64

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПредстави си *** или жълт да ти е шеф и да дава нареждания на другия ден няма да стигне до работното си място или детето му няма да се върне от училище.

63

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе мойто момче преди 58 години нямаше такава огромна полза в раждаемостта на черните азиатците и латиносите в сравнение с англосаксонците.Пусни си един филм от 1960-та да видиш черни почти няма а за азиатци и латиноси да не говорим.Това което става в Сащ е същото което стана в "гославия масова раждаемост на малцинството което става мнозинство и почва да се налага.Сащ бяха 80% бяло население сега са към 50.Това ще става и във Франция Италия Германия Швеция и в България дори.

62

Анонимен

преди 3 години

Подвиха опашки психясалите фашаги. Гвардията ги изгони. Заговори се за незабавен импийчмент на Тръмп по US local медиите.

61

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

60

Анонимен

преди 3 години

За лекуваш каквото и да било трябва да излъчваш кураж и самочувствие. Байдън излъчва, че е кукла на конци на Блек Лайф Метър. След като белите са дошли чак до тук значи не им е само до работа. Тръмп просто изразява чувствата им, че са вече малцинство в собствената им държава, ситуация създадена от такива като Байдън.Утре ще се яви и по смел лидер от Тръмп и ще ги призове на война и без това всички там са въоръжени.Докока смяташ, че белите ще търпят ч.ернилки и имигранти да им нареждат?

59

Анонимен

преди 3 години

САЩ са бита карта.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79"Белите ще протестират и ще се бият"Никой няма да се бие, хората си имат бизнес и им е през оная работа че ти искаш да се бият помежду си. Тръмп с политката си на крайно разделение успя да настрои едни срещу други демократи и републиканци, нещо което никога не е било при 58 предишни избори на президент в Конгреса. Пред Байдън стои тежката задача да излекува раните в американското общество нанесени от най-малоyмния президент в американската история Доналд Тръмп.

57

Анонимен

преди 3 години

Значмето на Конфедерацията отново ще се вее като държавен флаг на САЩ.

56

Анонимен

преди 3 години

Имаше кражба на избори но това беше през 2016г. Назначения от Путин президент на САЩ вече 4 години се бори да докаже че честно е спечелил изборите през 2016г, но така и не му се отдаде да го докаже. От безсилие обяви че той е измамения през 2020 и въпреки стотиците контестации, молби и искове към всички възможни съдилища на щатско и федерално ниво не можа да покаже нито едно доказателство за измама. Последния му напън беше днес да накара вицето Пенс да отмени избора, но и той отказа на Тръмп.

55

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВидяхме черната ти Америка как грабеха магазини и биеха бели старци и жени наред.

54

Анонимен

преди 3 години

Трябва още тази нощ да обявят временно правителство и да разпуснат Сената. После трибунал по бързата процедура за лефтистите и всички сътрудници на либерастията.

53

Анонимен

преди 3 години

Честит Ивановден!

52

ANTI-FA

преди 3 години

По анти-фа въпроси, търсете Георги Драганов - той е един от главните им в България.Ако имате въпроси, задайте ги на него. Момчето е доста ангажиран в темата. И си е пич. Аз съм го питал няколко пъти, разни неща. Много разбрано момче е.. :D

51

Анонимен

преди 3 години

Едно голямо бяло знаме с оранжев перчем.Що е то?

50

Анонимен

преди 3 години

Кой пак пусна нета на 4-ти км?? Не трябва ли пациентите там да спят вече?

49

Диана

преди 3 години

До Анонимен54А ти къде си се засилил за Америка? Не ги ли чуваш - ние за тях сме си ***! Не можем да махнем една БСП, която ни гледа в очите и ни се подиграва, ти искаш да се оправяме с американците...ще им дойде и на тях реда, още не са записани дори в списъка с приоритетите...Докато им дойде реда да им обърнем височайшото си внимание, значи, могат да се правят на шутове около нас колкото си искат, пък ние нямаме работа там, значи...Просто и ясно...Да влезе убития, значи!

48

Георги Флоров

преди 3 години

Само не ми блокирайте кръстовището на Софийския Университет, защото минавам от там поне веднъж в годината!!!!!Внимавайте! Предупреждавам ви!

47

Анонимен

преди 3 години

Соросоидитe!

46

До Анонимен Говняр

преди 3 години

До АнонименАз ще ти кажа, да.

45

Анонимен

преди 3 години

Всъщност Лавров не е раздавал понички и рубли на привържениците на Трънп, това е фалшива новина, истината е, че пред Капитолия Лавров е раздавал блини и водка смирноф!