40

ХАХА

преди 3 години

ПОЧВА ОБРАБОТКАТА ЗА ОТЛАГАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ ХАХАХААСМЕШНИЦИ!

39

еоо

преди 3 години

много е лесно. гласуваме за този , който е най- близо до това което искаме. ако случайно влезе в парламента го дебнем и ако си смени програмката го изритваме от там.. последното е ключа от бараката.ч

38

99207

преди 3 години

ИМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ ТИКВИ, А ИМА ЛИ ЕДНОКНИЖНИЦИ ? ИМА НАЙ -ГОЛЕМИЯТ Е ВИНЕТУ.

37

niko kolev

преди 3 години

До Анонименне е вярно. ако си бил в китай щтеше да знаеш. не да пишеш глупости

36

Жоро Татрата

преди 3 години

Така ли ти каза бай Чекмеджан ???! Продажници!!!

35

колебаещ се

преди 3 години

До ИзбирателИ за кого трябва да гласуват?

34

Анонимен

преди 3 години

До Разкол МОЛЯ ТЕ СПОДЕЛИ НА КАКЪВ ИНСТРУМЕНТ СВИРИ СЛАВИ- НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛ С НИКАКЪВ ИНСТРУМЕНТ В РЪЦЕТЕ, ТА ЗАТОВА ПИТАМ, А ТИ ТВЪРДИШ, ЧЕ Е НАЙ ХАРЕСВАНИЯТ МУЗИКАНТ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 Г. АКО АГИТИРАЩИТЕ ЗА СЛАВИ СА КАТО ТВОЯ КАПАЦИТЕТ ЩЕ СЕ ПОГНУСЯ СЪЩО КАТО ТИЯ ДЕТО МЯТАХА ЯЙЦА, ПАВЕТА, КАМЪНИ И ДЪРВЕ, РАЗНАСЯХА КОВЧЕЗИ И БЕСИЛКИ И ПРАВИХА ФАКЕЛНИ ШЕСТВИЯ, КОЕТО МИ ЗАПРИЛИЧА НА ЧЕРВЕН ФАШИЗЪМ- ТОРМОЗЕХА И ОБИЖДАХА ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С ТЯХ.

33

Анонимен

преди 3 години

До 39 Там е работата че хората Не гласуваха до сега! Излязат ли поне 65 процента. ГЕРБ Ще бъде претопен!

32

Анонимeн

преди 3 години

До АнонимеНА не си ли се замислял, че може би се мъчи да ги отложи, като вземат да ни връщат българските англичани. Те са отявлени протестъри в социалните мрежи и лятото на площада и може да се надява на техните гласове да го изберат отново. Защото ДПС и БСП се отрекоха от него. Останаха му Майчето, отровните и АБВ.

31

Анонимен

преди 3 години

Няма да стане! Тази мутра Не бива и секунда да остава на чело на държавата след изтичане на 2 вото му жалко мандатче! Ще си ходи вече!!!

30

Калеко Алеко

преди 3 години

Предлагам товарищ Радев да обяви ВЕТО на изборният процес и парламентарни избори в билизко бъдеще да няма, на този етап с тази опозиця това ще е добре за България и българите като цяло ... а иначе го разбирам фигуранта и на него му е ясно че изборите ще затвърдят властта на ГЕРБ и ще покажат че Народа, не се сътои от русофилите на Възраждане, пиарите на Ивачева, пациентите на Мая Костинбродска и Тюлена с гумената лодка ... нито от клошарите от Орлов мост ... !!!

29

До Китай

преди 3 години

И какво общо имаме ние с Китай? Да не ми да се опитваш да кажеш, че ако няма избори в България, тук няма да има бедност и ще станем първата икономика в света? Логиката ти е нелепа дори за 5 годишен.

28

Разкол

преди 3 години

Тази година ще има разкол. Достатъчно е Слави Трифонов съвсем малко да напомни за себе си и народа ще го избута до второ, трето място и оттам ще започне новия ред в България! Ще забранят комцертите, което ще е в негов минус, но той ще измисли нещо онлайн, все пак е най-харесвания музикант за последните 30 години.

27

Анонимeн

преди 3 години

До ПатриотЗащото и останалите в ЕС ще въведат същите мерки.Виж какво се случва в Австрия, ако не си ваксиниран ще си стоиш в къщи. За Германия, Гърция и Турция вече всички чувате.Не че и на мен ми харесва, но това е реалноста.

26

АнонимеН

преди 3 години

КОМУНИСТА РАДЕВ НАСРОЧИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-РАННАТА ДАТА ЗА ИЗБОРИТЕ!!!--------------------------НОМЕРАТА, ЧЕ ТОЙ ИСКА ОТЛАГАНЕ НЯМА ДА МИНАТ!!!!!!ДА НЕ ГОВОРИМ , ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ ЗА НЕЗАБАВНИ ИЗБОРИ ГИ ОРГАНИЗИРА ТОЧНО КОМУНИСТА РАДЕВ!----------------------------ИЗБОРИТЕ СА НАСРОЧЕНИ ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!!!!ОТЛАГАНИЯ НА ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА ИМА!

25

Преход = Кражба

преди 3 години

Кво ще ми говорите ?!

24

Анонимен

преди 3 години

каво значение има, като пак Биби ще е пръв с подвластници чавдарчетата и на 3то място турската партия?

23

До негласуващ

преди 3 години

Твоята позиция е равносилна на геноцид срещу собствения народ. Заради такива като теб страдат децата ви, родителите ви. Пожелавам ти когато утре те предложат за по висока и добре платена позиция, един неграмотен циг*анин да се яви и да каже: Не той не е достоен, да се маха!

22

Да

преди 3 години

И аз предлагам изборите да са платени. Имам предвид да се гласува с пари. Вместо бюлетини да има банкомати в секциите и всеки да гласува с кеш или с карта. Партията която получи най много пари от спонсори тя да управлява.

21

Анонимен

преди 3 години

Що се напъвате и ревете ?!ГЕРБ пак ще ви бият.Народа видя че са по добри от другите и затова все за ГЕРБ гласува.