феодалните тирани ат Китай, Русия Иран и Северна Корея, а ще им се наложи да се замислят и българските тръмписти...

163

българин

преди 3 години

Това днес в Америка е един голям цирк на Самият Тръмп! Най скандалната личност в историята на президентите на тази измислена държава зад океана! Аз който помня президента актьорче Роналд Рейгън! Помня как баща и син Буш и берача на банани предадоха властта до днес в "белия дом"! Тоя циркаджия с чешки корени се самозабрави!!!-:) Та утте борчето бивше др Борисов когато загуби изборите.И той ли ще тръгне да прави циркове ? !е това ли е "демокрацията" в цял свят?

162

Анонимен

преди 3 години

Абе тия работи, и къде по лоши ставаха в у-крайна преди 7 години и беше голяма победа за димукрацията.

161

Пижо

преди 3 години

Днес - в Капитолия. Да се готви МС! Съд и затвор за ГЕРБерската мафия! Граждански арест на мутрата от Банкя!

160

Анонимен

преди 3 години

Да видите сега един Майдан на живо! А руският посланик дали е ходил да черпи протестиращите с курабийки?

159

Idealist

преди 3 години

Sic transit gloria mundi! Развя се знамето на Конфедерацията. Нека сега да събарят паметници и да мият краката на афроамериканците. Байдановците закопаха родината си, ако имат идея за такава. Нали казват; няма жена и мъж, няма майка и баща..... има само пари и лицемерна власт. Колкото повече се задълбочава разделението и противопостявянето в Империята на Лъжата, толкова по-добре за Света! Тези троцкисти няма да могат да разнасят заразата си по целия Свят.

158

Анонимен

преди 3 години

Емиии... демокрация.

157

Анонимен

преди 3 години

Така ще е и занапред, свиквайте джендърчета. Ще ви мачкаме докато издъхнете. Заради слабоумието ви Байдън ще направи нова война, и хора като Бил Гейтс ще ви бодат с отрова и халюциногени в саморазграждащи се нано опаковки за да халюцинирате по време на апокалиписа и тридневния мрак. THE PURGE е реалност и ще се случи.

156

Киноман

преди 3 години

Това беше най-тъпият американски филм, който съм гледал.

155

анонимен

преди 3 години

Диваци!

154

Анонимен

преди 3 години

От първо лице- удобно подбран журналист обслужващ левите в САЩ.

153

До 1

преди 3 години

Може би древните ни ценности, традиции и морал са именно тези които ще ни съхранят в тази всемирна лудост и хаос.Боже пази България !

152

До 138

преди 3 години

Имало си е проблемите и недъзите времето, но всичко изброено е 100% вярно .Факт

151

Иванчо

преди 3 години

ВСАЩ Тръмп с държанието си е фашист,а в България зеления чорап с държанието и с юмруса си е демократбБългарино,българино-нула си.