165

Анонимен

преди 3 години

Тръмп кога ще го облекат в риза с дъъълги бели ръкави и ще го настанят в меко тапицирана стая? Изключиха му достъпа до Фейсбук и Туитър и до 10 часа ще е превъртял изцяло.

164

Анонимен

преди 3 години

Циркаджията Тръмп до последно си връзка циркаджийските номера.

163

8

преди 3 години

До Анонимен Това е работа на Путин !Ръката на Москва !

162

6

преди 3 години

Ааа, сетихте се да осъждате насилието , което в много страни вие организирахте-у нас срущу Виденов, в Украйна ,Беларус и къде ли не още !"Волът рие , но пръстта на главата му пада !"Меката на демокрацията вече е силно уязвена !Авторитетът й в света вече рухна .Целият свят е класово разделен -настъпва нова ера на обществения строй ,но какъв никой още не може да каже ,защото няма втори Маркс!

161

Обективно

преди 3 години

Преврат е фалшификацията на изборите от Антидемократичната партия на САЩ, начело с узурпатора Байдън

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен (руски снайперисти)Че нали Порошенко лично ги е проверил и се уверил че са руснаци, че какви да бъдат ;) Нали преврат са подготвили. Да беха черно-кожи или с дръпнати очи, пак руснаци ще ги пишат.

159

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНякой го е организирал. Порошенко предаде цяла нация, но явно не я чувства като негова.

158

Анонимен

преди 3 години

В Украйна защо майдана не го признаха за "преврат". Още не могат да се съвземат и продължават масово да се изнасят от там хората. Защо не дадат оценка на ситуацията, колко обедняха украинците, колко напуснаха държавата, колко струва валутата им? Съсипват държави, после то било демокрация. Искали да бъдат независими. Цяла Европа зависи от руския газ. Трябва САЩ да печели от това.

157

Антитръмп

преди 3 години

Любимецът на Путин,се показа като него страхлив и нарцистичен. И сега,дупе да му е яко...помнете ми думата...Тръмп е вече никой, всички ще го изоставят,дори и Путин. Всички ще бягат от Тръмп като от чума,ще има хиляди дела и на практика ще фалира.

156

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново, нищо странно за декорацията!? И Пиночет стана президент по време на военно положение

155

Totenkopf

преди 3 години

"починали" хахахах да ти имам и журналистиката Еллке

154

Анонимен

преди 3 години

Те това е демокрация по пиндостански - инаугурацията на байДжо на 20 януари ще бъде проведена под дулата на оръжията, тъй като извънредното положение ще бъде в сила до 15 ч. на 21 януари. А казваха, че референдумът в Крим бил под дулата.Путин да въведе санкции за нарушаване на човешките права в Пиндостан.

153

полковник Колев

преди 3 години

Всяко"изкашляне" против власта е опит за преврат...според демократите от всички страни.

152

Кармен Златарева

преди 3 години

Стига сте се бъзикали с г-н Р Радев. Фигурант бил,ами с такава функция сте го облекли. Какво е виновен той,защо не лаете по Б Борисов от когото зависи всичко и който бърка невероятни полит.каши? Радев ли води държавата с всичките му последици,той ли позволи покупката с милиарди на Ф-16 и др.подобни тъпотии??? Сравнете само миналото на г-н Радев с това на "премиера"!?...

151

До 172

преди 3 години

Драги ми ***, точно в демокрацията хората имат право да протестират! Има свобода да правиш, каквото си искаш! А не, като в Китай и Русия, да отидеш в лагер, ако само се изкажеш против великия лидер, камо ли да огранизираш простест. На глуповат човечец, като тебе, му дай софрата и ракията и да си спомня за "онова" време. Относно живота в САЩ- цветя и рози за успелите, кадърните, можещите, мислещите и ад за общаците. Както и у нас, както и по цял свят. Ама там поне общаците си знаят защо са нула

150

А стига бе

преди 3 години

Не може да бъде това във най- развитата демокрация. Там всичко е прекрасно, живота е розов и хората пеят от щастие по улиците. На нас ни разправят че такива размирици може да има само във недемократични режими като Русия, Китай, Северна Корея и други "слабо развити" страни със недоволно население.

149

А така

преди 3 години

Да видите дали е добре като организирате разни тъй наречени : Оранжева революция , Арабска пролет , Майдан , Отровно трио и Демократични избори във други суверенни страни !И внимавайте с полицейските репресии и свободата на словото !Вече има петима убити от полицейско насилие а вие ги водите "починали от спешни медицински нужди " .ООН да осъди диктатурата !

148

Българин

преди 3 години

От това вече държава не става. Закривай!

147

Анонимен

преди 3 години

На протест с автомат. Смее ли полицая да му се опълчи?

146

Анонимен

преди 3 години

Тези са организирани от Румен Радев.