84

баба мара

преди 3 години

този перу-шан трябва да бъде арестуван напълни света с оръжие не изтегли ам воискиот различни точки на света това са убии-ци по генезис ще се трепят и щемирясат затова никаква работа с тях да си гледаме нашата къща

83

Анонимен

преди 3 години

Хората, като Тръмп, на които не им пука и говорят право и директно а нещата, така както са винаги са страшно неудобни, мразени и сочени с пръст, защото повечето хора не обичт да слушат истината за себе си и действията си, но това не я променя!

82

Off

преди 3 години

Оранжева коса, оранжев костюм, вериги и във федерален затвор.

81

до 106

преди 3 години

Виж делата. Буквално казват на всички да напуснат понеже приключват, но на камерите се виждат екипи от по 5 човека които остават и броят 3+ часа сами бюлетини извадени от под масичка. И не само. Хиляди таквиа ситуации и свидетелства, които леваците игнорират.

80

САТАНА

преди 3 години

Червен картон

79

Как така

преди 3 години

Откраднати избори при маса международни наблюдатели и независими съдии, без доказателства????? Този човек е или за лудница или за болница

78

Веселба

преди 3 години

Както се предполагал бай Дончо е готов да срине америка, само и само да остане на власт. Ако го бяха оставили сигурно щеше да търси начин да остане пожизнен президент, за да направи америка още "по-велика".Интересното е, че съдейки по плюсовете тук е фрашкано с фенове на бай Дончо-Оранжеви :)

77

До Красио

преди 3 години

Другарю Писач,но да, да запазим мира!!!!!Запетаи, точки-мочки - ти учил ли си ги тия работи?Дай ми контакт, да пиша на твоят началник и възнамерявам да ти взема зле-платената работа!Поздрави,Доброжелател

76

Off

преди 3 години

Кремълското жуже не е спало тази нощ от радост и потриване на ръчички. Диверсиите му дават резултат.

75

Нострадамус

преди 3 години

До месец ще има курс 1 долар = 1 лев! След това юе видим.

74

Хан Аспарух

преди 3 години

Американския Радев и българскияТръмп са като две капки вода! Готовиса да сринат държавите заради власта!

73

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

БАЙДЪН е кукла на конци

72

sd

преди 3 години

Да, оспорването на резултатите от Аризона беше отхвърлено от сената.

71

Анонимен

преди 3 години

E нали демокрация имаше какво става сега не мога да разбера?Нали САЩ даваха пример как се правят избори,как се прави демокрацията?

70

Анонимен

преди 3 години

Интересно е как именно необразованите и неинформираните харесват Тръмп и Путин.Вижте ги как говорят, какви думи използват ... щом е низш, долен, гнусен и злобен със сигурност харесва Тръмп и Путин

69

sd

преди 3 години

американското правителство обсъжда изритването на трампугера с 25-тата поправка

68

Анонимен

преди 3 години

До sdКак е хомо на твърд ли спа?

67

Анонимен

преди 3 години

Гласуването по пощата си показа рогата,нито го виждаш,нито го чуваш,нито знаеш кой попълва,кой плаща,подписа дали е реален.Електронно същата работа,невидимите гласуват невидимо,кой болен кой здрав,кой с деменция,кой на легло или тежко болен,но гласували.Лъжа!

66

sd

преди 3 години

блокирали са туитър акаунта на този опасен луд. Дано го отстранят с 25-тата поправка.

65

Анонимен

преди 3 години

Така си и мислех - че либерастите ще заплашат Тръмп, и той ще се огъне... Иначе има такава огромна подкрепа и в САЩ и по целия свят, че спокойно може да овладее властта и да не позволи избирането на Байдън, което си беше 100% - ва фалшификация!