66

Анонимен

преди 3 години

Тоя винаги е наопаки. Сега и на себе си.

65

Анонимен

преди 3 години

*** съвсем се оплете. 10 месеца по-късно призна, че има Ковид криза и 1 месец след като изуми всички с възможно най-ранната дата за избори. Сега се отмята и създава хаос на планираните неща.

64

Анонимен

преди 3 години

Да, всичко е ясно! За такива като тоя, думите са нищо. Голяма грешка е да го слушаш, защото докато си сложи подписа под указът за изборите може да си смени мнението стотина пъти.

63

До тролската дружина

преди 3 години

Четете конституцията:Чл. 98.Президентът на републиката:1. насрочва избори за Народно събраниеСхващате ли разликата между това, да каже нещо и да издаде указ за насрочване на избор? Сигурно е малко сложно за гербаджийските ***, но ако се постараете повече, може и да ви просветне.

62

Анонимен

преди 3 години

Избори на време точно в март и никой няма да гласува на тия *** дето изядоха парите и убиха хората с тия убийствени ваксини неви искаме никакви ваксини нито пък лекарства нито пък задължително стига с тия лъжи и измами вън от бг всички гербажии дано да горите в ада оставка ***

61

Анонимен

преди 3 години

Нали я каза вече датата бе аланкоолу? Кога най-после ще разбереш, че си избран за президент на българите? До края на мандата фигуранта ще си остане слуга на външни сили и мутренски задгранични групировки!

60

Анонимен

преди 3 години

Дали фигуранта разбира точно какви ги върши? Или каквото му пробутат хитлера и смс-а, това срича и пелтечи пред хората. Защо го избрахме този за президент? ЗАЩО?

59

Смахната работа

преди 3 години

*** ми , дойде ми. Тука има , тука нема. И тоя иска да управлява....

58

Анонимен

преди 3 години

Е нали беше 28 март, да не се извърти и този и да удължи живота на правителството на ГЕРБ?

57

аа

преди 3 години

Първа каза дата, кто се надява, че ще хване правителството неподготвено. Сега понеже ония са ОК за датата, явно е решил да подготви нов план за дестабилизацията им и по този начин и на държавата. Готви нещо Прецедента. Комуниста си и комунист, не може да се оправи и да мисли за другите. Мисли само за неговата тайфа.

56

идва

преди 3 години

До ЗозоБайдън така ще подгони русофилите че ще напуснат и Крим.

55

пфффф

преди 3 години

Е че той тоя не каза ли дата вече?Или си играем на тука има тука нема, както казват братята турци - кара-кармаза.

54

Анонимен

преди 3 години

До 55: А кой е елита : Мая, Бойкиев или Решетников. Щях да забравя и Славчо виолончелистчето.

53

Анонимен

преди 3 години

Радев щял да посочи деня за изборите. То се видя, че и да сочи не може.

52

Анонимен

преди 3 години

Вгледайте се внимателно в РР, ББ, Цветанов, Доган, Нинова, Слави. Това ли е елита, който ни управлява?Това не е елит, а някаква *** пяна, която трябва да бъде отстраненаС такива управляващи няма да стигнем доникъде и това е ясно на всички

51

Анонимен

преди 3 години

"Докога ще ставаме за смях пред цяла Европа"Докато един безкнижник се прави на държавник.Всичките му "приятели" се хилят зад гърба му и се наслаждават на сеира.Но на тях им трябва такава България - проста, бедна, съсипана, умираща, последна във всичко! А не 26-та В СВЕТА по БВП/глава от населението, с мощна индустрия и селско стопанство. Дето имаше каростроене, корабостроене, машиностроене, изкуствени рубини и лазери и селскостопанската й продукция хранеше Европа от Елба до Урал,че и по-нататък

50

анонимен

преди 3 години

Е па, нали каза, на 28 март, сега какво умува, или са му се скарали от БСП-то!

49

4epa

преди 3 години

ТАЗИ СВРАКА ПАК ЩЕ КРЯКА !!!!!!!!!!!! КАКВО И ДА ИЗКРЯКА ПАК СИ Е СВРАКА !!!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 3 години

Е, веднъж вече я каза.Ама му насвиха сърмите.Сега чака да му спуснат дата - Путин, Нинова, Божков - КОЙ ще каже.Нашия е на каишка и слушка ли слушка.

47

отвратен

преди 3 години

Безочие е да подкрепяш и вдигаш юмрук на пикаещи и блокиращи столицата шепа хора искащи оставка на правителството без никаква алтернатива ,е не му се получи и не случи да направи служебно правителство .Питам той сега ли видя кризата с пандемията ,че чака становище и документи ,или до сега се е крил под фустата на женка си .Е все сме имали президент ,но такова нищо не правещо *** не е било .Дай на самовлюбен ,самонадеян и *** човек със самочувствие власт пък му гледай сеира .РАЗЕДИНИТЕЛ.