97

Някой си

преди 3 години

Така е, хората желаят газификация, общината им отказва ....каква е алтернативата?!?

96

Анонимен

преди 3 години

Пещерата България и Буда, нейния стопанин.

95

Анонимен

преди 3 години

Пълен булшит. В провинцията никой не се е отказвал от ТЕЦ. Всички са на централно парно отопление и топла вода. Отказващите се може да са в софия но там е друга България и никой не се интересува от това.

94

noFreeman

преди 3 години

за 30 години капитализъм по европейски е така... едно време с парното в къщи, което струваше 4 лева на месец ходех по потник... така че сравнявайте с тогава а не с *** газификации...

93

До 104 / 106

преди 3 години

Вия от Газпрома и ШистовияГъЗ щом не можете да си набавите дърва тогава се отопляваите на газ или на каквото ви е кеф. АЗ ще се отоплявам на каквото ми е кеф на мен. Няма да задължавате и другите да правят като вас. СТИГА БЕЗ0ЧЛИBИ ПРОПАГАНДИ

92

Анонимен

преди 3 години

Само около 2% пък са газифицираните жилища.Ами съвеЦката газ е много скъпа за сърцето на българина и той не иска да я хаби. Виж ако имаше вражеска американска газ ръгай, гори и унищожавай. Врагът трябва да се ликвидира незабавно по всички възможни начини.

91

ПроСоТо

преди 3 години

българина ОТ ВЕКОВЕ разчита на дървата за отопление през зимата!..ОТ ВЕКОВЕ!..разбира се,"Урбанизацията" и ПРОГОНВАНЕТО му от естествената му среда,доведе до големи ПРОБЛЕМИ с отоплението.Проблеми,каквито никога преди не е имал!..Но то е защото нещата У НАС се сведоха САМО И ЕДИНСТВЕНО до ГРУБО ПЕЧЕЛБАРСТВАНЕ!!!!!..който е "ръшкал" по света,знае..Впрочем,"Клиентите" на "Централните отопления" го усещат,но някякси не щат да схванат проблема..

90

Анонимен

преди 3 години

до 105Викаш да обуваме въшкарниците и да стискаме зъби а?!

89

Анонимен

преди 3 години

до 103Живота не е САМ!САМ си на самотен остров и други не съществуват!!!!!!!!!!!!!!

88

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Слагайте вълнени ***, както дядовците навремето.Вълнени дрехи топлят, през лятото - охлаждат.Пък и ще ви напомнят откъде сте тръгнали да ставате граждани!

87

Анонимен

преди 3 години

до 103Е всички ли сме като теб АЗ?!Ами ако ние неможем да си осигурим дървета?!Решенията за държавата АЗ ли са?!!!!Като Бойко?!И той вика АЗ!!!!!А другите????

86

Анонимен

преди 3 години

ЩО ЗА ПОРЕДНАТА НАГ.ЛА ПРОПАГАНДА . ДЪРВЕТА МОГА ДА СИ ОСИГУРЯТ И САМ . ТОЕСТ .... НЕЗАВИСИМ СЪМГОЛЯМИТЕ КОРПОРАЦИИ НИ ЧАКАТ ДА СЕ НАРЕДИМ НА ПАРНОТО НА ГАЗ ЗА ДА НИ ВДИГАТ ЦЕНАТА КОГАТО И КОЛКОТО СИ ИСКАТ.

85

Анонимен

преди 3 години

до 97Ти България за Севрна Корея ли я имаш?Явно мноооого глупости ви набиват в тиквите!!!

84

Анонимен

преди 3 години

до 97Е ти може да се върнеш и на филм о хан Крум още по-голяма мизерия е в пътищата и законите са КРУМСКИ!''УМЕН'' ли си ти или си промит мозък?!Хайде тези дето не сте живяли през соца да се въздържате да пишете А???????!!!!!!!

83

До97

преди 3 години

Абе момче основните човешки нужди на хората като отопление,храна,здравеопазване,почивка бяха осигурени на повече от 95% от населението на България,ха сега погледни настоящата ситуация и си сложи ръка на сърцето и си отговори,кога е било по мизерно,сега или по времето на лошият социализъм!

82

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До Анонимен 97За коя полиция говориш през соца ?!За днешната, дето играе с мафията ли?За днешната, дета само за пари "стачкува" ?Защото тогавашната милиция ми върна детския велосипед за 24 часа.Днес вече европейската полиция, само ще ти се изсмее за сигнал за такава кражба.

81

Анонимен

преди 3 години

до 95Изплю камъчето!:)))Не е това.Това е стар план да сложат евреите на пътя на мюсолманите и не е от сега.Евреите са давали заеми още на Турската Империя и не е от сега лакомията за територията.Иначе Воленските ти идеи хващат декиш както е наследено да се казва,чист Българин съм ако ще реагираш на това.Мислех,че си в ''джаза'',явно не си!ЧАО!

80

Анонимен

преди 3 години

Да твърдим сега,че през комунизма не е било мизерно е лъжа. Пуснете си стар български филм и ще видите мизерното обзавеждане,липсата на всякакви удобства. Старите автобуси,липсата на коли по пътищата. Да,имало е спокойствие да не те набият на улицата,но то е било заради страх от последствията. Ако те барне после полицията няма граждански права. Бой и Белене.Сега този страх липсва и това прави хората по освободени да нарушават закона.

79

До-до - 90

преди 3 години

Имаш някакво питане, или просто се правиш на интересен?

78

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До 89 и 90България днес е ограбена, българите живеят бедно, но страната ни НЕ е бедна.Всеки ден се краде по-много и пак остава за утре.Ако данъчните си вършеха работата, хазната щеше да е пълна !Но защо да работят, като така и така си взимат заплатите(не само).Разберете, че тук евреите ще си направят втора държава, на златната българска земя.Останалото население след Геноцида - техни слуги или роби.