95

Излиза, че

преди 3 години

Баба Ванга е познала, че последният президент на Съединените Американски Щати ще е чернокож - след него вече са Разединени !

94

Шо стана бай Дончо?

преди 3 години

Въй Пенс отказал да интервенира. ОООО Алкатраз! Алкатраз! Дано изгният там популистите душмани на Европа!

93

Гнийте популисти

преди 3 години

Ще охлаждате супата тръмпаняри, И в затвора може да поседите. Начело с МАГА жреца. Гнийте в Алкатраз! Меланийка ще ви носи кифли с пилички ха дано избягате. Ама тя ще пристане на Камала та може и пилите да забравите. Муаахахах

92

Муахаха

преди 3 години

още в самото начало, щото Сертифициране е по Азбучен Ред - Щат Аризона - Отказаха да Гласуват Сертифицирането на гласовете и за 2 часа разпуснаха заседанието, в което време Сената и Конгреса да чуят причините и гласуват!

91

Анонимен

преди 3 години

българите ПРОТЕСТИРАЛИ В ПОДКРЕПА ххахаххахахаха какво точно означава протест и какво подкрепа все едно да кажем че журналистите са много способни некадърници хахаха

90

лелеееееееее

преди 3 години

Тия до нас ли опряха!?! Сорос съвсем ги побърка.

89

Лошите последстия

преди 3 години

Кои са "божиите закони"? Око за око от стария завет? Дай другата буза и всичко е любов от новия? Кое? Всичко е сън от хиндуизма? И то не наш? Предците? Даоизъм ? Смирение и подчинение? Конфуций? Огън? Добро и зло ? Зороастирзъм? Кое? Айде дайте ги тези Божии закони! Квантова механика? Нютон? Котката на Шрьодингер /горката/. Кое?

88

До да ама не

преди 3 години

Да се бориш с нарцистичното малоумно създание, което поради недъзите на една избирателна система от 18 век се е добрал до президенството на една велика страна не е подмолна война. Не е демократично да избереш президент с малцинство от подадените гласове. Т.Нар. Популярен вот. Ама не ви оттърва. Ако подобно нещо стане в ЕС да речем за Меркел ще оревете варталъка. Ама пак не ви оттърва. Рублите не миришат.

87

Да до 104

преди 3 години

Ами точно това казвам - че ''демокрацията'', която ни пробутват, е фалшива, но дори да беше истинска, пак не е съвършена форма на управление, защото ако болшинството гласуват и приемат отхвърляне на Божиите закони (както вече става на много места), това неминуемо ще има лоши последствия !

86

Да до Да ама Не

преди 3 години

Говоря , още когато го избраха, глпчо, чети добре !

85

Анонимен

преди 3 години

До ДаА кой ти е казал, че има демокрация?Даже и при измислителите му от Древна Гърция нещо все не е сработвала, но пък те не са си и давали кой знае какъв зор, най-вече са наблягали на представителната му част.И по-лошото: ти що вЕрваш?

84

истината

преди 3 години

Лъжата е дълбоко заложена в човешката същност още от времето на Адам и ***, ето защо болшинството хора са много по-склонни да вярват на някой, който ги лъже умело, отколкото на някой, който казва истини - показателен е Брекзит, ставащото в Щатите, и дори в югозападната ни съседка !

83

Да ама Не

преди 3 години

И как точно се разбира, че егоцентричния *** като *** нарцисист е спечелил? Щото има повече анаболни, нагълтали се с белина, облечени с бронирани жилетки и автоматични карабини излезли по площадите на градчетата от селски тип привърженици? Горчивата действителнност е че хората са готови да вярват на тези, които им дават лесните решения, оправданията и омразата. Въздишате по успехите на обществата тип мравуняци, но всеки се възприема като мравколъв. не е хубаво да си мравка . А вие сте!

82

Да

преди 3 години

Хората, в голямата си част, ако бяха много умни и честни, светът щеше да е рай, но не е ! Това, което става в Щатите, е показателно за горчивата действителност - точно тия, които гордо се наричат ''демократи'', първи потъпкаха демокрацията, когато не пожелаха да признаят демократично избрания си президент Тръмп, и поведоха една подмолна война срещу него със всякакви (непочтени) средства ! Излиза, че демокрацията изобщо не е нещо толкова добро, колкото някои се опитват да ни втълпят !

81

До да ти глупако

преди 3 години

Ето една възможна причина:Защото от Древен Рим насам нищо човечеството не е измислило нищо ново или по-добро. По ред причини в съвременното общество се избягват думи като "роб" и "робски". Ред държави ги смятат за обидни и дори са ги заклеймили, но извън понятията това все още не значи, че те не продължават да съществуват под формата на някакви обществени производствени отношения.

80

Жабата и топлата х2о

преди 3 години

оооох Ице, Ице, а защо вие си мислите, "зеленaта сделка" е истинската идеалистична политика на ЕС? Лесни сте за манипулация. Я да видим. Острието на Окам просто. Германия няма залежи на уран. Ще спрат АЕЦ-ите. Ой ! Имат много въглища. И то качествени. Ох изведнъж ще спират и ТЕЦ-овете /екология ала бала/. Въйййй ми отде енергия? Руския газ? Хахахаха., И изведнъж - Прас! Брекзит! Тръмп! Сакън! Тесла! край на ДВГ! Айде ще си пишем след още един мандат на омразните ви глобалисти

79

29 минути

преди 3 години

до започването на Сертифициране на Изборните резултата - с пуканки, кока-кола и опънал се в леглото ще гледам шоуто с интерес!

78

Аз Глупак?

преди 3 години

А замислял ли си се защо трябва да бачкаш толкова за други? Тука по не в ЕС можеш и да не е така. В китай не. Замисли се. МОже би в тебе е причината? За китайците съсъ сигурност не е, но за теб?

77

До до 88

преди 3 години

Ми върви в Пекин без маска. Или в другите индустриални дракончета на изтока. Щото едно е да четеш глупостите на грететата и прочее путиниски спонсорирани антиевропейски зелени талибани, ама е друго да дишаш великата китайска индустрия. И между другото вземи прочети кой започна корабите да им слага противосерни филтри за да няма киселинни дъждове. Мне не е китай, Те си бухат лигнита и мазутя. София била *** хахахахах абе излезте малко навън бе идеалисти

76

да ти глупако

преди 3 години

До аз глупакадревните римляни са имали 173 почивни дни в годината !!!по време на тези празници богатите са раздавали храна и са организирали празненства и игрипитам те *** мозък защо днес аз трябва да работя 16 часа на ден за богатите изедници и едвам да връзвам двата края !?