34

Gero

преди 3 години

До Биткоин това са глупости. Цената на Биткойн се вдигна двойно за месец и нещо.

33

Жжг

преди 3 години

Големи сте бееее! Сутришният репорнаж по Нова за Поморие, само сменхте първата дума на Бургас и....сензация. Път пииишаааат, плюююяяят.

32

Начо

преди 3 години

Също харесвам Бургас.За целогодишно е добре,всичко си има,а лятото е фраш с готини п.чкиЗа инвестиция е топ.

31

Анонимен

преди 3 години

България намалява. Категорично с по 50 000 души всяка година. Купувайте имоти. Ще дойдат азиатци и африканци. Представа нямам какви наематели са. Ще се въведе законодателство за настаняването им в частни имоти. Продължавайте да купувате имоти и да си мислите че имота е кой знае какво. Имота е бреме, той се руши от момента на придобиване. Освен това е постоянен разход за поправки и данъци. Празните имоти плащат данък ***. Така ще бъде хора няма, имоти има, държавата иска пари. КУПУВАЙТЕ!!

30

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Апартхотелите бяха строени със най-нискокачествени материали.Технологията на строителството не беше спазвана, защото майторите бяха пришпорвани да строят максимално бързо.Да, купуват българи , но и те ще си вземат 5-те пари ... накрая.

29

Анонимен

преди 3 години

Хора, успокойте се! Може и да има някаква флуктуация в цените на НИ, но само след 10-15 години, да сме живи и здрави, ще сме свидетели на сериозна миграция на бели хора от Западна Европа към България. Тук е райско кътче, имаме си всичко-планини, море, плодородна земя, чиста вода. Такова място няма да остане пусто, без хора и в тоя ред на мисли и НИ имоти ще поскъпват, просто защото в момента са много евтини на фона на съседни държави, да не говорим на запад от Сърбия.

28

мижи да те лАжем

преди 3 години

Държавата дълго продаваше имоти на Митьо Очите,но защо никой не ги купи ?

27

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до МенТакива прфесори като теб, знаеш ли колко съм виждал?Важе си има и Виц:Марийка:Йес Мен!Иванчо:Без Мен!

26

Сряда

преди 3 години

Ще си имаме ли градчета от тип Припят, дори и без ядрен взрив?

25

Анонимен

преди 3 години

До 2Бил ли си някога в Русия или предишния СССР?Изглежда, че черпиш информация само от коментари!Такива като тебе са за съжаление, може и по радикално не трябва да се размножават! Това, че си еднокнижник както вожда ти, не те прави квалифициран да даваш съвети!

24

Ганьо

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоДа има имоти в слънчака за 20 к евро, има и за 5, но качеството на строителството е под всякаква критика. Дори искат по 1-2к годишна поддържка, което не мисля, че е толкова добра инвестиция.

23

Мен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРВ момента в който отворят границите и мине ваксинацията никой българин няма да дойде да се къпе в лечебната ти кал. Чужденците обаче и те няма да се завърнат. Следващият сезон ще е още по-спокоен.

22

Мен

преди 3 години

До АнонименСамо за офисите не съм много съгласен. И там ще има срив но ще е след година според мен. Просто самите сгради са много по скъпи от жилищни и собствениците ще се опитат да задържат наемателите и предназначението на сградата по всякакъв начин.Всичко останало което разчита на наеми да изплаща кредити ще е под ножа. Срива очаквам да е много по голям от 2008-а.

21

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Който има пари и нюх купува имот в криза и продава в благоденствие. Сиромасите сме обратното за съжаление - като изпаднат стотинки купуваме прескъпо, а като няма подаряваме без пари. В Бургас положението наистина е зле. Ама то това е целта на кризата да се купят на безценица и после при растеж да се направи удар. Ако имате пари купувайте.Имот в Бургас винаги е добра инвестиция.Сега продават апартамент в хотел в слънчака за по 20К евра.

20

Mopcku_

преди 3 години

Бургас не може да е нищо друго, освен една напудрена вафла, като кмета си. И на север има селяния, но в Бургас е силно концентрирана.Това е сезонен град. Я погледнете Варна има 6 Университета и висши учебни заведения-това прави много млади хора на едно място. В Бургас има 2. Това е сезонен град.Лятото върви пиенето, дрогата и леките жени. Зимата нищо.И летището е с 1-2 полета седмично зимата. Това е балон!

19

Анонимен

преди 3 години

Сапуненият балон на ГЕРБ и Митю Вафлата,наречен Бургас,се спука с гръм и трясък.Чутовни провали в здравеопазването и водоснабдяването,провален туристически сезон,опашки пред бюрото по труда,висока безработица,ниски доходи.Язък,че продажните медии подведоха маса народ да се юрнат към морето.Сега екскурзията ще се обърне.

18

Биткоин

преди 3 години

Мафиоти те почнаха да си държат парите в биткоини а не в имоти.Това доведе до срив на цените в Ню-Йорк, Лондон, Ванкувър и т. Н.Няма да под мине и България тая тенденция

17

Скоро и в софето

преди 3 години

В София е пълно с фалира ли ресторанти, хотели и празни офиси без наематели.Почнаха да ги преправят на жилища защото това остана единственият жив сегмент от пазара на имоти

16

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

`Летния сезон беше провален`===Ти сериозно ли ?!Толкова спокоен Сезон не помня от години.Чиста морска вода покрай градчето, въпреки драскачите тpолове платени.Къщи за гости на 1-ва и 2-ра линия отказваха резервации.Паркингите нямаха места, въпреки, че бяха платени.

15

Мен

преди 3 години

ХАХАХАХ брокерите почнаха да сгъват краката. Сделки няма, ядене няма да има. А промяна в ситуацията до лятото със сигурност няма да има. Доминото тръгва от курортите и след месец-два и в софия. Сега е момента който е на зор да продаде, за да не продава след 3 месеца на половин цена. Летния сезон беше провален, зимният ще е много по-зле - към март очаквайте лавина от разпродажби по зимните курорти. Към края на месеца в София ще започне срива от студентски град...